- Konu Sahibi oz-ge-mavi
-
- #3.301
Kızlar bu gün kontrol vardı kesemizi gör 6+1 ama ultrason da 6+2 uyumlu dedi doktor. Kalp atışını 2 saniye falan açtı ama yavaş atıyordu. Doktorum normal bu haftada böyle olur dedi 10 gün sonra gel dedi endişeler hiç bitmeyecek anlaşılan acaba kalbi neden yavaş atıyor diye ona taktım Rabbim hepimize de sonuna kadar sağlıklı bi şekilde gidip yavrularimizi kucagimiza almayi nasip
etsin Rabbim tüm tedavide olan ve evlat isteyen herkese de tez zamanda nasip etsin[/
QUOTE]
Cnm daha cok minik erkenden duymussun ztn kalp atisini hizlanir annesi:)
Canım ben transferin 4-5. gününden 12. gününe kadar adet ağrısı çektim.Canım 30 haziran transfer yapıldı bana.
Çok sabırsızım son üç gündür ağrılarım var ve git gide artıyor ve sanki adet olacakmışım gibi akıntı var panik içindeyim.
Cnm çok küçük oldugundan öyle bn gecen hafta gıttım bize dinletmediler çok Zararlı dıye kötü düşünme
Hiç sormadık ama iyi kalp atışı dedi o anda dinlemeyi düşünemiyosun izlemektenNeden çok zararlıymış söylediler mi?
Merak ettim...
Canım beyaz sıvı akıntım. Benim transfer den sonra 4. Gün başladı ağrılarım hafifti ancak dediğim gibi son üç gündür artarak gidiyor adet ağrısı gibi kasık ağrılarım. Birde sabah duş alırken düz eğildim rahmin olduğu yere ağrı girdi şiddetli hemen doğruldum.Canım ben transferin 4-5. gününden 12. gününe kadar adet ağrısı çektim.
Hatta bu aralar yine başladı.
Rahimde kasılmalar, burulmalar oluyor.
Kasıklarım ağrıyor.
Akıntının rengi ne?
Canim hayırlı olsun Allah işini rast getirsin inşallah en iyi acibadem istanbuldaki diyorlar ben eskisehir acibademden hiç memnun kalmamistim yedirdigim bi ton parayla oturdum yerimeIyi geceler kızlarAdet oldum bu sabah veeee tüp bebek için ilk randevumu aldım.İlk denemem olucak çok heyecanlıyım. Acıbadem Hastanesi Prof Bülent Tıraş^tan. Cuma sabahı Ist. uçuyoruz Lütfen benim için dua edin olur mu ?
Canimm bende ttansferimin 9.gunune girdim bende de kasık ağrıları var adet olcakmisim gibi sonra geçiyo bu benim 4.transferim diğer 3 transferde olanların hiç biri şu anki transferde yok... kendini dinleme beklemek çok zor ama napalım kendimde fena durumdayken sana teselli vermek tuhaf olduCanım beyaz sıvı akıntım. Benim transfer den sonra 4. Gün başladı ağrılarım hafifti ancak dediğim gibi son üç gündür artarak gidiyor adet ağrısı gibi kasık ağrılarım. Birde sabah duş alırken düz eğildim rahmin olduğu yere ağrı girdi şiddetli hemen doğruldum.
Bende hiç bilmiyorum Acıbademi Bülent Tıraşı falan. Herkes çok tavsiye etti die oraya gidicem. İnşallah mutlu haberlerle gelirim. Sende sonuç bekliyon galiba, İnşallah hamişsindr ve sağlıkla alırsın kucağına canmCanim hayırlı olsun Allah işini rast getirsin inşallah en iyi acibadem istanbuldaki diyorlar ben eskisehir acibademden hiç memnun kalmamistim yedirdigim bi ton parayla oturdum yerimeBülent tıraş da çok iyi bi doktor öyle duydum hadi hayırlısı canım ya
Iyi geceler kızlarAdet oldum bu sabah veeee tüp bebek için ilk randevumu aldım.İlk denemem olucak çok heyecanlıyım. Acıbadem Hastanesi Prof Bülent Tıraş^tan. Cuma sabahı Ist. uçuyoruz Lütfen benim için dua edin olur mu ?
hep kötüyü söyler onlar.umut verirsem olmaz derler insana biraz ağir geliyor ama daha iyi.benim kızıma o dönemdeki doktorlar olmaz bu kimyasal kesin dediler yemi tedavi halkında konusalım fln dediler.ama kanamam olmadı herşey normal di bende gittim kalp atişini suydum kuzumun.minikti ama hayata tuttunduBen kaçıncı haftadayım şimdi tuğçe,son adet tarihim 29 Mayıs ,13 haziranda da transfer oldu,Aynur hanım sen 7. Haftadasın düşük olur kesin dedi ya bildiğin pat pat dedi yani
yuh be ben hamile kalıraam almanyadan babaanneme getirticem.Suan sok olmus durumdayim sayfaya tamamen baska bir konuyla geliyorum:) azonce internette bakinirken ne goreyim ithal bebek urunlerine zam gelecek deniyordu ya zam ki ne zam 650 lira olan oto koltugu olmus 1100tl.. daha neleer neler birde ikiz olinca hersyden iki tane ohh masallaah... ne vergiymis be arkadas
9 tane buz bebişim var cok şükğr.başlayamıyorum adet olmayı beklıyorumTugce cim sen ne durumdasin ne zaman basliycan. Sende dondurulmus var dimi? Hayirli dogru zamanda olur insallah.
inşallah isteyen herkese nasip olsunNe güzel Allah bağışlasın. 2.yi de nasip etsin inşallah.
Seninde mi geriden geliyordu miniğin tuğçe,kese küçükmüydü böyle baştahep kötüyü söyler onlar.umut verirsem olmaz derler insana biraz ağir geliyor ama daha iyi.benim kızıma o dönemdeki doktorlar olmaz bu kimyasal kesin dediler yemi tedavi halkında konusalım fln dediler.ama kanamam olmadı herşey normal di bende gittim kalp atişini suydum kuzumun.minikti ama hayata tuttundu
yuh be ben hamile kalıraam almanyadan babaanneme getirticem.
9 tane buz bebişim var cok şükğr.başlayamıyorum adet olmayı beklıyorum
inşallah isteyen herkese nasip olsun
Benim kızım başta geriden geliyordu sonra düzeldi 28.haftada tekrar geriden gelmeye başladı 1güm 2 gün derken 1 haftayı buldu dogdugundada 2 hafta gerideydiSeninde mi geriden geliyordu miniğin tuğçe,kese küçükmüydü böyle başta
nuclear allah yardimcin olsun canım. . Bu topik ilk açıldığında ne kadar hareketliymis herkes gebelik testini arka arkaya yaptırmış 1 saattir sayfa başlarını okuyorum.. o kadar gaza geldim ki normalde gunumu bekleyecektim ama kocamdan habersiz yarın kan vercem bakam Benim akibetim ne olcak 9.gun kanını bi vereyim bakam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?