2015 Şubat ayında hamile kalmak isteyenler birbirimize destek olalım

merhaba canım.. umarım gebeliğin yolunda gidiyordur. üst yorumda senden bahsettimde direk sana sorayım dedim. senin bu gazman durumun ne zaman başlamıştı hatırlıyor musun?
selam canım;
gebeliğim gayet yolunda rabbim bozmasın inşallah :nazar: benim gazman durumum yaklaşık 2 hafta öncesinde başladı en çokta akşamları oluyor. :KK54:

merhaba arkadaşlar
benim 5 yaşında bir kızım var.1 yıldır 2. çocuğu istiyoruz ama malesef bişey yok.ocak ayında rahim filmi çektirdim tüplerim tıkalı değil ama rahmimin tek tarafı sönük olduğu için tek tüp çalışıyor.Geçen ayda klomen ve ovitrella tedavisi uyguladık ama bugün hasta oldum.Benim size sorum böyle olunca eşimle hep tartışıyorum sen boşaldığın için hamile kalamıyorsun diye suçluyor beni hep.Artık çok yoruldum böyle suçlamalardan çocuk bile istemiycem nerdeyse:(

yani 3 haftalık filandin başladığında tamam benimki tamamen psikolojik demek :KK70:
yok canım ya ben 3 şubatta hsg çekildim ozaman hamile olma ihtimalim sıfır. yani şuan aslında 4 haftalık ama son adet gününe göre hesaplandığı için 5 haftalık gibi görünüyor. başka ne gibi belirtilerin var. Bende hep psikolojik derdim kendime. birde benim kasıklarım çok ağrıdı o belirtide varmı sende? :KK73:

merhaba arkadaşlar
benim 5 yaşında bir kızım var.1 yıldır 2. çocuğu istiyoruz ama malesef bişey yok.ocak ayında rahim filmi çektirdim tüplerim tıkalı değil ama rahmimin tek tarafı sönük olduğu için tek tüp çalışıyor.Geçen ayda klomen ve ovitrella tedavisi uyguladık ama bugün hasta oldum.Benim size sorum böyle olunca eşimle hep tartışıyorum sen boşaldığın için hamile kalamıyorsun diye suçluyor beni hep.Artık çok yoruldum böyle suçlamalardan çocuk bile istemiycem nerdeyse:KK43:

Allah yardım etsin canım cahille uğraşmak zor derler kusura bakma ama eşin aynı bu durumu yaşatmış sana :KK43:
doktora onun yanında bunu sor istersen doktordan duysun

yok canım ya ben 3 şubatta hsg çekildim ozaman hamile olma ihtimalim sıfır. yani şuan aslında 4 haftalık ama son adet gününe göre hesaplandığı için 5 haftalık gibi görünüyor. başka ne gibi belirtilerin var. Bende hep psikolojik derdim kendime. birde benim kasıklarım çok ağrıdı o belirtide varmı sende? :KK73:

varya mesajının yarısını okurken daha bugün kasıklarım ağrımaya başladı diye düşündüm tam ki yazdıüını okudum..yumurtlama gününde olduğu kadar çok değil ama sanki adet sancısına benzer hafif kasık ve az bel ağrım var..
olabilir mi ki acaba ?:KK51:

varya mesajının yarısını okurken daha bugün kasıklarım ağrımaya başladı diye düşündüm tam ki yazdıüını okudum..yumurtlama gününde olduğu kadar çok değil ama sanki adet sancısına benzer hafif kasık ve az bel ağrım var..
olabilir mi ki acaba ?:KK51:
evet canım benimde ilkte öyle başlamıştı. hafif şekilde bir kasık ağrısı bel ağrısı şeklinde bir kaç gün sonra şiddetli başlamıştı. senin kaç gn var adetine

olabilir canım niye olmasın. test yapsan silik çıkabilir aslında :KK68:

sabah aklıma geldi aslında yapsam mı diye ama tuttum kendimi çok erken diye.. yarım yapacağım

Cok fena belim ve kasiklarim agriyo sabah erkenden muayene gidicem dua edin ne olr ins saglikli olur
:KK43:

hayırlısı olsun canım 2. gebemiz sen olacaksın :KK49:
benmde dünden beri hafif ağrım var hadi hayırlısı.. yumurtlama gününden beri ne kadar zaman geçti peki ?

sabah aklıma geldi aslında yapsam mı diye ama tuttum kendimi çok erken diye.. yarım yapacağım

hayırlısı olsun canım 2. gebemiz sen olacaksın :KK49:
benmde dünden beri hafif ağrım var hadi hayırlısı.. yumurtlama gününden beri ne kadar zaman geçti peki ?
:)) adetimdem 3 gun gecti kan tahlilinde cikti. Bu ay cok umutli oldugumdan adetten 5 ve 3 gun kala idrar testi yaptim
hicbisi cikmadi doktora gittim adet olunca gel dedi bekle bekle adet gelmeyince testte cikti :) ikinci testi verdim bugun insallah duzenli artar

Back
X