- 2 Mayıs 2015
- 1.361
- 961
- 43
- Konu Sahibi oz-ge-mavi
-
O kdr cok uyumak rahatsız ediyo bni artık . Sancı ve ağrılar cok normal cnm bnm hala arada bir inceden sızı oluyorbosver uyu gıtsın bende uyuyorum ama ben hamıle degılkende cok uykucuydum:) ya yalnız benım kasıgıma bugun cok krams gırıyosu kullandıgımz jel ve ıgnelerı yazdırmak ıcın doktora gıttım burda herhangı bı kadın doğumcuya dogumdaymıs hadı dedım otekı hastaneye gıdeyım baya bı yurudum hallettım ısımı ordan eve donerkende baya bı yurudum agrı yaptı cok cıdden kendıme kızmaya başladım resmen hergun mınımum 1 1bucuk saat yürümek zorunda kalıyorum o ya da bu sebeple
Kizzz bi dakka carsambadan cumaya nekdr cok artmis yoksaaaaa yoksa da degil sanki kesin gibi ikizler geliyo he:)Kizlar sonucu aldım eve geldim 112 çıkçok şükür, Çarşamba günü 29 idi ama farklı hastanelerde yaptırdım, pazartesi tekrar istiyor dr insallah sonra gelsin keseler
Bak mesela bana sana o en son yazdigim msjdn sonra uyumusum simdi kapi caldida uyandim yoksa daha dvm ederdim:)O kdr cok uyumak rahatsız ediyo bni artık . Sancı ve ağrılar cok normal cnm bnm hala arada bir inceden sızı oluyor
Eşimi Aradım bağırdım kızdım kapattım uyuyorum bn cpk kötüyğm dedim adam calışıyo yazık:))) uyusunda büyüsün annesiiiii benimde ilk gebeligimde oyleydı uyuyodum gozumu acıyodum yemekkkk diyodum yiyip yatıyodumD gecer ılerde ınsallah ama kötü bsy deıl olsun uyu nolcak kız :)
Bu kdr uyunmazki amaUyu işte ne güzel.hamilelik belirtisi ya sonuçta.hamileliğin keyfini çıkar.doya doya uyu..doğumdan sonra uyuyamıcan nasıl olsa
Akşama yemek yok miiiiiiiiii iftar varrrrrrBak mesela bana sana o en son yazdigim msjdn sonra uyumusum simdi kapi caldida uyandim yoksa daha dvm ederdim:)
Çok normal cnm istersen bide doktorunu ara sorya kızlar benım afedersınz ama seyıme seyıme bı agrı gırıyo sankı uyudum uyandım ama gecmemıs bu kasık ağrısı ara ara yokluyo gıbı normal mı acaba
ıftara davetlıyız hazıra gıtcz yannı:)Akşama yemek yok miiiiiiiiii iftar varrrrrr
ıftara davetlıyız hazıra gıtcz yannı:)
Allah seni emiEşimi Aradım bağırdım kızdım kapattım uyuyorum bn cpk kötüyğm dedim adam calışıyo yazık
ben daha hamiş deilim ama banada dün gece çok oldu bıçak saplanır gibi anlamadım uyandırdı kaç ere ve bugun ağzım bi garip metal yalıyomusum gibi yaaaa bu kdr erkenden etkı edermı benmı kendımı dınlıyorum anlamıyorumya kızlar benım afedersınz ama seyıme seyıme bı agrı gırıyo sankı uyudum uyandım ama gecmemıs bu kasık ağrısı ara ara yokluyo gıbı normal mı acaba
Gamzecim transfer gunu sayilmiyor.7.gun idrar icin cok erken.ustelik idrar yaniltiyor.bak ben de once yaptim,cikmayinca umutsuzluga dustum.yarin test gunum.yarin yapicam ilk kez kan testini.12.gun olacak.ben bekle derim.cikmayinca cok kotu oluyor insan...Bugünün güzel haberide geldi hadi gözünaydın canım,keseyi de görürsün hayırlısıyla.kusura bakma tekrar soruyor olabilirim ama senin çift embriyomuydu,sanırım 8.gün idrarda görmüştün dimi?benimde 3.gün embriyosu yarın transferle birlikte 8.gün olacak test yapsamıyım
Cnm ben testi yaptigim gunde beni bu sancilar birazda tetikledi normakde hic olmazdi acabami dedirtmisti.. insallah belirtileridr canim:)ben daha hamiş deilim ama banada dün gece çok oldu bıçak saplanır gibi anlamadım uyandırdı kaç ere ve bugun ağzım bi garip metal yalıyomusum gibi yaaaa bu kdr erkenden etkı edermı benmı kendımı dınlıyorum anlamıyorum
Napim accık da o çıldırsınAllah seni emiDD çılgın anne seni
Cnm benim ewet ortada bir borç var.hepimiz tutmak istiyoruz orucumuzu ama bi de şöyle düşün.biz bu bebeklere o kadar zor kavuşuyoruz ki riske atmaya değer mi.hele ki en önemli dönemininin ilk 3. Ay olduğunu düşünürsek.17 saat gibi bir süre aç ve susuz kalmak emin ol daha herseyi yeni yeni oluşmaya Başlayan bebeklerimizi etkilicektir.şahsen ben değil 1 ay 3 ay borçlanırım ama bu riski Göze alamam.Kizlar doktoruma orucu sormustum maille:) simdi cvbi geldi jelide sormustum tabi duzgun ayarlarsan sorun yok demis ne dmek simdi bu:) yani sahurda son dkka jeli sksam iftarda da sudan once jeli sksam:) sorun olurmu acaba ztn pes oese tutmam 1 gun tut 1 gun tutma seklinde yaparim yani borcum 15 gun fln olur
ay hayırlı olsun canın benim allah sağlıkla kucagına almayı naaip etsinKizlar sonucu aldım eve geldim 112 çıktı çok şükür, Çarşamba günü 29 idi ama farklı hastanelerde yaptırdım, pazartesi tekrar istiyor dr insallah sonra gelsin keseler
Bana direk olmaz demişti sana nasıl izin verdi şaşırdım.ama ben 6 aylıktım o zaman ramazandaKizlar doktoruma orucu sormustum maille:) simdi cvbi geldi jelide sormustum tabi duzgun ayarlarsan sorun yok demis ne dmek simdi bu:) yani sahurda son dkka jeli sksam iftarda da sudan once jeli sksam:) sorun olurmu acaba ztn pes oese tutmam 1 gun tut 1 gun tutma seklinde yaparim yani borcum 15 gun fln olur
normal canım normal.doğuma yakın dahada artıyor zıkkım şuan rahim hazirliyor kendini genişliyor yani ondan;-)ya kızlar benım afedersınz ama seyıme seyıme bı agrı gırıyo sankı uyudum uyandım ama gecmemıs bu kasık ağrısı ara ara yokluyo gıbı normal mı acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?