- 10 Haziran 2009
- 1.494
- 72
- 358

sizler ne durumdasınız nasıl besleniyorsunuz ne kadar kilo aldınız
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selam kızlar ben de 54 ile başladım şimdi 57 civarındayım. maalesef beslenmeme çok dikkat edemiyorum. benim bulantılar azalsa da hala devam ediyor. süt hiç içemiyorum onun yerine bol yoğurt ayran peynir yumurta yemeye çalışıyorum ama öğünlerim düzensiz. çalıştığım için öğleyi geçiştiriyorum ve balık da yemiyorum. ben de decavit ve gyno ferro sanol kullanıyorum ama vitamini her gün alamıyorum midemi mahvediyor doktorum da çok önemli değil demişti. Rabbim yavrularımıza sağlık versin.
merhaba kıslarr ben 22. haftadayım, 5 kilo aldım toplamda 66 ile hamileliğe başlamıştım şimdi 71 oldum. ikinici hamileliğim çok düzenli dengeli beslenemiyorum. öğretmenim öğleden sonraları okulda bisküvi krker fln alıyorum hem sağlıksız hem mide yanmasına neden oluyor hem de gereksiz kilo alıyorum
sizler ne durumdasınız nasıl besleniyorsunuz ne kadar kilo aldınız
21. haftadayım, 63 kg ile basladim bugun kontrolde 67.6 kg ciktim :)
mide bulantisi ve kusma hic yasamadim, duzenli ve saglikli beslendigimi de soyleyemem. kraker ya da kebap o anda ne bulursam yerim. kac kilo ile bitiririm merak ediyorum :)