2015 Transferi olucaklar ve 2016 da dogum yapicak hamisler burayaaa

Cok gOTE="Heveslebekleyen, post: 41689465, member: 505252"]tesekkurler canım.. allah saglıklı sıhhatli cocuklar nasip etsin hepimize.. 3 hafta sonra kontrole cagırdı. bide bazı testler istedi. bunların bi cogunu tüp oncesi yapmıştık, yine mı yapcaz.. ben kalp atısını duyduktan sonra heyecandan sormadım:)[/QUOTE]

Cok guzel yaaa hayirli olsun cnm gozun aydin diyelim:)) darisi bizlerin basina artik buarada birsy ssorcm ustten mi muayene etti birde kalp atisini duyuyomusunz yoksa ultrason ekraninda goruyomusunz merak ettim:)

Cok gOTE="Heveslebekleyen, post: 41689465, member: 505252"]tesekkurler canım.. allah saglıklı sıhhatli cocuklar nasip etsin hepimize.. 3 hafta sonra kontrole cagırdı. bide bazı testler istedi. bunların bi cogunu tüp oncesi yapmıştık, yine mı yapcaz.. ben kalp atısını duyduktan sonra heyecandan sormadım:)

Cok guzel yaaa hayirli olsun cnm gozun aydin diyelim:)) darisi bizlerin basina artik buarada birsy ssorcm ustten mi muayene etti birde kalp atisini duyuyomusunz yoksa ultrason ekraninda goruyomusunz merak ettim:)[/QUOTE]
karından muayene etti canım.. sesi actı dinledik pıt pıt ları:) allah herkese nasip etsin bu mutlulugu

Tamam canım benimde fikrim cuma ilk testi yaptırmak yarın 8.gün yaptircaktim ama vazgeçtim şimdi en iyisi 10.gun... bi anda şok oldum kesin ikiz geliyor dedim fazla da heves yapmayim bu işler biraz karışık her şey olabilir dua edecem

Allaaaahhh süppperrr ben başlıyorum oynamaya :21::21::21::21::21:

Beybiler bu arada saçma sapan beyaz peynir kesiği ve sarı akıntı bende de başladı :D
Hayırlı olsun, jel progesteronun hediyesidir...
12. haftaya kadar böyle devam poffff

Beybiler bu arada saçma sapan beyaz peynir kesiği ve sarı akıntı bende de başladı :KK70:
Hayırlı olsun, jel progesteronun hediyesidir...
12. haftaya kadar böyle devam poffff
bende de enteresan oluyo bu progestanın çıkısı.. 3-4 gün cok hafif beyaz akıntım oluyo. sonra bigün baya büyük parca geliyo.. acaba emmiyo mu diye düşündürüyo ama problem düsünmek istemiyorum ve takılmıyorum:) insallah bı sıkıntı yasamayız

B
bende de enteresan oluyo bu progestanın çıkısı.. 3-4 gün cok hafif beyaz akıntım oluyo. sonra bigün baya büyük parca geliyo.. acaba emmiyo mu diye düşündürüyo ama problem düsünmek istemiyorum ve takılmıyorum:) insallah bı sıkıntı yasamayız
en son tedavimde jeli kullanınca iki dak. Sonra ayaga kalkıp 15 dak.evin içinde turluyodum hemşire öyle dedi fazla geri gelmedi ama önceki seferde geri akar diye biraz yatıyodum geri geliyodu ilaç.

Biz
Normalde nasıl oluyorsa tek yumurta ikizi öyle oluyor işte.genetikte olunca.diğeri de tutsaydı üçüz olurdu
Biz normal hamile kalmiyoruz bebeğim tek tek toplanan yumurtalara tek tek mikroenjekteyle spermler tek tek içine saliniyo o zaman çift yumurta ikizi nasıl oluyor.. senin dediğin aynı yumurtanın tek kesede ikiye bölünmesi tek yumurta ikizi bence

bu arada tek yumurta çift yumurta ikizi mevzusu şöyle.. belinda hosmn ve pamuk sizin cift yumurta ikizi 2 farklı kese içinde 2 ayrı kardes.. bu ikizler aynı anda dogan kardesler gibi olacak yani kardes kadar birbirlerine benzicekler. ama happy nin bebişler tek yumurta ikizi yani tüp bebekden öte, konan bi embriyo ikiye bölünmüş. onunkiler aynı cinsiyette ve birbirinin aynı cocuklar olacaklar:)
Heh bende senin gibi diyorum anlamiyolarlar

Sabah yaptığım testte çıkan silik. Çizgi şimdi hepten silindi gibi bişey baya baya dikkatli bakman güneşe tutman gerekiyo normal mi bu

Cok guzel yaaa hayirli olsun cnm gozun aydin diyelim:)) darisi bizlerin basina artik buarada birsy ssorcm ustten mi muayene etti birde kalp atisini duyuyomusunz yoksa ultrason ekraninda goruyomusunz merak ettim:)
karından muayene etti canım.. sesi actı dinledik pıt pıt ları:) allah herkese nasip etsin bu mutlulugu[/QUOTE]
Tebrik ederim ya ne güzel darısı başımaa

tesekkurler canım.. allah saglıklı sıhhatli cocuklar nasip etsin hepimize.. 3 hafta sonra kontrole cagırdı. bide bazı testler istedi. bunların bi cogunu tüp oncesi yapmıştık, yine mı yapcaz.. ben kalp atısını duyduktan sonra heyecandan sormadım:)
Bından sonraki test zeka testleri cnm sonucun çıkması tam 1 hafta sürüyor hepimiz için yine yorucu süreç başlıycak

kan idrar testleri istedi benden.. tüpbebek oncesi yaptıgımız testlere benziyo. zeka testi dedigin şey acaba ikili test mi. o nezaman yapılıyormus
Bni büyük hastaneye yolladılar kontrolde ayın 13 de zeka testi yapılıcak ve konuşulacak bnce karından su alıp teste yollicaklar çıkması 1 hafta Sürüyor muş inş bişiy cıkmaz yine korkular başladı bnde sizde bi sorun derim bunları nasıl ne zmn yapılıyo dıye

tesekkurler canım.. allah saglıklı sıhhatli cocuklar nasip etsin hepimize.. 3 hafta sonra kontrole cagırdı. bide bazı testler istedi. bunların bi cogunu tüp oncesi yapmıştık, yine mı yapcaz.. ben kalp atısını duyduktan sonra heyecandan sormadım:)
Canım gözün aydın. İşin zor kısmını atlattın. Darısı diğerlerinin başına

[QUOTE="oz-ge-mavi, post: 41691738, member: 677465"ük hastaneye yolladılar kontrolde ayın 13 de zeka testi yapılıcak ve konuşulacak bnce karından su alıp teste yollicaklar çıkması 1 hafta Sürüyor muş inş bişiy cıkmaz yine korkular başladı bnde sizde bi sorun derim bunları nasıl ne zmn yapılıyo dıye[/QUOTE]
Ikiz olunca bu testlee uygulanmiyomus yanlis sonuc veriyomus diye duydum bizim baktirma sansimz olmicak yani artik kismet:)

Kızlar şimdi geldim doktordan çok şükür her şey yolunda, bebişlerim iyiymiş..ama rahimde bi kanama alanı gördü doktor, kanamam olabilirmiş, korkmamamı söyledi..Allah ım hepimizi korusun annişler..
Gözün aydın canım. Bol bol dinlen. Allah'a emanet olsun bebişler.

Back
X