2015 TEMMUZ ANNELERİ BURAYA KIZLARR MUTLUYUSS :)))

elfklyc

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2013
281
65
73
Merhaba kızlar bizimde topiğimiz olsun dimiii ben henüz 5 haftalık hamileyimmm temmuz 5 dedi doktorum inşallah nasipse yengeç burcu bi bebeğim olcakk :) sizler kaç haftalıksınızz kaçında doğumunuz hadi bakalım 9 ay paylaşalım burda bütün sevinçlerimizi :):anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı::KK46::KK46::KK46::KK46::KK46:

Konu içeriği sebebiyle ilgili bölüme taşınmıştır bilginize...

Merhaba kızlar bizimde topiğimiz olsun dimiii ben henüz 5 haftalık hamileyimmm temmuz 5 dedi doktorum inşallah nasipse yengeç burcu bi bebeğim olcakk :) sizler kaç haftalıksınızz kaçında doğumunuz hadi bakalım 9 ay paylaşalım burda bütün sevinçlerimizi :):anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı::KK46::KK46::KK46::KK46::KK46:

canım merhaba bende galiba 3 veya 4 haftalıgım 21 temmuz 2015 oluyo..

Merhaba kızlar bende 5 haftalık hamileyim ilk hamileliğim, cuma günü kesemizi göreceğiz inşallah :)

Merhaba tarçın88 öncelikle sağ yukarda profilin var oraya mouse götür ve oradakişisel bilgileriniz yazısını tıkla ekrana profil bilgilerin çıkıcak aşagı doğru in ve hamilelik tahvimi yazıyo oraya tahmini doğum tarıhını aralarında (-) bu işareti bırakarak yaz ve değişiklikleri kaydeti tıkla sayfasnın en aşagısında böylece takvimin oluşacaktır :)

merhaba kızlarr ben de perşembe günü keseyi görücem sanırım inşallah her şey çok güzel gider :)

ben de temmuz sonu ağustos başı annesi olucam sanırım

allah hepimize kolay ve çok keyifli bir hamilelik nasip etsin :)

merhaba benimde reglim 7 gün geçti dün keseyi gördüm reglim 3 gün geçtiğinde kan testi beta hcg 511,9 çıktı ama ben hala pek korkuyorum, kilolu olmamda büyük dezavantaj.

kendi doktoruma haftaya cuma gideceğim son regli tarihim 19.10.2014 dü 13.11.2014 de regli olamam gerekiyordu olmadım

bebişin kalp atışı ne zaman duyulabiliyor acaba

herkese hayırlı olsun biribirimize dua edelim arkadaşlar.

merhaba benimde reglim 7 gün geçti dün keseyi gördüm reglim 3 gün geçtiğinde kan testi beta hcg 511,9 çıktı ama ben hala pek korkuyorum, kilolu olmamda büyük dezavantaj.

kendi doktoruma haftaya cuma gideceğim son regli tarihim 19.10.2014 dü 13.11.2014 de regli olamam gerekiyordu olmadım

bebişin kalp atışı ne zaman duyulabiliyor acaba

herkese hayırlı olsun biribirimize dua edelim arkadaşlar.

Hayırlı olsun :) Benim bildiğim 7 haftanın içinde ve sonrasın kalp atışı duyuluyor. Benim de korkularım var fakat iyi düşünmeye çalışıyorum. İyi düşünelim iyi olsun inşallah ;)

ben 8 haftalık oldum daha doktora gidip kesesini bile görmedim

Hayırlı olsun :) Benim bildiğim 7 haftanın içinde ve sonrasın kalp atışı duyuluyor. Benim de korkularım var fakat iyi düşünmeye çalışıyorum. İyi düşünelim iyi olsun inşallah :KK66:

teşekkür ederim sana da hayırlı olsun rabbim bağışlasın ikimizede inşallah

kızlar benim bar 18 ekim internette 25 temmuz doğum diyor bana ağustos gibi geliyor doğrumu

Merhaba arkadaşlar rabbim evlatlarimizi sağ salim kucağımıza almayi nasip etsin bende 8 haftalik hamileyim 3 temmuz 2015 muhtemel doğum tarihimiz hepimize sağlıklı doğumlar dilerim.

Brc06 canım keseyi gördükten 10 gün sonra kalp atışı duduk biz. Tam 7 haftaliktim o gün

Ben 19.11 da kesyi gördüm doktor çok küçük daha dedi, 04.12. da doktora gideyim diye düşündüm belki kalp atışını duyarız inş

kızlar doktora gittim ama doktor manyak çıktı ne kalp atısı dinletti ne bebgi gösterdi üstelik ultrason kagıdı bile vermedi 6 tüp kan verdim:KK16: haftaya cuma ikili tarama testine gidicem ve bebeğimi 8 haftalık hesaplarken 10 haftalık çıktı:KK45:

Back
X