- Konu Sahibi oz-ge-mavi
-
- #2.341
Bahçelievler medical park ta yaptım ben. Latif küpelioğlu ekibinden jane hanımla çalıştık. Çok memnun kaldım araştırmana eklemeni tabsşye edermSlm kızlar bol hamişlii tüp bebek topiği görünce sormadan geçemedm. Eşimde morfoloji ve hareket sorunu var. Evliliğimz bir yılı geçti, çocuk denemesinin 7.ayındayız. Ben öğretmen olduğum için hazır yaz tatilide başladı; bunu değerlendirip ist. veya ankaraya gidip tüp yaptırmaya karar verdik. Aksi halde gelecek yaza kalacak. Ve ben artk çok istiyorum bebeğimizn olmasını. Bana önerebileğenz tüp bebek merkezlerini söyleyebilr msnz ve merkezin yakınında kalacak yerde lasm tabi. Böle benim gibi şehir dışından gidip tüp yapan ark. varsa yardımcı olabilir msniz?
sağol canm. Sizde problem neydi?Bahçelievler medical park ta yaptım ben. Latif küpelioğlu ekibinden jane hanımla çalıştık. Çok memnun kaldım araştırmana eklemeni tabsşye ederm
Transferden sonra bir tek oksapar var onun saati önemli değil çatlatma vermedi bana başkaTransferden önce söyledi ama transferden sonrakini söylemedi, bir tanede transferden sonra verdiler, artık arayıp öğrenicem
Slm kızlar bol hamişlii tüp bebek topiği görünce sormadan geçemedm. Eşimde morfoloji ve hareket sorunu var. Evliliğimz bir yılı geçti, çocuk denemesinin 7.ayındayız. Ben öğretmen olduğum için hazır yaz tatilide başladı; bunu değerlendirip ist. veya ankaraya gidip tüp yaptırmaya karar verdik. Aksi halde gelecek yaza kalacak. Ve ben artk çok istiyorum bebeğimizn olmasını. Bana önerebileğenz tüp bebek merkezlerini söyleyebilr msnz ve merkezin yakınında kalacak yerde lasm tabi. Böle benim gibi şehir dışından gidip tüp yapan ark. varsa yardımcı olabilir msniz?
cnm merhaba.. bızımde esımın morfolojısı 0 cıkıyodu ve hız problemımız vardı 1 yıldan fazla denedik ama olmadı tup bebeğe karar verdık ıyıkıde vermısız sukur suan hamıleyım ınsallah hersy yolunda gıder.. ben de medıkal park goztepede nur dokuzeylule gıttım cok güleç ve ılgılı bı doktordur kendısı embrıyologu desenız aynı sekılde sukur ben cok memnun kaldım...Slm kızlar bol hamişlii tüp bebek topiği görünce sormadan geçemedm. Eşimde morfoloji ve hareket sorunu var. Evliliğimz bir yılı geçti, çocuk denemesinin 7.ayındayız. Ben öğretmen olduğum için hazır yaz tatilide başladı; bunu değerlendirip ist. veya ankaraya gidip tüp yaptırmaya karar verdik. Aksi halde gelecek yaza kalacak. Ve ben artk çok istiyorum bebeğimizn olmasını. Bana önerebileğenz tüp bebek merkezlerini söyleyebilr msnz ve merkezin yakınında kalacak yerde lasm tabi. Böle benim gibi şehir dışından gidip tüp yapan ark. varsa yardımcı olabilir msniz?
Canım hayırlı olsun tedavin, çatlatma iğnesini bende vurdum transferden sonra, o gün icinde vurman yeterli dediler saat vermediler. Ağrılara gelince hersey normal inanki burda Ağrı'dan ölüyorum kesin tutmadı diyenin de hamile kaldığını gördük, ben hicbise hissetmiyorum kesin tutmadı diyeninde:) onun icin Sabırla beklemeni pozitif düşünmeni öneririm, güzel bi dönem gecir karnında olduklarına inan lütfenKızlar buğün transferle birlikte 4. Gün adet olacakmışım gibi agrıyla uyandım, ama kan falan yok bir sorun yoktur değil mi Ağrı'da durdu zaten
Özge hormonların degisimi de seni etkiliyo, kötü bise olduna inanma lütfen. Hollanda nin da maşallahı var yani bu nasıl bi kural, pozitif aldıktan 1 ay sonra cagırıyolar nerdeyse. Beklemekte seni geriyor. Senin kontrol 1indeydi yanlış hatırlamıyosam dimi, kalmış 3 gün hadi ya sabır de rüyaları unutGünaydın kızlar çok kötü rüyalar görüyorum gercekten artık bebegim için Endişelenmeye başladım o kdr kötüki gördügüm rüyalar hala etkisi altındayım gözlerim doluyo aglıyorum nolur bna dua edın bebeğime bişiy olmasın
Çok sagol canım içimi rahatlattın rabbim hepimize sağlıkla kucağımıza almak nasip etsin , insan ne kadar rahat olmak istesede bazen panik yapıyor işteCanım hayırlı olsun tedavin, çatlatma iğnesini bende vurdum transferden sonra, o gün icinde vurman yeterli dediler saat vermediler. Ağrılara gelince hersey normal inanki burda Ağrı'dan ölüyorum kesin tutmadı diyenin de hamile kaldığını gördük, ben hicbise hissetmiyorum kesin tutmadı diyeninde:) onun icin Sabırla beklemeni pozitif düşünmeni öneririm, güzel bi dönem gecir karnında olduklarına inan lütfen
Çıldırmak üzereyim cnm tam 1 ay attılar yani deli olucam normal rüyalar degıl ama allahım hayrına cıkarsın inşÖzge hormonların degisimi de seni etkiliyo, kötü bise olduna inanma lütfen. Hollanda nin da maşallahı var yani bu nasıl bi kural, pozitif aldıktan 1 ay sonra cagırıyolar nerdeyse. Beklemekte seni geriyor. Senin kontrol 1indeydi yanlış hatırlamıyosam dimi, kalmış 3 gün hadi ya sabır de rüyaları unut
Haklısın canım, panik umutsuzluk korku hep oluyo.. Ama eskileri okuduysan belki görmüşsündür, biz transfer olduktan sonra burdaki arkadaslarla kendimizi hamile ilan ettik ve test sonucunu alana kadar hamileydik, oyle inandık.. Inan cok ise yarıyo. Bu bekleme zamanı bisekilde gecicek, umutsuz olup kederle gecirmek te bizim elimizde kendini hamile ilan edip huzurlu beklemekle bizim elimizde. Pozitif olmak herzaman kazandırırÇok sagol canım içimi rahatlattın rabbim hepimize sağlıkla kucağımıza almak nasip etsin , insan ne kadar rahat olmak istesede bazen panik yapıyor işte
Ozgecim korkma o kadar. Ruyalar ruya iste gercek degilki. baska seyler dusunmeye calis. Bak yoksa bebeginde senden etkilenir korkak olur he..Günaydın kızlar çok kötü rüyalar görüyorum gercekten artık bebegim için Endişelenmeye başladım o kdr kötüki gördügüm rüyalar hala etkisi altındayım gözlerim doluyo aglıyorum nolur bna dua edın bebeğime bişiy olmasın
Günaydın kızlar çok kötü rüyalar görüyorum gercekten artık bebegim için Endişelenmeye başladım o kdr kötüki gördügüm rüyalar hala etkisi altındayım gözlerim doluyo aglıyorum nolur bna dua edın bebeğime bişiy olmasın
Arkadaslar bugun 14gunum 722 cikti
Ben de öyle cnm bi kötü kötü rüya görüyorum bi iyi görüyorum hormonlardan heralde hiç sıkıntı yapma dua et geçsinÇıldırmak üzereyim cnm tam 1 ay attılar yani deli olucam normal rüyalar degıl ama allahım hayrına cıkarsın inş
Tebrik ederim canım, cok güzel cıkmıs değerin. Hayırlı olsun, Allah sağlıkla Devamını nasip etsinArkadaslar bugun 14gunum 722 cikti
Arkadaslar bugun 14gunum 722 cikti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?