..2015 Sonbahar - Kışın En Seksi Kadın Parfümleri..

Hickimse_

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Eylül 2012
4.273
2.634
Yazın kullandığımız parfümleri bir kenara bırakıp 2015 sonbahar ve kışın en güzel kokulu parfümlerine yöneliyoruz.. Bu parfümler çekici kokuları ile en seksi kadın parfümleri.. Sonbahar ve kışa özgü bal kabağı aromalı kahvelerin bu mevsimlerin en çekici ve seksi kokuları.. Sizleri 2015 sonbahar ve kışın en trend kadın parfümleri ile baş başa bırakıyoruz..

Calvin Klein Downtown
: Eşsiz ve seksi kokusu ile akıllarda kalan bir parfüm istiyorsanız tercihiniz Calvin Klein olmalı.. Modern ve seksi kadının kokusu kesinlikle.. Dip notalarında sedir ağacı, tütsü ,kadifemsi musklar orta notalarında menekşe yaprağı, gardenya taç yaprakları, pembe biber taneleri üst notalarında ise portakal çiçeği ,selu erik, yeşil armut ağaç kavunu barındırır..
o.20247.jpg

Dolce & Gabbana Intense : En güzel kadınsı ve seksi parfümlerden olan Dolce & Gabbana yumuşak ve kremsi dokusu ile beyaz çiçeklerin kokusunu mükemmel şekilde yaymaktadır.. Dip notalarında sandal ağacı, güneş çiçeği, vanilya barındıran parfüm üst notalarında ise yeşil mandalina ve böğürtlen barındırır.. Orta notalarında ise yasemin ,Hindistan cevizi portakal çiçeği ve incir barındırır..
DG.jpg

Juicy Couture Viva La Juicy Noir : Seksi ve tatlı bayanların en güzel kokularından kesinlikle.. Bayanlar bu kokudan vazgeçemeyeceksiniz.. Dip notalarında vanilya, sandal ağacı, karamel ve ambar orta notalarında gardenya ve yasemin, hanımeli barındırır.. Üst notalarda ise mandalina ve yabani çilek barındırır..
viva-la-juicy.jpg

Fendi L’Acquarossa : En çarpıcı kadın kokularındandır.Kırmızı su anlamına gelmektedir.. Çekici ve seksi bayanların parfümü kesinlikle.. İz bırakmak isteyen bir koku arıyorsanız en ideal parfümü seçmiş olacaksınız.. Dip notalarında Endonezya paçulesi ve mis, kırmızı sedir ağacı barındırır.. Orta notalarında portakal çiçeği, ısparta gülü manolya üst notalarında Kalabria bergamotu sisilya mandalinası barındırır..
fendi1.jpg

Michael Kors Sexy Amber: Şehvetli ve çekici kokusu ile baştan çıkarıcı hafif bir kokudur.. Dip notalarında yesemin, orta notalarında sandal ağacı üst notalarında ise amber barındırır..
2015 sonbahar kışın trend kadın parfümleri ile yine vazgeçilmez olacaksınız..
michael_kors_sexy_amber_edp_100_ml_bayan_parf_m__1.jpg

Son düzenleme:
Ben en çok Dolce Gabbana İntens'i ve Viva La Juicy Noir'i merak ettim..

dolce gabbana ıntense begenmezsın sen miniğim :KK70: bir poison kadar kalıcı ama ondan daha ağır ve itici geldı bana..şişesi gıbı guzel olaydı:110:

dolce gabbana ıntense begenmezsın sen miniğim :KK70: bir poison kadar kalıcı ama ondan daha ağır ve itici geldı bana..şişesi gıbı guzel olaydı:110:
yaa denemeye fırsatım olmadı hiç ağır olucağını az çok tahmin ettim ama kimi ağır kokular var hani baymayan belki öyledir didiydim:KK15: ama aşırı ağır ve iticiyse hiiç denemiyim ben en iyisi:KK19:

yaa denemeye fırsatım olmadı hiç ağır olucağını az çok tahmin ettim ama kimi ağır kokular var hani baymayan belki öyledir didiydim:KK15: ama aşırı ağır ve iticiyse hiiç denemiyim ben en iyisi:KK19:

belkı begenırsın dıcem ama gercekten cok ama cok ağır geldı annem fenalık gecırdıkce kokudan sogudum..
bu arada cok yakın bır arkadasım bargelloda calısıyor bana idylle sıkılmıs bır kagıt verdı..bargellodakı orgınalıne benzıyorsa sanırım bu kokuyu begenırım ama ruh halıme gore de degısıyor,bılemedım

belkı begenırsın dıcem ama gercekten cok ama cok ağır geldı annem fenalık gecırdıkce kokudan sogudum..
bu arada cok yakın bır arkadasım bargelloda calısıyor bana idylle sıkılmıs bır kagıt verdı..bargellodakı orgınalıne benzıyorsa sanırım bu kokuyu begenırım ama ruh halıme gore de degısıyor,bılemedım
Yok çokta ağır kokuları kullanamam ben.. koku hafif olucak ama öyle silik olmıycak kendini göstericek.. öyle çokta ağır olup baymıycak adamı.. burberry gibi chance gibi olucak.. kuzumm sen idylle taktın he:KK53: ben şıpsevdi sakızlarına benzetiyorum ısrarla genç kız kokusu resmen bargelloda denemiştim bende orijinal denemedim hiç.. açıklar zaten orjinaleri andırmıyomu açığını beğenmediğimden orjinalini hiç denemek istemedim bile.. Baaakkk armani Si diyorum bebeğimm idylle den daha güzel daha asil bence:KK68:

Yok çokta ağır kokuları kullanamam ben.. koku hafif olucak ama öyle silik olmıycak kendini göstericek.. öyle çokta ağır olup baymıycak adamı.. burberry gibi chance gibi olucak.. kuzumm sen idylle taktın he:KK53: ben şıpsevdi sakızlarına benzetiyorum ısrarla genç kız kokusu resmen bargelloda denemiştim bende orijinal denemedim hiç.. açıklar zaten orjinaleri andırmıyomu açığını beğenmediğimden orjinalini hiç denemek istemedim bile.. Baaakkk armani Si diyorum bebeğimm idylle den daha güzel daha asil bence:KK68:

şıpsevdi sakızı muthış ama kalıcı gıbı baya dik gelen bır notası var coco gıbı :KK70: armani si m var kii :))) böğürtlenli bayram şekeri gibi kokuyo bana lezzettlii

X