2015 ocak anneleri hastane cantalari

nocebo

Üye
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2013
6
20
18
Kizlar merhabaaa... hastane cantalarinizi hazirladiniz mi?? Neler neler koydunuz?? Ben yeni yeni basliyorum.. listelerimizi paylasalim ne gerekli ne degil eksik birseylerimiz var mi hepberaber gorelim..

anaaam benim daha bir çantam bilem yok telaş yaptım şimdi haftasonu tamamlayım eksiklerio_O

oglusumun cantası
hastane cıkısı 10 lu
tulum
iç dı s zıbın
yelek patik
battanıye polar
battanıye penye
2 corap
3 agız mendılı
cıtcıtlı atlet kısa kol
cıtcıtlı atlet uzun kol
sarı tülbent
bez
ısllak mendıl
bıberon
emzık
pişik kremı
pudra

bende bi yerlerden başlamayı düşünüyorum ama başlamaya korkuyorum niye bilmiyorum :mad::mad:
bu hafta yapim diyorum yok diyom haftaya haftaya derken doğum gelecek :KK57::D
sanırım başlarsam herşey biticek diye korkuyorum :KK76::KK76: bana bebeğim için iş kalmıcak korkusu var :KK47::KK47::KK47:
değişik durumlar içerisindeyim ama İstanbula ailemin yanına gitmeyi düşünüyorum doğumdan önce sanırım ondan sonra her şeyimiz tamamlanınca başlıcam ütülemeye :KK54::KK16::KK16:

ben de henüz hazırlamadım zaten ne koyucam ne koymucam konusunda da çok tecrübesizim biraz daha beklesin bakalım zamanımız var :D

ben daha bebegin eksiklerini tam olarak bitirmedim giysi işi bittide banyo ihtiyaçlarıyla bez ıslk mendil filan kaldı onlarıda son aya girince almk istyrm kndim içinde hiç bişey almadım daha alacaklarım pjama terlik nevresim takımı filan onlarıda son ay hallederim bebegin giysilerinide yıkamadım henuz acaba geçmi kaldım hepsinin tamamlanmasımı lazımdı bu zamana kadar bilemedim şimdi o_O

bizimkisi hastane cantasi degil hastane valizi oldu:) bebeginkini cantaya koydum valizin icine yerlestirdim kenara da kendi ihtiyaclarimi yerlestirdim beraber koymak istemedim arayip bulmasi rahat olsun diye ama hala bir takim eksikler var icinde cantamizin ama en ihtiyac duyulacaklar var cok sukur icinde ne olur ne olmaz hazir bulunsun

bizimkisi hastane cantasi degil hastane valizi oldu:) bebeginkini cantaya koydum valizin icine yerlestirdim kenara da kendi ihtiyaclarimi yerlestirdim beraber koymak istemedim arayip bulmasi rahat olsun diye ama hala bir takim eksikler var icinde cantamizin ama en ihtiyac duyulacaklar var cok sukur icinde ne olur ne olmaz hazir bulunsun

bende hazırım ıllakı eksıklerım vardır ama ıyıkı hazırlamısım 30 haftamızda olmamıza ragmn dun sancı tuttu dogumda olabılırdı cok sukurr bırseyy olmadı ama hazır olmak lazımm...

bende hazırım ıllakı eksıklerım vardır ama ıyıkı hazırlamısım 30 haftamızda olmamıza ragmn dun sancı tuttu dogumda olabılırdı cok sukurr bırseyy olmadı ama hazır olmak lazımm...
Çok geçmiş olsun canım ya hiç belli olmuyor bu işler ama ben de enfeksiyon var Dr erken doğum yapabilir dedi. 33 haftada yola da çıkıcam o Yüzden hazırlamakta fayda var

bende eksiklerimi tamamlıcm önümüzdeki hafta inş sonrada çantamızı

Slm canlar.. Cantam henüz hazır defil.. Ama ikinci gebeligim ilkinden alıntılar yapayım..
Bebek cantamıza ayrı bi posette veya hurcta hemşireye verilcek hastane cıkısı battanıyesi bebek bezi konulsun..
Ayriyeten cantada
Bebek bezi yenidogan ıslak mendil
Alt acma bezi kullan atları tercih edebilirsiniz..
Pişik kremi agzı bezi 2 tane..corap patik sapkalı olur takımlar genelde ama yoksa muhakkak siz alın..
Alt üst takım 2 tane.. İç cıtcıtlı kollu kolsuz ayarlayın artık..ne olur ne olmaz mama emzik biberon..
Sarı tülbent herkes koyar.. Port bebe tasına cantası kalın battanıye
Ben bunları alıcam bebegim için..eksik varmı acaba yazarım yine

Back
X