Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bizimkisi hastane cantasi degil hastane valizi oldu:) bebeginkini cantaya koydum valizin icine yerlestirdim kenara da kendi ihtiyaclarimi yerlestirdim beraber koymak istemedim arayip bulmasi rahat olsun diye ama hala bir takim eksikler var icinde cantamizin ama en ihtiyac duyulacaklar var cok sukur icinde ne olur ne olmaz hazir bulunsun
Çok geçmiş olsun canım ya hiç belli olmuyor bu işler ama ben de enfeksiyon var Dr erken doğum yapabilir dedi. 33 haftada yola da çıkıcam o Yüzden hazırlamakta fayda varbende hazırım ıllakı eksıklerım vardır ama ıyıkı hazırlamısım 30 haftamızda olmamıza ragmn dun sancı tuttu dogumda olabılırdı cok sukurr bırseyy olmadı ama hazır olmak lazımm...
lıstesını atmıstım canım bakarsın bulursunn :)kızlar hazırladığınız hastane çantalarının resimlerini atında bakalım eksiklerimize.
bızım ordaa bı gelenek sarılık olmasın dıye ortulurr ama bu tercıhh meselesıı her yerde yokk :)sarı tülbent niye koyuyorsunuz kızlar?
Bazı bebislere kırmızı tulbent örtüyorlar onu görmüstüm de sarı hic gormemistim.bızım ordaa bı gelenek sarılık olmasın dıye ortulurr ama bu tercıhh meselesıı her yerde yokk :)
dogum yapan kadın da kırmızı tulbent takar :)Bazı bebislere kırmızı tulbent örtüyorlar onu görmüstüm de sarı hic gormemistim.