- 10 Eylül 2011
- 5.610
- 22.480
- Konu Sahibi 3 tam 1 robot
arkadaşlar çözemediğimız soruları burada paylaşarak birbirimize yardımcı olabiliriz...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
cevap c degıl mı ? ılk soruyu eksık mı cektın canım.yoksa yanlıs mı goruyorum suan.Kısçeler bana şu sorumda bir yardımcı olsanız
nasıl çözüyorduk bunları hiç hatırlamıyorum yaw kaç yıl geçmiş ygs nin üstünden
Eki Görüntüle 1449018
şunu da yaptım ama yanlış diyor???neden ki?
Eki Görüntüle 1449017
Tam çektim canım biraz ucundan olmuş evet ama :)cevap c degıl mı ? ılk soruyu eksık mı cektın canım.yoksa yanlıs mı goruyorum suan.
ay aksam ugrascam sımdı kendı ısıme doneyım .. sınır oldum bak sımdıTam çektim canım biraz ucundan olmuş evet ama :)
şey cevabı d diyor
ay cidden hiç dememişay aksam ugrascam sımdı kendı ısıme doneyım .. sınır oldum bak sımdı
hangı yayın canım bu .. ne bıleyım soruda r, z bıseyde mı dememıs pekı sende cozersen bana soyle
buldum kııay cidden hiç dememiş
bu irem yayınlarının kuzu :) sağol çözersen sevinirim valla:)
tamam söylerim:)
heh gördüüümbuldum kıı
heh gördüüüm
ben bildirimi görmemişimki:)
merak ettim nasıl çözdün kuzu?
Kısçeler bana şu sorumda bir yardımcı olsanız
Eki Görüntüle 1449018
şunu da yaptım ama yanlış diyor???neden ki?
Eki Görüntüle 1449017
pozıtıf tam bolenlerı dıyo bu yuzden 108/2 dedım 54 cıktı sonra 2.3 uzerı uc cıktı burdan ...Kısçeler bana şu sorumda bir yardımcı olsanız
Eki Görüntüle 1449018
Eki Görüntüle 1449017
çok iyi :) teşekkürler canım:)pozıtıf tam bolenlerı dıyo bu yuzden 108/2 dedım 54 cıktı sonra 2.3 uzerı uc cıktı burdan ...
ıkıyı bıraktım pozıtıf dıyo ucun ustunu bır arttırdım pbs sordugu ıcın =8 d
rıca ederımçok iyi :) teşekkürler canım:)