- Konu Sahibi kazankepcem
-
benim bi tanecik yeni yeni günlüğümmm bak gör sen ben neler başarıcam bak gör nasıl fit olucam....115ten 65e nasıl gelicem bak görrrrr gör sen :))) hadi bakalım yeni bir sayfa açalım hayatımıza kıskananlarda çatlasınnn oohhhhhh geçen sene eylülden bu yana 135 ten 115 e inen ben daha ne kadar kilo vericem baksınlar görsünler oh ohişte her ay not aldığım kilolarım tek başıma bu yolda yürümekten yoruldm belki dedim birkaç dayanakla daha iyi motive olurum oyüzden buraya kadınlar kulubune gelmeye karar verdim artık günlüğümü burda tutucam :)) evet kızlar şahit olunnn bakın nasıl zayıflayacağım
1 eylül 2013--135
1 ekim 2013--131
1 kasım 2013--126
1 aralık 2013--119
1 ocak 2014--115
1 şubat 2014--??
benim bi tanecik yeni yeni günlüğümmm bak gör sen ben neler başarıcam bak gör nasıl fit olucam....115ten 65e nasıl gelicem bak görrrrr gör sen :))) hadi bakalım yeni bir sayfa açalım hayatımıza kıskananlarda çatlasınnn oohhhhhh geçen sene eylülden bu yana 135 ten 115 e inen ben daha ne kadar kilo vericem baksınlar görsünler oh ohişte her ay not aldığım kilolarım tek başıma bu yolda yürümekten yoruldm belki dedim birkaç dayanakla daha iyi motive olurum oyüzden buraya kadınlar kulubune gelmeye karar verdim artık günlüğümü burda tutucam :)) evet kızlar şahit olunnn bakın nasıl zayıflayacağım
1 eylül 2013--135
1 ekim 2013--131
1 kasım 2013--126
1 aralık 2013--119
1 ocak 2014--115
1 şubat 2014--??
yorumun için tşk ederm canım :) gel gel günlüğümde herzaman herkes için yer var. 20 kilo verdimde daha çoook uzun ylum var canım ya 1 senede ancak gider herhaldemerhabalar; günlüğünüze yazıyorum ama :) baya bi kilo vermişssiniz yine eylülden bu yana 20 kilo bence süper. inşallah istediğiniz kiloya ulaşırsınız. zayıflamak isteyen herkes zayıflasın :) böyle giderseniz 1 sene içinde baya baya vermiş olursunuz. Allah sabır versin de hiç bırakmayalım. şimdiden kolay gelsin ..
tşekkür ederm canım aaa yakınmış kilolarımız gel kız birlikte zayıflayalımhayırlı olsun canım günlüğün inş istediğin kilo inersin canım benimde zayıflama yolculuğum 117 ile başladı 60 kilo ile son bulacak inş
Günlüğünüz hayırlı olsun azminiz daim olsun...
Maşallah güzel kilo vermişsiniz umarım sağlıkla hedefinize varırsınız..
1 eylül 2013--135
1 ekim 2013--131
1 kasım 2013--126
1 aralık 2013--119
1 ocak 2014--115
1 şubat 2014--??
1 eylül 2013--135
1 ekim 2013--131
1 kasım 2013--126
1 aralık 2013--119
1 ocak 2014--115
1 şubat 2014--??
Tebrik ederim... Eminim yıl bitmeden başaracaksınız...
yorumun için tşk ederm canım :) gel gel günlüğümde herzaman herkes için yer var. 20 kilo verdimde daha çoook uzun ylum var canım ya 1 senede ancak gider herhaldeaman daha uzun sürmesinde
tşekkür ederm canım aaa yakınmış kilolarımız gel kız birlikte zayıflayalım
çok teşşeküür ederm :)
seve seve canım kilo verirken insan yanına destek istiyor zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?