2015 ocak anneleri hastane cantalari

Havlu terlik koymak kullanip atmak acisindan mantikli ancak doğum sonrasinda koridorda vs yuruyus yapmak bagirsaklarin calismasi acisindan cok tavsiye ediliyor o terliklerle koridora, emzirme eğitimlerine, bebekten topuk kani vs alimi için gitmek gerektiğinde rahat yürünür mu kullanisli olur mu bilemiyorum. Bunun disinda sokak terliği gibi bir sey mi giymeliyiz onu da bilemedim???

Arkadaslar ayrica hastane cantaniza bir tane kirli camasir torbasi ve sutunuz henüz gelmediğinde bebeği beslemek için bir turk kahvesi fincani ile cay kasigi almayi unutmayin direk biberondan vermek yerine kasikla mama içirmeyi tercih ediyorlar. Kendiniz için bir nevresim takimi, refakatçinizin cekyati içinde ayri bir nevresim takimi, havlu, peçete, sabun ve bunlara ek olarak su bardagi, çatal kasik da almaniz gerekebilir. Kamu kurumlari artik yemek yaninda çatal kasik vermiyor :(

Havlu terlik koymak kullanip atmak acisindan mantikli ancak doğum sonrasinda koridorda vs yuruyus yapmak bagirsaklarin calismasi acisindan cok tavsiye ediliyor o terliklerle koridora, emzirme eğitimlerine, bebekten topuk kani vs alimi için gitmek gerektiğinde rahat yürünür mu kullanisli olur mu bilemiyorum. Bunun disinda sokak terliği gibi bir sey mi giymeliyiz onu da bilemedim???
Hımm bak bu açıdan düşünmemiştin mantıklı geldi :KK45:

Bugün doktora gittim nst ye aldi ama oglum hep uyudu malesef yarin tekrar girecez hep uyuyo bu sira dogunca cektirecek bize belli enerji depoluyor :-D pazartesi sabah 7 de gidecez hastaneye heyecan sardi beni geçmiyor saatler

Selam Ocak anneleri
Doğum günü hazırlıklarına başladınız mı
Bende Ocak annesiyim erken doğum sebebiyle
O yüzden bu topikte değildim

Ben başladım baya güzel fikirlerim var heyecanla hazırlık yapıyoruz vala baya da kalabalık olacak :)

Back
X