- 29 Ocak 2015
- 503
- 393
- 23
- 52
- Konu Sahibi oz-ge-mavi
-
- #4.781
Stres den uzak dur. 14 u 16 si farketmez. Insallah bu sefer yuzunu guldurecek allahim. Cok dua edecem senin icin.O topiğe takılıyorum ama başkasını hatırlıyorsun sanırım.Benim dr um 3 aydan önce kesinlikle yapmaz zaten,maddi manevi ancak toparlandım 8 ayda.
Stres den uzak dur. 14 u 16 si farketmez. Insallah bu sefer yuzunu guldurecek allahim. Cok dua edecem senin icin.
Bende folbiol, estrofem, birde crinone kullaniyorum canim ama mide sikayetim yok cok sukur. Senin ek olarak kan sulandiricilarin var onlar yaparmi bilmiyorumki.. transferin gecen hafta pazardi dimi snein? Test gunun ne zman? Insallah tutmustur da onun agrilaridir bunlar canim[/QUOTE][QUOTENilayalper, post: 41993464, member: 679304"]Folicasit estrofem corasprin clexane (Enox) iğne o vardı ama iki gündür midem çok kötü ağrıyor adet sancısı da uzun sürekli tuvaletteyim oldu mu olmadı mı diye
Evet canım pazar günü jel de var tabii inşallah tutmuştur test günü cuma günü inan yaptırmak istemiyorum korkuyorum[/QUOTE]Bende folbiol, estrofem, birde crinone kullaniyorum canim ama mide sikayetim yok cok sukur. Senin ek olarak kan sulandiricilarin var onlar yaparmi bilmiyorumki.. transferin gecen hafta pazardi dimi snein? Test gunun ne zman? Insallah tutmustur da onun agrilaridir bunlar canim
Korkma canim insallah guzel haberin isaretidir bu oyle dusunEvet canım pazar günü jel de var tabii inşallah tutmuştur test günü cuma günü inan yaptırmak istemiyorum korkuyorum
Canim sen progestan kapsül veya iğne yada crinone jel kullanmıyor musunFolicasit estrofem corasprin clexane (Enox) iğne o vardı ama iki gündür midem çok kötü ağrıyor adet sancısı da uzun sürekli tuvaletteyim oldu mu olmadı mı diye
Kullandığını soylemissin canım sonradan gördüm korkma olur öyle sancılar benim ablam 9 ay boyunca her ay 2 3 gün kasık ağrım oluyo du hesap yapıyorum hamile olmasam adet günüm diyorum demiştiCanim sen progestan kapsül veya iğne yada crinone jel kullanmıyor musun
Jel kullanıyorum canım unutmuşum :)) inşallah normaldir kaldı 5 gün daha günler geçmiyor çarşamba da annemlere gitcem 3 4 saat yol ama sorun olmaz artık herkes orda şimdi orada rahatlarım biraz diye düşünüyorum dua ediyorum hep inşallah pozitif sonucu görcemKullandığını soylemissin canım sonradan gördüm korkma olur öyle sancılar benim ablam 9 ay boyunca her ay 2 3 gün kasık ağrım oluyo du hesap yapıyorum hamile olmasam adet günüm diyorum demişti
Ben iki seferde anestezisis yaptim. Ilk seferde yapan kisi kotuydu sanirim cok agriliydi oncesini bilmedigim icin oyle agrili oluyo sanmistim. Ama ikincisinde ne zaman igneyi vurdu hic anlamadim bile. Cok kolay gecti. Cok zor ama sonucta guzel bir hedef icin yapiyoruz bunu dusunerek teselli bulabilirsin. Senin kacinci denemendi?Teşekkür ederim canım,ben de sağlıkla kucağına alman için dua edeceğim.Tek endişem anestezi kısmı geriyor biraz ama anestez,siz de toplatmak çok zor onu da yaşadım baya kötü oluyor
Ben iki seferde anestezisis yaptim. Ilk seferde yapan kisi kotuydu sanirim cok agriliydi oncesini bilmedigim icin oyle agrili oluyo sanmistim. Ama ikincisinde ne zaman igneyi vurdu hic anlamadim bile. Cok kolay gecti. Cok zor ama sonucta guzel bir hedef icin yapiyoruz bunu dusunerek teselli bulabilirsin. Senin kacinci denemendi?
Öööözzzzzggggeeeee:) hayırlı uğurlu olsun canım, sen topiğimizin ilk haberlerini veriyosun hep ne güzel. Prensesimiz geliyo demek. Kayınvalidende ilgili bise demiyorum bile kendi de kadın bu düşmanlığı anlamadım. Güzel haberin önüne geçmesin hayırlı uğurlu olsun gözün aydınRevan
Rabbim meleğime uzun ömür versin yok kimseyi takmıyorum pek ztn cnm .
Canım başka bi Arkadaşımın hamileliğinde dedigin gibi oluyodu ama sıkıntı yoktu cok şükür takma kafanı. Sen de cinsiyetler belli olmadı mı happy ben mi kaçırdımSlm kizlar, ben karnimda sertlik hissediyorum tek tarafli degil yemek yiyince daha sert oluyor acaba normal mi?
Canım başka bi Arkadaşımın hamileliğinde dedigin gibi oluyodu ama sıkıntı yoktu cok şükür takma kafanı. Sen de cinsiyetler belli olmadı mı happy ben mi kaçırdım
Evet canım çok geç verdiler aklımın biri diyo çarşamba yaptır ama bilmiyorum :)))[/QUOTE]="Nilayalper, post: 41994032, member: 679304"]Korkma canim insallah guzel haberin isaretidir bu oyle dusunbu arada ne kadar gec test tarihi vermisler.benim 10. Gune verdiler
Evet canım çok geç verdiler aklımın biri diyo çarşamba yaptır ama bilmiyorum :)))
canım merhaba sabah ılık 2 bardak su ve 3 kayısı ye işe yarıyor geçmiş olsun.H Heveslebekleyen H happy-happy kızlar gitmeyin en az 20 haftayı bekleyin çnkü bilmiyo doktorlar dümdüz gözüküyo onuda kız diyolar bz 12. Haftada boşa gittik diye düşünüyoruz çnkü ultrason resminde hiç belli eden bişiy yok . Bebegin daha cinsel organları 13. Haftada başlayıp büyüyormuş biz boşuna gittik siz bekleyin . Bn tekrar 20. Haftada gidecegim çnkü resim de bile hiç bişi yok
Kızlarr ya, bi sorunum var, yardımcı olabilecek arkadaşların yardımına ihtiyacım var..afedersiniz ama çok kötü kabız oldum ben, hayatımda ilk defa başıma geliyor..karnım şiş ve ağrıyor ara ara.doktorum transferden sonra olurum diye duphalac şurup vermişti işe yaramıştı o zaman, şu anda da kullanabilirmiyim acaba.?
Iyiyim bende çok şükür.. Benimde ayın 20sinde perinatolog randevum var, 13.hafta olucak heralde ozaman belli olur benimdeYok canim daha belli degil 2 hafta sonra kontrolüm var inşallah ozaman cinsiyetleri belli olur :) sende durumlar nasil hersey yolundami
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?