2015 temmuz istanbul anneleri buraya

Ayy evet bu sene genellikle kiz bebislerin senesini dua edinde benimkine kesin kiz desinlerr bi kiz bi erkek dedilerrr tam net degil hayirli saglikli olsun ama gonlumden gecen kizzz :)

sevgili anne adayı arkadaşlarım,ben tüp bebek tedavisi görüyorum,ve 41 hamile anneden 1 er Ayetel Kürsi topluyorum,rica etsem benim için vakit ayırıp okurmusunuz?okuyanlar alıntı yapıp yazarsa sayıyı takip edebilirim.
çok teşekkür ederim ilginiz için,sizlere de hayırlı ,güzel doğumlar dilerim.

1 ayetel kürsi benden okudum sevgili anne adayım allahım en kısa sürede güzel haberi versin size inş

Mrblar şislide otryrm bende 20.haftamiz artik cok yoruluyrm 6yasinda bir kizm var ev islerine yardimci ariyorum

Merhaba arkadaşlar ben de iki gün önce öğrendim bi kızımız olacak Allâh kalbimize göre verdi :)

Merhaba arkadaşlar ben de iki gün önce öğrendim bi kızımız olacak Allâh kalbimize göre verdi :)
Demekki cidden bu sene kız senesi bu tarz seylere pek inanmazdim ama ya tesaduf yada dogruluk payi var :)

Kizlar Büyükçekmeceden slmlar. benimde bir prensesim olacak allah kısmet ederse. Hepinize hayırlı dogumlar diliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…