- 21 Ocak 2013
- 25.045
- 866
- 168
- 33
yok canım beklemedeyiz o konuda, sevgilim ile aramızda oyle gel gitler oldu, anlattım burda da ama gecti,
sonra ben ceyizime bişeyler aldım gördu mu![]()
hayırlısı olsunnn

yok görmedim nerdee bende aldım gördün mü

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yok canım beklemedeyiz o konuda, sevgilim ile aramızda oyle gel gitler oldu, anlattım burda da ama gecti,
sonra ben ceyizime bişeyler aldım gördu mu![]()
52 kiloyum canım çok degil normal yani![]()
ayy evet deminden beri bunu yazcam bende tum kızlar burda diye yazılanlara yetişmekten yazamıyorum
laf aramızda işteyim işlerimi de yapmıyorum![]()
hayırlısı olsunnn
yok görmedim nerdee bende aldım gördün mü![]()
Yasemin'cim işlerini aksatma sorun olmasın iş yerinde ama bizle de iletişimi kesme :)
Eki Görüntüle 973997 bende bunu istiyorum kızlar aslında sade ve şık bişey![]()
Bence güzel olur canım zaten topuklu giyeceksin biraz daha boy olacak valla süper :)
ayy evet omrumden omur gitti ama gecti cok sükür,
guzel gunler hepimizin olsun artık![]()
evet bordo düşünmüştüm ayy herkesin beğenisini almak güzel demek ki doğru karar :)
Sende böyle düşündüğüne göre bende seninkini beğendim daha görmeden :)
tamam o zamn bence sok güsel olur, zaten topuklu ayakkabı olacak boyunda oyle kısa değilki kötü olsun,
hadi gelsn de o gun uzerinde görelim
çok şıkmış canım bence sen de bu modelde karar kıl harika rengi de çok güzel![]()
evet aynen doğru karar
ben önce elbiseme karar veriyim sonra ayakkabıyı da her ikisini de paylaşırım =)
benimde öyle canım kırkı çıksın eltim gelecek ama uzuyor sanki o yuzden şimdi hiç bakmıyorum elbiseye falan zamani gelince olsun isityorum![]()
yukarılarda paylastım canım, konuda açtım burda bulamazsan orda var ceyiz hazırlıklarında
amin canım mutluluğu fazlasıyla hak ediyoruz biz :)![]()
inş tatlım hayırlısı ile o gün gelsinde bi![]()
heee gördü m konunu beğenmişim hattamutlu günlerde kullanman dileğiyle
![]()
bekliyorum canım resimlerini :)
evet canım ya şimdiden elbise ye bakmak istemiyorum ben de o zaman zaman geçmiyo gibi geliyor :) eltinin kırkı çıktıktan sonra mi gelecekler istemeye ?
evet tatlım bende bakmıyorum çok
nasip olursa o zaman gelecekler![]()
Eki Görüntüle 973997 bende bunu istiyorum kızlar aslında sade ve şık bişey![]()
evet tatlım bende bakmıyorum çok
nasip olursa o zaman gelecekler![]()