2015 Transferi olucaklar ve 2016 da dogum yapicak hamisler burayaaa

Kızlarr bugün değerim tekrar arttı 34 olmuş:KK57:değerlerim şöyle 54-18-34 Böyle bişey duyan varmı sağlıklı bir gebelikmi bu sizce

Kızlarr bugün değerim tekrar arttı 34 olmuş:KK57:değerlerim şöyle 54-18-34 Böyle bişey duyan varmı sağlıklı bir gebelikmi bu sizce
doktorunla gorustunmu canım ya ayy bende merak ettım kılzarın dedıgı gıbımı acaba bırı gıttı de bırımı kaldı ay hadi inşallah oyledir :D arttıysa sorun yok bence ama direk doktorunla bı gorus canım

Yoooook günüm gelmedi canım :)) ama ben hastanedym zaten.hadi 8.günün ver dediler hemşireler beni gaza getrdi vermş bulundum:)) nolur nolur nolur duaaa
hadi inşallah canım ya inşallah güzel haberlerini bekliyoruz canım ver hadi bize güzel haber bizde sen kdr heycanlanıoz :D kop gel bebişşş anacıına

Cuma günü sela ile ezan arasında 100 kere okunacak dua:

”La İlahe İlla ente Ya Hannaü ya Mennanü ya bediassemavati vel adr.”

bu dua ile dua eder ve Allah’dan isterse ,Allah mutlaka duanıza karşılk verir. inşallahhhh

Günaydın kızlar . Hamilelikten mi nedense cok sacma ve korkutucu rüyalar görmeye başladım öffff:KK1:
canım sırt ustu yatmamaya calış ve yatmadan nas felak 3 ihlas bi fatiha ve bi kere ayetel kürsü oku cidden onemlı bende oyle ruyalar görüp görüp sıçrıyordum sureklı ....

Back
X