2015 ZÜHRE YAZ SEZONU

_NarCicegi_

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Nisan 2011
7.819
1.534


Mart ayının girmesi ile tesettür giyim markaları da yavaş yavaş koleksiyonlarını gün yüzüne çıkarmaya başlıyor. Markaların yeni sezon koleksiyonlarından haberler de her zaman olduğu gibi YeşilTopuklar.com’da…

Bugün Zühre Giyim‘in 2015 İlkbahar Yaz Koleksiyonunu mercek altına alıyoruz. Baharın çizgilerini üzerinde taşıyan Zühre’nin, yeni koleksiyonunda pardesü modelleri dışında kap, ferace ve abiye modelleri yer alıyor.

RESİMLER ALINTIDIR ARKADAŞLAR
BUNLARDA TESETTÜRMÜ DİYECEK ARKADAŞLARA ŞİMDİDEN SÖYLÜYORUM BEN ÜRETİCİ FİRMA DEGİLİM
BOŞTAN YERE BURAYA YAZIP YORULMAYIN
BEN SADECE GİYEN ARKADAŞLARA FİKİR OLMASI AMAÇLI RESİMLERİ EKLİYORUM
 
Son düzenleme:


Zühre pardesü modellerinde siyah beyaz zikzak çizgiler ilk dikkat çeken detaylar arasında… Yaz mevsiminin belki de en rahat kumaşı kot modeller de yine koleksiyonun olmazsa olmazlarından.Ferace modellerindeki salt siyah anlayışını değiştiren markanın arka kısmında hat yazısı ile “vav” harfi olan modeli, ferace kullanmayı seven hanımların beğeneceği bir tarz olarak karşımıza çıkıyor.
 


Nikah ve düğün davetlerinde dış giyimde de şıklığı arayanlaraZühre, şifon ve taş detaylarının kararında kullanıldığı özel modeler sunuyor. Abartıdan uzak ama göz alıcı abiye kumaş seçimiyle özel günlerinizde sade şıklığı yakalayabileceksiniz.

Kap modellerinde ise siyah beyaz puantiyeleri ve çizgileri ağırlıklı olarak kullanan Zühre‘nin, kol ve etek uçlarını adeta bir tablo edasıyla boyadığı modelleri de gözlerden kaçmıyor. Şıklığı detaylarda arayanların bu sezon favorisi Zühre‘nin pardesü, kapya da ferace modellerinden biri olabilir
 
Z%C3%BChre-Pardes%C3%BC-2015-Galeri-1-470x600.jpg
 
X