- 26 Ağustos 2013
- 845
- 721
- 123
- Konu Sahibi oz-ge-mavi
-
sagol canım cok tesekkür ederim.. hergün ardarda pozitifler alalım insallahGünaydın kızlaarrr... yeni topik hayırlı uğurlu bol pozitifli bol bebişli olsun inşallah... H Heveslebekleyen tebrik ederim canım Allah sağlıkla devamını getirsin kucağında sevdirmeyi nasip etsin.. Güzel bir haberle açılmış topik ne güzel:)
meraba canım senle aynıydık sanırım 7. gün bugün yarın test yapmayı mı düşünüyorsun yani çıkma ihtimali varmı bende çok istiyorum biran önce şu belirsizlikten kurulmak istiyorum.
selam kızlaaaar. misafirim vardı, kısa bir süre giremedim, topik kapanmış
oz-ge-mavi davetin için çok teşekkürler canım. diğer topikte yine kavga çıktı herhalde. neyse her türlü negatiflikten uzak durmak gerek. insanı etkiliyor ister istemez.
H Heveslebekleyen tebrikler, darısı başımıza inşallah. sanırım şu an burada herkesin transferi oldu.
en uzak benimki galiba. ama ben de o zamana kadar hem bilgi edinip hem moral depoluyorum sizin sayenizde.
ağustosa kadar rahimde tutunmayı kolaylaştırmak ve yumurta sayısını arttırıcı bitkisel kürleri uygulayayım diyorum, siz ne dersiniz? sizce bir faydası olur mu?
günaydın özgecim.. senin hem iştah açık hem kusma oluyor. genelde kusanların yemek yeme istegi olmuyo..
Bebegi düşünemiyosun ki kısmaktan sanki beynin yer degiştiriyo ayyyy . İçim dışıma cıkıyo derler aynen öyle oluyogünaydın ayy o bulantıları kusmaları o kadar istiyorum ki. biliyorum belki bazılarına delilik gibi gelebilir ama o kadar istiyorum ki bebeğim benimle olsun onun varlığını hisseddeyim. varsın bulantıyla kusmayla ben burdayım anne desin
Rica ederim cnm :) transferden önce bol bol Ananas ve kivi ye transfer sonrasındada ye tutunmaya cok yardımcı oluyoselam kızlaaaar. misafirim vardı, kısa bir süre giremedim, topik kapanmış
oz-ge-mavi davetin için çok teşekkürler canım. diğer topikte yine kavga çıktı herhalde. neyse her türlü negatiflikten uzak durmak gerek. insanı etkiliyor ister istemez.
H Heveslebekleyen tebrikler, darısı başımıza inşallah. sanırım şu an burada herkesin transferi oldu.
en uzak benimki galiba. ama ben de o zamana kadar hem bilgi edinip hem moral depoluyorum sizin sayenizde.
ağustosa kadar rahimde tutunmayı kolaylaştırmak ve yumurta sayısını arttırıcı bitkisel kürleri uygulayayım diyorum, siz ne dersiniz? sizce bir faydası olur mu?
canım benim dr um co enzim q10 verdi bana. 2. ayda faydasını gördüğümü düsünüyorum. adetlerim 32 günde bir olurken 28 günde bir olmaya başladı. kullandıgımın 3. ayında yapılan tüpbebek denememde embriyolarım 1. kalite oldu.selam kızlaaaar. misafirim vardı, kısa bir süre giremedim, topik kapanmış
inşallah olumlu sonuç alırsın canımaz çok bir değer çıkar heralde. zaten gebelik varsa değer 5in üzerine çıkmıştır.
geldim bende kan tyesti için gitmiştim sonuç en erken 4.30 en geç yarın çıkacakmış kızlar...yesiltepe87 biz buradayiz.
Tebrikler canım ay ne güzel haberler inşallah Rabbim tamamına erdirsindün ben dayanamayıp test yaptım. 3.gün embriyosu 8. gün kan testinde 65 cıktı değerim:)
geldim bende kan tyesti için gitmiştim sonuç en erken 4.30 en geç yarın çıkacakmış kızlar...
canım burda 1 devlet hastanesi başka yer yok ona da gitsem aynı dediler bende sağlık ocagında verdim eskiden netten bakılıyordu artık oda yok bakalım hayırlısıyaaa keske baska yere yaptırsaydın nasıl dsyanıcaz??
aaa kaçırmışım hayırlı olsun canım darısı kucagına almaya olsuntest yapın diye gaz vermek istemiyorum ama hic belirti yok kesin tutmadı demeyin. benim gögüs agrım vardı 5.güne kadar simdi o da yok..
teşekkür ederim canım.. insallah allah nasip etmiştir bu seferTebrikler canım ay ne güzel haberler inşallah Rabbim tamamına erdirsin
amin.. dArısı burda bekleyen herkese olsun insallah.. allah hepimizin yüzünü güldürsünaaa kaçırmışım hayırlı olsun canım darısı kucagına almaya olsun
canım burda 1 devlet hastanesi başka yer yok ona da gitsem aynı dediler bende sağlık ocagında verdim eskiden netten bakılıyordu artık oda yok bakalım hayırlısı
oy kuzum sağol sizin kan ne zaman inş pozitif çıkarhadi inşallah canım rabbim güzel haberleri nasib etsin. ben herkes kadar heyecanlanıyorum:))
Canım çok sevindim. Allah sağlıkla tamamına erdirsin inşallahamin.. dArısı burda bekleyen herkese olsun insallah.. allah hepimizin yüzünü güldürsün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?