2015 TEMMUZ ANNELERİ BURAYA KIZLARR MUTLUYUSS :)))

Kızlar merhaba. Bugün 38+4 deyim. En son kontrole geçen hafta gittiğimde doktorum daha açılman yok ancak bebek baş aşağı doğum pozisyonuna girmiş demişti. Yarın birdaha kontrolüm var. Geçtiğimiz Cuma günü ara ara sancılarım çıkmıştı. Şuanda yalancı sancılarım çoğaldı ve belimde ağrı var. Son 11 gün diyoruz Allah'ın izniyle. Başından beri bebek erken gelecek diye korkuyorduk 31. haftada su gelmesi gibi bir durumla karşılaştık ama bebeğimiz sanırım erken değil geç bile gelebilir =) Eşim çok sabırsız. Ona kalsa hemen sezeryanla yarın bitirelim bu işi diyor:KK46: ama tabi ben normal doğum için bekleme taraftarıyım. Merak ettiğim şey şimdi 40. haftaya kadar bebek gelmezse ve açılma olmaz ise normal doğumun başlaması için suni sancı yoluna mı gidilecek ? Yoksa sezeryan yoluna mı gidilir. En son Cuma günü gittiğimizde herşeyi normaldi suyu, pozisyonu vs. Çatı muaneyesi içinde doktor biraz dar ama sorun değil demişti. Bebebeğin kafası artık kanala doğru ilerlediğinden ultrasonda haftası düşük çıkmaya başladı. Kafayı hesaba katamadıkları içinmiş otomatikmen kilosuda düşük gösteriyor ama doktor gelişimi ile ilgili hiçbir problem yok rahat olabilirsin, herşey istediğimiz gibi dedi. Son kontrolden bugüne sancılarım yalancıda olsalar baya arttı bakalım yarın ne olacak :anneadayı: Allah hepimize bebişlerimizi hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip eylesin inşallah.

Sancılar artmışsa açılma kolay olacaktır bol bol yürü ve hurma ye benim halen belim tek ağrıyor stres yapmaya başladım suni sancıya gerek kalmadan doğum yaparız inşallah

İnşallah suni sancı ile zor oluyor diyorlar. Bu akşam yürüyeceğiz eşimle 1 km kadar yürüsek yetiyor zaten fazlası sıkıntı çok zorlanıyorum bazen yatakta dönemiyorum tuvalate giderken falan bi sancı saplanıyor kısada sürse sürekli idrara çıkıyorum baskı iyice arttı. Yarın gelişmelerden haberdar ederim. Hurmada genelde yiyorum tek sayı olmak şartıyla. Stres yapma canım hayırlısıyla sağ sağlim kavuşuruz bebeklerimize :)

Bende öyleyim biraz fazla yirüyeyim hemen kasığım da sancı oluyor nefesim kesiliyor idrara çok çıkmaya başladım gece uykuları hasretim bel ağrılarıö var ama sancım olmuyor bi de tanıdıklar her gün arıyor nasıl oldu daha sancın olmuyor mu bu sorular daha strese sokuyor beni siz de de oluyor mu bu telefon trafiği

Evet telefon trafiği bugün itibariyle başladı ve buda gerçekten sinir bozucu. Eşimde yazık sürekli arar sorar naptın var mı bir gelişme kendini nasıl hissediyorsun diye. Aslında yaptığım araştırmalara göre 42. haftaya kadar da yolu var bu işin ya bakalım hayırlısı.

Hayirli sabahlar sekerden dolayi erken aliyolar celestone 2×2 yapildi korkuyorum Ins kuveze gerek kalmaz 36+6 da cigerleri gelismemis olaolabilir diye yaptilar kilosu 3kilo 400 gram

Kimler doğum yaptı kızlar kimler beklemede dün gece sancıdan yattım hastaneye hala beklemedeyim

KIZLAR ELİMDE BEBEK BAKIMI İLE İLGİLİ KİTAPLAR VAR HEPSİ YENİDEN FARKSIZ İLGİLENEN OLURSA MESAJ ATABİLİR.
1-Tracy Hogg Ebeveyn Cankurtaran Seti / Gün Yayıncılık
2-Akıllı Bebekler Akademisi (Bebekler için Beyin ve Çoklu Zeka Geliştirme Rehberi)
3-Bebeğinizin İlk Yılında Sizi Neler Bekler?
IMG_20150530_222955.webp IMG_20150530_223003.webp IMG_20150530_223044 - Kopya.webp

15 temmuzda doğum yaptım şimdilik bi problem yok gibi bakalım çok şükür

Ben de 14 temmuz da dogum yaptim. 2. Prensesim feyza iyi ki dogdu .
2011 mayis dogumlu 1 kizim daha var

Back
X