2015 Transferi olucaklar ve 2016 da dogum yapicak hamisler burayaaa

Canım yaşadığın korkuyu en şyi ben anlarım Perşembe de benim Başıma geldi hemen doktoruma ulaştık kontrol etti şükür bebekte bişey yoktu.hemen takviye iğnelere başladık ve istirahat önerdi.ilk hastaneye yatırmak istedi ama direnince kendine Çok dikkat et stresten uzak dur dedi.Allah izin verirse aynı tarihte doğum yapıcam senle.önünüzdeki bu iki hafta çok önemliymiş çok dikkat et.ben işe gidiyorum ama fazla hareket etmemeye çalışıyorum

Allah yardımcın olsun canım, benim doktorum yurt dışına çıkmış başka bi doktora gittik..olabilir dedi, rahim sünger gibi kan pıhtısı falan gelebilir dedi..öyle sizin sandığınız gibi kolay düşmez keseler dedi.ağrısı sancısı olurmuş..pıt pıt kalplerini de duyunca kendime geldim çok şükür..senin kanama neden olmuş peki.?

Ya Ağrıda değil bir garip birde sabah sanki kalbim hızlı atıyor şimdi farkettim çarpıntı mı acaba normalde bir demlik çay içerdim şimdi içmiyorum da iki bardak oda sabah neyse hayırlısı ile sonuçlansında :)))
Evet garip bir agri o. Artik hismi ne oldugunu bende anlatamadum hic. Kalbinin hizli carpmasi heyecandan olabilir. Bol bol gezip dolas, stresin dagilir.

Allah yardımcın olsun canım, benim doktorum yurt dışına çıkmış başka bi doktora gittik..olabilir dedi, rahim sünger gibi kan pıhtısı falan gelebilir dedi..öyle sizin sandığınız gibi kolay düşmez keseler dedi.ağrısı sancısı olurmuş..pıt pıt kalplerini de duyunca kendime geldim çok şükür..senin kanama neden olmuş peki.?
Kalp atisi duydun mu cnm altta mi bakildi?

Canım ben kendi tüp bebek doktoruma gittim aynı senin gibi pıhtılı olmuştu dedim gitti bebek.bu haftadan itibaren plesanta oluşmaya başlıyormuş ve progestan gibi bazı hormonlar yetersiz geliyormuş ondan kanama olurmuş.ultrasonda kanama alanı olmadığı sürece sıkıntı yokmuş.bide kanama pembe gibi açık renk olursa ve Ağrılı kramlı olursa kork yoksa bu Tür kanamalar olabilir dedi.ben o gün bebeğim gitti diye gittim Allah'a şükür kalp atışını duydum geldim.bugüne kadar da dinlendim bugün başladım işe.için umarım biraz rahatlamıştır

Canım ben kendi tüp bebek doktoruma gittim aynı senin gibi pıhtılı olmuştu dedim gitti bebek.bu haftadan itibaren plesanta oluşmaya başlıyormuş ve progestan gibi bazı hormonlar yetersiz geliyormuş ondan kanama olurmuş.ultrasonda kanama alanı olmadığı sürece sıkıntı yokmuş.bide kanama pembe gibi açık renk olursa ve Ağrılı kramlı olursa kork yoksa bu Tür kanamalar olabilir dedi.ben o gün bebeğim gitti diye gittim Allah'a şükür kalp atışını duydum geldim.bugüne kadar da dinlendim bugün başladım işe.için umarım biraz rahatlamıştır

Allah senden razı olsun canım, içimi ferahlattın..ben de senin gibi gitti bebeklerim dedim, Allah a şükürler olsun kanama diye gittiim kalplerini duyup geldim..

Doktor ilac verdimi size. Ben hollandadatim burdaki doktorlar kanamada ilac vermiyo.

Doktor ilac verdimi size. Ben hollandadatim burdaki doktorlar kanamada ilac vermiyo.
Ewet verdi ben crınone jel kullanıyordum ondaki progestan yetmiyor dedi ve progestan iğneye de başladı.bir de hafta da 1 yapılan bir iğne var ondan yaptırdı bu hafta kontrole gittiğimde sanırım ona devam edip etmeyeceğimizi söyleyecek

Back
X