Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba kızlar bizimde topiğimiz olsun dimiii ben henüz 5 haftalık hamileyimmm temmuz 5 dedi doktorum inşallah nasipse yengeç burcu bi bebeğim olcakk :) sizler kaç haftalıksınızz kaçında doğumunuz hadi bakalım 9 ay paylaşalım burda bütün sevinçlerimizi :)![]()
Merhaba ,merhaba hanimlarr
merhaba benimde reglim 7 gün geçti dün keseyi gördüm reglim 3 gün geçtiğinde kan testi beta hcg 511,9 çıktı ama ben hala pek korkuyorum, kilolu olmamda büyük dezavantaj.
kendi doktoruma haftaya cuma gideceğim son regli tarihim 19.10.2014 dü 13.11.2014 de regli olamam gerekiyordu olmadım
bebişin kalp atışı ne zaman duyulabiliyor acaba
herkese hayırlı olsun biribirimize dua edelim arkadaşlar.
Hayırlı olsun :) Benim bildiğim 7 haftanın içinde ve sonrasın kalp atışı duyuluyor. Benim de korkularım var fakat iyi düşünmeye çalışıyorum. İyi düşünelim iyi olsun inşallah![]()
ikinci gebeliğin mi? Nasil bu kadar bekleyebildin?ben 8 haftalık oldum daha doktora gidip kesesini bile görmedim
kızlar benim bar 18 ekim internette 25 temmuz doğum diyor bana ağustos gibi geliyor doğrumu
Brc06 canım keseyi gördükten 10 gün sonra kalp atışı duduk biz. Tam 7 haftaliktim o gün