- 21 Temmuz 2013
- 4.691
- 2.426
- 173
evet ben calışıyorum :) buda avantaj tabi![]()
ohh ne güzel paran varsa çeyizin var Allah bereket versin canım :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
senin rahat etmen önemli tabi canım o zaman benim oyum birinci ayakkabıdan yana :)
Teşekkür ederim =) sen de hoşgeldin =)
hoşbulduk saol =)
hoş bulduk canım benim![]()
Eki Görüntüle 973881
kızlar bu da benim sözümde giymek istediğim elbise nasıl sizce ayy ben bi türlü karar veremiyorum dışardaki elbiseler bana çok rüküş geldi onları giyersem komik olurum ben![]()
Yaa ama şimdi alırsam annem kızar zaten biliyorsun tabak çatal kaşık tencere vs aldılar bana elektrikli aletlere geçersem çarparlar Allah korusun şaka bir yana hayırdır kızım yolculuk mu var der![]()
hoş geldin canım sende günaydın bu arada![]()
nasılsın tatlım senin ne zaman belli mi durum![]()
Eki Görüntüle 973881
kızlar bu da benim sözümde giymek istediğim elbise nasıl sizce ayy ben bi türlü karar veremiyorum dışardaki elbiseler bana çok rüküş geldi onları giyersem komik olurum ben![]()
ne güzel işte canım istediklerini al
çok güzel tatlım gönül kolatın elbiseleri sahane zaten![]()
Eki Görüntüle 973881
gönlümüzden ne cok sey geciyor ama hepsini yapamıyoruz malesef değil mi
sende annenlere ever ben gidiyorum derdin :)
iyiyim tatlım çok şükür sen nasılsın bizimki belli erkek arkadaşım askerde teskeresine 12 gün kaldı şükürler olsun geldikten sonra isteme ve söz olacak kısmetse hazırlıklarla uğraşıyoruz![]()
çok güzelmiş canım ya kapalılar için çok şık elbiseler var özel günler için en güzelini bulacağına eminim :)
Eki Görüntüle 973881