Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bunlarda benim dün bahsettiğim mutfak havlularım
Annem birine iğne oyası yapmış bile ( hamarat hatun )
evet kızlar bende sizin yorumlarınızı bekliyorum
teşekkürler canım benim daha güzelleri senin olsun![]()
cok tatlılarr ya nerden aldınnbunların benzerini markafonide görmüştüm ama kaçırmıştım o zaman
bende istiyorumm
![]()
hangi mağaza canım bu arada nerelisin? :)
bende adanalıyım ama hatayda okuyorum canım olmadı yılbaşından sonra öyle bişe yapabiliriz fiyatını hatırlıyo musun?
çok iiymiş artık mutfak havlu ihtiyacın kalmamıştır![]()
emin ol yine göreyim başka yine alırım
İhtiyaç değil o zaman beğendiğimden sadece hatta renkli renkli gördüm bugün bir sitede onları cok beğendim alabilirim![]()
aynen ya fazla fazla alsak nolur ben doyamam çeyiz almaya![]()
İhtiyaç değil o zaman beğendiğimden sadece hatta renkli renkli gördüm bugün bir sitede onları cok beğendim alabilirim![]()
hatta bak bunlar nasıl amaEki Görüntüle 909350
oo sohbet koyulaşmış bakıyorummbenim sevgilimde elinde olsa bana bugun edicek hatta laf aralarında ufak ufak söylüyo ama öyle olmaz diyorum o yüzden şimdiden başladı süpriz hazırlamaya bu yaz bekliyorum hadi hayırlısı
![]()
Bunlarda benim dün bahsettiğim mutfak havlularım
Annem birine iğne oyası yapmış bile ( hamarat hatun )
evet kızlar bende sizin yorumlarınızı bekliyorum
hatta bak bunlar nasıl amaEki Görüntüle 909350
evet sözden 2-3 ay önce uygun valla yazın bekle sen bende yarı yıl tatilinden sonra bekleyeceğim seneye artık 2015 te :)
Bu arada havluların çok tatlıııı![]()
teşekkür ederim canımama belli olmaz belki bizde sömestr yerine sizin gibi yaz başı söz yaz sonuna doğruda nişan yapabiliriz bakalım bizimkiler ne dicek
![]()
yaa seninkiler de çok tatlı tam mutfağa uygun güle güle kullan:)