- 29 Nisan 2015
- 600
- 491
- 53
- Konu Sahibi oz-ge-mavi
-
- #6.001
Kızlar ben galiba bebeğin hareketlerini hissettim az önce 2 kere arka arkaya pıt pıt yaptı sonra durdu emin olmak için elimi karnima koydum tekrar yaptı karnımı salladim salladım 2 kere daha yaptı sonra yapmadı birdaha ama bildiğiniz tekme gibiydi pır pır eden bişey değildi balık kayar gibi bir his oluyor dediler öyle de değildi acaba doğru mu hissettim
Sağol canım daha emin değilim bebek hareketimi değilmi diye ne sıklıkla oluyor peki hareket canım sanırım sende hissetmiştinAyy çok güzell..gözün aydın canım..cinsiyetleri de atlattık nerdeyse, bebek hareketlerine geldik şimdi, çok şükür Rabbime..
Sağol canım daha emin değilim bebek hareketimi değilmi diye ne sıklıkla oluyor peki hareket canım sanırım sende hissetmiştin
Kızlar ben galiba bebeğin hareketlerini hissettim az önce 2 kere arka arkaya pıt pıt yaptı sonra durdu emin olmak için elimi karnima koydum tekrar yaptı karnımı salladim salladım 2 kere daha yaptı sonra yapmadı birdaha ama bildiğiniz tekme gibiydi pır pır eden bişey değildi balık kayar gibi bir his oluyor dediler öyle de değildi acaba doğru mu hissettim
İdrar testinde pozitif yada negatif diye sonuç verilir canım rakamsal değerler b-hcg testinde çıkar muhtemelen bir yanlışlık var canımGünaydın bayanlar dün idrar ile hamilelik testi yaptırdım şimdi telden baktım sonuca 15,1 çıkmış hamilemiyim meraktan olcem şimdi bugün doktora gidicem ama gidene kadar meraktan ölürüm yardimci olurmusunuz lütfen bana
Canım transferin hayırlı olsun inşallah tutunurlar sana ben de kalkıp yatağa geçerken bi sıvı geldi yarım saat sonra lavaboya gittim tuvalete de kayısı falan yediğim için rahattım korkma inşallah bişey olmaz ben çok araştırmıştım transfer sonrasında sıvı gelmesi normalmiş katater girdiğinde rahim açılıp çıkınca da hemen kapanıyormuş zaten yer çekimsiz ortammışKızlar selam
Bugün transferim oldu çok şükür
Size bir sorum olacak 2 saat orada dinlendikten sonra giyinmek için kalktım giyinirken sanki su gibi birsey damladı bir de camasır nemli oldu ayağa kalktıktan sonra 1 saat.ewe geldiğimde de tuwaletim gelmşti afedersinz büyük abdestm yani hiç ıkınmadan kısa süreli oturarak yaptm sizce yanlş yapmş mıyım bana bu iki soru için yardımcı olursanız sevinirim
Şimdiden teşekkürler
Kızlar selam
Size bir sorum olacak 2 saat orada dinlendikten sonra giyinmek için kalktım giyinirken sanki su gibi birsey damladı bir de camasır nemli oldu ayağa kalktıktan sonra 1 saat.ewe geldiğimde de tuwaletim gelmşti afedersinz büyük abdestm yani hiç ıkınmadan kısa süreli oturarak yaptm sizce yanlş yapmş mıyım bana bu iki soru için yardımcı olursanız sevinirim
Şimdiden teşekkürler
transfer öncesinde vajinaya sıvı dökülüyor oradaki bakterileri temizlemek amaçlı.jel de kullandığımız için yolu açmak zorunda doktor o sıvı o işe de yariyor.yattiktan sonra ayaga kalkinca gelen o sıvı dezenfektan yan vajinadan geliyor canim.rahim icinden gelmez yani rahat ol.Kızlar selam
mdiden teşekkürler
Canıımmmm çok teşekkür ederim içimi rahatlattın senin gibi ben de olumlu sonucumu yazarım buraya insallah.bugün o kadar duygusaldım ki transfer yapılırken ağladım Rabbim isteyen herkese nasip etsin içinde bana da canım benimCanım transferin hayırlı olsun inşallah tutunurlar sana ben de kalkıp yatağa geçerken bi sıvı geldi yarım saat sonra lavaboya gittim tuvalete de kayısı falan yediğim için rahattım korkma inşallah bişey olmaz ben çok araştırmıştım transfer sonrasında sıvı gelmesi normalmiş katater girdiğinde rahim açılıp çıkınca da hemen kapanıyormuş zaten yer çekimsiz ortammış
Amin canım insallah tutunur bana yavrularım benle kalırlar insallah Rabbim güzel sonuclar yazmayı nasip etsin bana da insallahHayırlısı olsun inşaallah, rabbim bebeğini sana bağışlasın..güzel sonuçlarını bekliyoruz.
Canım benim cok sağol içimi rahatlattınız hepiniz.bana dua edin nolur benim halimden ancak sizler anlarsınıztransfer öncesinde vajinaya sıvı dökülüyor oradaki bakterileri temizlemek amaçlı.jel de kullandığımız için yolu açmak zorunda doktor o sıvı o işe de yariyor.yattiktan sonra ayaga kalkinca gelen o sıvı dezenfektan yan vajinadan geliyor canim.rahim icinden gelmez yani rahat ol.
İnşallah canım duygusal olman normal ama sakın stres yapma rahat olCanıımmmm çok teşekkür ederim içimi rahatlattın senin gibi ben de olumlu sonucumu yazarım buraya insallah.bugün o kadar duygusaldım ki transfer yapılırken ağladım Rabbim isteyen herkese nasip etsin içinde bana da canım benim
Tamam canım elimden geleni yapıyrm zaten ama ilki gibi değilim sanki ilkinde streslydm belli de ediyodum.bayram da geliyo ya kafam dağılır insallah bir sekildeİnşallah canım duygusal olman normal ama sakın stres yapma rahat ol
Dağılır canım bayramda inşallahTamam canım elimden geleni yapıyrm zaten ama ilki gibi değilim sanki ilkinde streslydm belli de ediyodum.bayram da geliyo ya kafam dağılır insallah bir sekilde
Biz kontrole gittik bugün 17+3 olmuşuz maşallah kanama alanı hala var ama küçülmüş bayramdada istirahate devam dedi doktor bayram sonrası gidicez tekrar bizden haberler böyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?