2015 temmuza 36 beden...

36bedenistiyorum

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Mart 2015
48
69
34
Merhabalar... çocukluğundan beri hiç 36 beden olmamış, arada bir 38 i görmüş fakat hiç bir zaman dilediği görünümü elde edememiş olan ben, ve benim gibi yaza kadar 36 bedene inmeyi hedefleyen arkadaşlarım için açtım bu günlüğü... hergün kilomu bildireceğim, yanımda devam etmek isteyenlerle yol alacağım.. beslenme listelerimizi, spor aktivitelerimizi ve diğer tüm anılarımızı da paylaşabiliriz sayfamızda..

tek kural: her pazartesi gece 00:00 a kadar kilo bildirimi yapmak.

bugun başlıyorum
başlangıç tarihi: 30 mart 2015

kilo: 75 / boy:160 (üst 42, alt 44 beden giyiyorum)
hedef: 4 ayda 4 beden incelmek
36 beden olacağım tahmini kilo: 52
ilk sayfaya da her ay bildirim ekleyeceğim..

06.06.2015 : bir günlüğüm olduğunu unutturacak şeyler yaşadım ve şimdi tekrar, azimle başlıyorum.. bugunden itibaren hersey farkli olacak.. su an yasama stilime en uygun beslenme şeklini araştırdim ve dukan diyeti olduguna karar verdim.. misafirim olursaniz buyrun, beklerim

Son düzenleme:
Bende eşlik etmek isterim
1.65 boy şu an için 63.2 kilim
24 yaşındayım ve evliyim
Temmuz gibi gebelik düşündüğüm için hazirana kadar 55 kilo olmak istiyorum
Diyete 23 mart pazartesi 65.2 ile başladım 1 haftada 2 kilo gitti.

ebyar ebyar ilk diyet arkadaşım olarak hoşgeldin:KK54: bence harika bir süreç olacaktır. benim de temmuzda düğünüm olduğu için bu kadar istiyorum zayıflamak.. ilk haftadan 2 kilo süper bence haydi bakalım darısı başıma.. birbirimize destek olalımm
:KK5:

bugün neler yaptım? forumda bazı sayfaları takipteyim şimdilik herhangi birine katılmadım. yarışmalar, deneyimler ve günlükler insanı motive etmek için bence harika sayfalar.. her gece yatarken suçluluk hissiyle yataga giriyorum. yine neler yedim hiç spor da yapmadım 20 kilo fazlam var nasıl vericem düğüne kadar diyorum. nişanlımla tanıştığımda 60 kiloydum ve kilo aldığım süreçte hiç rahatsızlık dile getirmedi hep destek oldu ama ben utanır oldum artık.. sabah yine diyete başlamış gibi davranmadığım için bol kalorili bir kahvaltı yaptım sonra midemde şişkinlik oldu ve artık buna son demeliyim dedim. düğünüme 18 hafta var. her hafta 1 kilo bile versem incecik olabilirim. öyleyse dedim, o an karar verdim ve forumlarda en sevdğim köşeye kayıt oldum. bu günlüğü açtım. aç kalmak istemiyorum sadece daha sağlıklı olmak ve zayıflamak isteğim. ve inşallah bir sürü destekçimle burda hep birlikte başardığımızı göreceğiz

bugün başlangıç yaptığım için ilk olarak sıvı tüketimimi artırmaya ve tabi ki egzersize agırlık vereceğim...her gün bir şey ekleyerek gideceğim. irade.. bütün mesele bu. aklımdan çıkarmamalıyım yaz geliyor, düğünüm geliyor...

Merhaba canim hayırlı olsun gunlugun.
Bende bugun başladım umarim ikimizde basaririz sende yaza cok guzel bir gelin olursun..

bugün başlangıç yaptığım için ilk olarak sıvı tüketimimi artırmaya ve tabi ki egzersize agırlık vereceğim...her gün bir şey ekleyerek gideceğim. irade.. bütün mesele bu. aklımdan çıkarmamalıyım yaz geliyor, düğünüm geliyor...
hadi bismillah canım
bende düğünüm için zayıflamıştım
inanmak başarmanın yarısı
protein ağırlıklı beslen incelmede sağlar
incecik çıtır bi gelin olursun
ben 2 haftada bir gelinlikçiye gider ölçümü aldırır mutlu olurdum kadın
2 hafta kala dikti sonra:KK25:

Merhaba canim hayırlı olsun gunlugun.
Bende bugun başladım umarim ikimizde basaririz sende yaza cok guzel bir gelin olursun..
Cok teşekkür ederim canim ay insallah cok heyecanlaniyorum ben :21:
hadi bismillah canım
bende düğünüm için zayıflamıştım
inanmak başarmanın yarısı
protein ağırlıklı beslen incelmede sağlar
incecik çıtır bi gelin olursun
ben 2 haftada bir gelinlikçiye gider ölçümü aldırır mutlu olurdum kadın
2 hafta kala dikti sonra:KK25:
Ben de o hayalle yasiyorum su an. Bugun basladim kesinlikle protein agirlikli beslenmeliyim sizce 4 ayda 20 kilo gider mi?

rahat canım ama bol bol yürü tempolu
arada müzük aç kıvıra kıvıra dans et
sürekli hareket et ki incel :KK56:
Cok teşekkür ederim canim ay insallah cok heyecanlaniyorum ben :21:

Ben de o hayalle yasiyorum su an. Bugun basladim kesinlikle protein agirlikli beslenmeliyim sizce 4 ayda 20 kilo gider mi?

ebyar ebyar ilk diyet arkadaşım olarak hoşgeldin:KK54: bence harika bir süreç olacaktır. benim de temmuzda düğünüm olduğu için bu kadar istiyorum zayıflamak.. ilk haftadan 2 kilo süper bence haydi bakalım darısı başıma.. birbirimize destek olalımm
:KK5:
Hoşbuldum canımmm :)
Bende düğünüm için kilo vermiştim seni anlıyorum
Muhakkak vermelisinde insan evlenince kilo alıyor çünkü hele mide hamile kalirsa

Bende 54 kilo ile evlendim 11 kilo aldım yaklaşık 2 yılda. Sonra hamile kaldim kilo ustune hamile kalincaa eyvah hepten sisecegim dedim ama bebeğim tutunamadı 10 haftalıkken kalbi durdu :KK43:

Kürtaj oldum kendimi toparlayınca hemen rejime başladım. İnşallah temmuza kadar yeniden 55 olup mucizemin gelmesini bekleyeceğim.

Kahvaltımı yaptım. 1 dilim tam buğday ekm. 1 tane haslanmis yumurta nane maydanoz domates 3 bardak şekersiz çayla iyi bir kahvaltı yaptım. Şimdi spor zamanı

Geceye mesajim... artik sucluluk duygusuyla gecirmeyecegim gunlerimi. Her gunum bir oncekinden bir adim ilerde olacak.. bugun benim icin sadece diyet degil dusunce anlaminda da yeniliklere acik bir gundu.
Hoşbuldum canımmm :)
Bende düğünüm için kilo vermiştim seni anlıyorum
Muhakkak vermelisinde insan evlenince kilo alıyor çünkü hele mide hamile kalirsa

Bende 54 kilo ile evlendim 11 kilo aldım yaklaşık 2 yılda. Sonra hamile kaldim kilo ustune hamile kalincaa eyvah hepten sisecegim dedim ama bebeğim tutunamadı 10 haftalıkken kalbi durdu :KK43:

Kürtaj oldum kendimi toparlayınca hemen rejime başladım. İnşallah temmuza kadar yeniden 55 olup mucizemin gelmesini bekleyeceğim.

Kahvaltımı yaptım. 1 dilim tam buğday ekm. 1 tane haslanmis yumurta nane maydanoz domates 3 bardak şekersiz çayla iyi bir kahvaltı yaptım. Şimdi spor zamanı

Canimm insallah en guzeli olur senin icin ben de evlenince 1 sene icinde hamile kalmayi planlıyorum bakalim.
Sabah tartilmadim. 3 gun sonra tartilayim dedim. Kahvaltimda 1 haslanmis yumurta, 2 dilim yagsiz peynir, 1 dilim tam tahilli koy ekmegi 4 zeytin ve bol yesillik tukettim. Aclik hissetmiyorum bakalim ara ogun de yapicam insalalh

elektrik kesintisinden dolayı hayat felç oldu ülkemde. şimdi bir yerde telefonumu şarj edebildim. diyetim süper gidiyor. insülin direncim olduğu için onun ilacına da başladım bugun. bu saatten sonra herhangi birşey yemeyeceğim. zaten oldukça tok hissediyorum. umarım çok yorgun olmam da sporumu da rahatlıkla yapabilirim. diyet günlüğü tutmak güzel bir duygu.. :KK33:

günaydın (?) pek değil... dün olanlar beni çok üzdü. üstelik çevremdeki kimsenin olanlardan etkilenmemesi de ayrıca hayrete düşüren şey oldu. öyle üzülüyorum ki bazen. ne duyarsız bir millet haline geldik. seferberlik ilan edilse face den can gönderecek hale geldik. sosyal medyayla aram hiç iyi olmadı vakit bulamıyorum ama ordan ahkam kesenlere de fena kızar oldum artık. inşallah geçer bügünler.. diyetim? bişey yiyecek iştah mı bıraktılar arkadaş sadece dün spor yapmadım ama bugun tekrar başlarım çok sorun değil.. aydınlık bir gelecek istiyorum artık..

bugun daha zinde uyandım. 1 poğaça, 2 dilim peynir ve 1 yumurtanın yanında maydonozla kahvaltımı yaptım. şimdi yeşil çay iceceğim. 2 gündür yuruyus yapamıyorum. bugun yapacağım inşallah. kilomu da her pazartesi yazacağım

X