2015 Transferi olucaklar ve 2016 da dogum yapicak hamisler burayaaa

Canım 30 haziran transfer yapıldı bana.
Çok sabırsızım son üç gündür ağrılarım var ve git gide artıyor ve sanki adet olacakmışım gibi akıntı var panik içindeyim.
Canım ben transferin 4-5. gününden 12. gününe kadar adet ağrısı çektim.
Hatta bu aralar yine başladı.
Rahimde kasılmalar, burulmalar oluyor.
Kasıklarım ağrıyor.
Akıntının rengi ne?

Canım ben transferin 4-5. gününden 12. gününe kadar adet ağrısı çektim.
Hatta bu aralar yine başladı.
Rahimde kasılmalar, burulmalar oluyor.
Kasıklarım ağrıyor.
Akıntının rengi ne?
Canım beyaz sıvı akıntım. Benim transfer den sonra 4. Gün başladı ağrılarım hafifti ancak dediğim gibi son üç gündür artarak gidiyor adet ağrısı gibi kasık ağrılarım. Birde sabah duş alırken düz eğildim rahmin olduğu yere ağrı girdi şiddetli hemen doğruldum.

Ttansferimin tarih itibari ile 9 gününe girmiş bulunmaktayim benimde adet sancilarim var ama ne gelen var ne giden çok şükür... dün bi gebelik testi yaptım demiştim ikinci çizgi silik demiştim bugün 3. Idrarim ile yine test yaptim 8.Gün idrar testi bu sefer ikinci çizgi hepten belirgin çıktı çok sevindim... Tecrübeli hanımlar sizce de bu hergün hormonlarim yükseliyor anlamına mi geliyor yani dün silik bugün net çıkan çizgi

Canim hayırlı olsun Allah işini rast getirsin inşallah en iyi acibadem istanbuldaki diyorlar ben eskisehir acibademden hiç memnun kalmamistim yedirdigim bi ton parayla oturdum yerime Bülent tıraş da çok iyi bi doktor öyle duydum hadi hayırlısı canım ya

Canimm bende ttansferimin 9.gunune girdim bende de kasık ağrıları var adet olcakmisim gibi sonra geçiyo bu benim 4.transferim diğer 3 transferde olanların hiç biri şu anki transferde yok... kendini dinleme beklemek çok zor ama napalım kendimde fena durumdayken sana teselli vermek tuhaf olduidrar testi yapıp duruyom kan testi yapmamak için direniyom heyecan dorukta ama sen bana bakma rahatla biraz

Kızlar sizinle bir bilgi paylaşmak istiyorum benim ablamin biri hamile kaldığında idrar da pozitif kanda negatif çıkmış tam 3 kere 4.de Çıkmış kanda... diğer ablamda da 3. Aya kadar ultrasonda kese var ama bebek görünmüyor demiş hep doktor maşallah ikisininde okullu çocukları var tabi onların normal hamilelik ama... öylesine yazdım kişiden kişiye çok değişiyor bünye meselesi parmak izlerimiz bile farklı farklı yani ama yinede İnsanız içimiz durmuyo

Bende hiç bilmiyorum Acıbademi Bülent Tıraşı falan. Herkes çok tavsiye etti die oraya gidicem. İnşallah mutlu haberlerle gelirim. Sende sonuç bekliyon galiba, İnşallah hamişsindr ve sağlıkla alırsın kucağına canm Aklına kötü şeyler getrme derim

nuclear allah yardimcin olsun canım. . Bu topik ilk açıldığında ne kadar hareketliymis herkes gebelik testini arka arkaya yaptırmış 1 saattir sayfa başlarını okuyorum.. o kadar gaza geldim ki normalde gunumu bekleyecektim ama kocamdan habersiz yarın kan vercem bakam Benim akibetim ne olcak 9.gun kanını bi vereyim bakam

Canım şimdiden hayırlı olsun. Ben de Bülent hocanın hastasıyım inşallah senin de güzel haberlerini alıcaz buradan. Moralini hep yüksek tut hep pozitif düşün yakında Aramıza Bülent hocamın bebeklerinden biri katılacak inanıyorum

Ben kaçıncı haftadayım şimdi tuğçe,son adet tarihim 29 Mayıs ,13 haziranda da transfer oldu,Aynur hanım sen 7. Haftadasın düşük olur kesin dedi ya bildiğin pat pat dedi yani
hep kötüyü söyler onlar.umut verirsem olmaz derler insana biraz ağir geliyor ama daha iyi.benim kızıma o dönemdeki doktorlar olmaz bu kimyasal kesin dediler yemi tedavi halkında konusalım fln dediler.ama kanamam olmadı herşey normal di bende gittim kalp atişini suydum kuzumun.minikti ama hayata tuttundu

yuh be ben hamile kalıraam almanyadan babaanneme getirticem.

Tugce cim sen ne durumdasin ne zaman basliycan. Sende dondurulmus var dimi? Hayirli dogru zamanda olur insallah.
9 tane buz bebişim var cok şükğr.başlayamıyorum adet olmayı beklıyorum

Ne güzel Allah bağışlasın. 2.yi de nasip etsin inşallah.
inşallah isteyen herkese nasip olsun

Seninde mi geriden geliyordu miniğin tuğçe,kese küçükmüydü böyle başta

haberlerini bekliyoruz canım ne zamandır sonuç duymadık topikte..:) bugün kalp atışları haberlerine bir de pozitif haberi eklensin inşallah :))

Aybikeeee canım 7 tane olgun yumurta gayet güzel inşallah hepsi döllenmiştir ve 5. güne sağlıklı bir şekilde gelir. Belli olmuştur sanırım transfer ne zaman?

Neseli_Hatun canımmm demek sende katılıyorsun aramızaaa adet olmana üzüldüm açıkçası. Neyse inşallah ilk denemede tutar canım hakkınızda hayırlısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…