Tatlım bn ataşehir memorıal e gidiyorum sen hangisine gidiyorsun. Kurs bitti buaradabende memorial e gidiyorum ancak kurs hakkında bilgim yok. Daha detaylı bilgi verebilri misin?
ben bahçelievler hizmete gidiyorumTatlım bn ataşehir memorıal e gidiyorum sen hangisine gidiyorsun. Kurs bitti buarada
slm ben varım hatta kalça kemiğiMe de kramp giriyoselam kızlar geceleri baldırına kramp giren var mı ?
selam kızlar geceleri baldırına kramp giren var mı ?
Ucuz diyorlar guzel urunlerde var ben gecen gun kapi susu aldim 15 tlye eminonunde daha pahaliydi 85 tlye siparis vericektim gerek duymadim vazgectim bunu aldim yenibosnadaKızlar Eminönü'nden bebek alışverişi yapan var mi
Eminönünden ama internetten bebek şekeri alışverişi yaptım. Bebek şekeri 50 adet, takı yastığı, kapı süsü, kapı tülü, şeker sepeti, lohusa terlik ve tacı olmak üzere tam takım bir setti. Memnun kaldım.Kızlar Eminönü'nden bebek alışverişi yapan var mi
İns cnm cok sagoll ins hepimiz sag saglim kucagimiza aliriz bebislerimiziiHayırlı bir doğum olacağına inan her şey güzel olacak kızını sağlıkla kucağına vericekler inş. Allah yardımcın olsun
Cnm bugun uarin yaparsin ama erkenden git baksinlar bak ben 9 gun once dogum yaptim 38 haftalik olmasina rahmen kakasini biraz yemisti midesini yikadilar cocugumun dikkat etbeklenen doğum tarihinin dolmasına 2 günüm kaldı ama doğum için belirtilerim çok kısıtlı
iki gündür vajinal akıntıda inanılmaz bir artış var ve kasılma oldukça belime de şiddetli bir ağrı saplanıyor. ama henüz nişan veya suyum gelmedi. sizce ne zaman doğum yaparım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?