2015 Transferi olucaklar ve 2016 da dogum yapicak hamisler burayaaa

Kızlar benim dün kan değerim 7000 di bugün 5000 e düştü sanırım ben yolun sonuna geldim biraz ağladım ama geçti yine de şükür ediyorum... nasip ten ötesi yok kanamam da adet kanaması gibiydi zaten hala ayni biraz azaldı ama hala yogun kıvamında geliyo... benim daha zamanım değilmiş allah hepinize hayırlı olanı nasip etsin ben hep böyle dua ettim görüşmek üzere allah yardımcınız olsun:)(
Çok çok geçmiş olsun canım üzülme diycem ama üzüleceksin kolay değil zor bir süreç geçiriyoruz en kısa zamanda toplarsın kendini inşallah doktor keseye baktı mı?

Kızlar benim dün kan değerim 7000 di bugün 5000 e düştü sanırım ben yolun sonuna geldim biraz ağladım ama geçti yine de şükür ediyorum... nasip ten ötesi yok kanamam da adet kanaması gibiydi zaten hala ayni biraz azaldı ama hala yogun kıvamında geliyo... benim daha zamanım değilmiş allah hepinize hayırlı olanı nasip etsin ben hep böyle dua ettim görüşmek üzere allah yardımcınız olsun:)(

canım üzüldüm çok:( hemen toparlarsın umarım dondurulmuşların varsa onlarla devam edersin..

Canım allah sabır versin zor bi durum biliyorum ama güçlü olmak durumundayız en kısa zamanda toparlanıp tedavi ne devam et rabbim verecektir inşallah

Hamilelikte kalp çarpintisi oluyor benimde olmustu tansiyonu ölçtükten sonra çıkıyor ya ekrandan takip et.doktorum bişey yapmamişti normal demişti

Aynımıyız o zaman sende yeni mi başladın?
Hiç tansiyon aklıma bile düşmedi belki düşmüştür yada baya yükselmiştir .

Geçmiş olsun canım
Canım bende kahverengi bir akıntı oldu.
Hani adet olmadan önce olur ya bazen.
Açık kahve yapışkan .
Stres yaptım doktora gittim.
Risk alma dinlen dedi rapor yazdı.
Allah yardımcım olsun...
Jel değil iğne kullanıyorum ben - progestan.
Ama jele geçeceğim...

Amin canım kızın da tedavi ile mi oldu
Evet canım tedavi ile oldu
görceksin canım az kaldı.. buraya kadar zaman çabuk geçti ama dünden beri geçmiyorrr:KK51:
Aynen ya başlıycaz baslıycaz derken başladık şimdide günler geçmiyoe
Hiç tansiyon aklıma bile düşmedi belki düşmüştür yada baya yükselmiştir .
benim yüksekti anneminde yükselimce kalp atımı yükseldi doktoea gittik hatta bişey tok dedi onada

Canım bende kahverengi bir akıntı oldu.
Hani adet olmadan önce olur ya bazen.
Açık kahve yapışkan .
Stres yaptım doktora gittim.
Risk alma dinlen dedi rapor yazdı.
Allah yardımcım olsun...
Jel değil iğne kullanıyorum ben - progestan.
Ama jele geçeceğim...
Slm cerenery benim de arefe gununden beri kahverengi lekelenmem var ben jelden igneye gectim.bugun 6. Gün hala geliyor korkuyorum.kontrolum var bugun ama saatler gecmiyor.neden oluyor ki bu lekelenmeler drun ne dedi

Slm cerenery benim de arefe gununden beri kahverengi lekelenmem var ben jelden igneye gectim.bugun 6. Gün hala geliyor korkuyorum.kontrolum var bugun ama saatler gecmiyor.neden oluyor ki bu lekelenmeler drun ne dedi
Slm canım.
Doktor dikkatli ol dedi dinlenecekmişim.
Böyle durumlar olabilirmiş ama dikkatli takip etmek gerekirmiş :(
Sen ne yaptın?

Canım benim hakkımızda hayırlısı olsun. Hep öyle dua etmiyor muyuz?
Doktora gittin mi tekrar? Ne dedi?
Hiç umut yok muymuş?

Lekelenmeler hala devam ediyomu canim? Transferden sonra da oldugunu soylemistin ne kadar surmustu? Benimde bugun 10. Gunumde hafif acik kahve rengi leke gelmeye basladi.
Devam ediyor hafif hafif :( Artmadı ama azalmadı da... Sen neler yaptın?

Back
X