2015 Nisan Bebeklerinin Isimleri

sahsenem

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2012
416
557
158
Merhaba arkadaslar...
Benim oglum olacak Serdar ismini dusunuyoruz. Sizler hangi isimleri dusunuyorsunuz? Birbirimize onerilerde bulunarak guzel isimler bulabiliriz diye dusundum...

bizim cinsiyetimiz belli diğil daha maalesef :( erkek olursa ASAF TAHA olucak :) kız olursa AYŞEM İKRA yada AYŞEM HİRA şimdilik bunları düşünüyoruz :):)

Bizim oğlumuz olacak mecburiyetten Kadir olacak ama ben yanına Berat düşünüyorum kızım olsaydı Zeynep Duru koyacaktım.

Biz de cadi kizimiza cinsiyetini ogrendigimiz gun goobek adini ayse koyduk ama isim olarak tam belli degil... simdilik beril gibi

Benim prensesin ismi Zeynep Nazlı olacak Allah nasip ederse.

Bizim oğlumuz olacak mecburiyetten Kadir olacak ama ben yanına Berat düşünüyorum kızım olsaydı Zeynep Duru koyacaktım.

Kızlar ne kadar güzel hepimiz Zeynep diye düşünmüşüz hatta bende Zeynep Duru ismini istiyorum eşimde beğendi bakalım son ana kadar değiştirmezsek bizimde Zeynep Durumuz olacak :)

yeni topikimiz hayırlı olsun kızlar :) güzel olmuş gerçekten:KK36: benim prensesim için hala isim karar veremedik doğana kadar da karar veremiceğiz galiba :KK53::KK53:

Doruk cok guzel bir isim. Cok yakinimda var bu isim. Olmasaydi koymak cok isterdim

Back
X