2015'in kıymetli anneleri bebiş büyütüyor ♡ÇOK ŞÜKÜR♡

Maşallah oğluşuna :) demek diş çıkarıyor. Ayy ne kadar güzel kahkahalar atması. Bizimkide gülücükler atıyor. Emerken bırakıp gülüyor sıpam bana :))
emerken zaten göğsümü çıkarıp oyun oynuyo bnmle ama bgn çoook huzursuz iki dk inmedi kucağımdan saatlerdr ayakta odaları dolaşıyorum şimdi uykuya daldı

emerken zaten göğsümü çıkarıp oyun oynuyo bnmle ama bgn çoook huzursuz iki dk inmedi kucağımdan saatlerdr ayakta odaları dolaşıyorum şimdi uykuya daldı
Benimkide inmiyo kucaktan. Sürekli emiyor kucakta durayım istiyor. Temizliğe başladım ama nasıl biticek bilemiyorum

Benimkide inmiyo kucaktan. Sürekli emiyor kucakta durayım istiyor. Temizliğe başladım ama nasıl biticek bilemiyorum
temizlik zaten yalnızken temizlik gibi olmuyo bi odayı süpür çınar ı oyala sonra öbür oda kardeşimi çağırıyorum o bakıyo çocuğa ben temizlik yapıyorum o zman dip köşe yapıyorum yoksa sadece dökülen saçları süpürebiliyorum

Çocuğa bakacak birisinin olması ne güzel. Ben yalnızım. Zaten temşzlik dediğimde yüzeysel. Yalandan süpür, kenardan sil, üstten toz al. Şimdi bitti ama küçük banyo kaldı. Onuda babası gelince yaparım. Uyuyor küçük bey, onu uyuturken bende uyumuşum 1saat zaten :)))

Benim uyku sorunu yok şükür canım iyiyiz bu aralar şu rahatsızlığı da tamamen geçerse iyiyiz :)
Maşallah
Malesef benim de belim ağrıyor egilince kalkamiyorum. Kilo konusuna gelince güzel kilo alıyor maşallah benim oglum 3.850 doğdu. 3 günde 3.450 ye düştü. Şuanda 5.670 kiloyuz

Slm kızlar bugün kontrole gittik. Öksürügümuz azaldı. Doktor iyiye gidiyor ilaç vermicem hava 4 5 gün daha ver damla ile burnunu temizle yeterli dedi. Uykusunu sordum normal dedi. Kan şekeri dusmesi 1 aylıkken olur dedi. Sen istersen uyandır emzir bi sıkıntı olmaz bu aylarda normal dedi. Disimi sordum, yaptırabilirsin az morfin verirler ilk sütünü sağıp atarsin öyle emzirirsin bebekte sadece uyku yapar dedi. Kaka problemi için 4 güne yapmaması normal dedi geçerse fitil ver dedi. Çocuk cerrahina yönlendirdi. Bizde durumlar böyle

Çok geçmiş olsun canım. İnşallah çabucak iyileşir kuzu.

iyi yapmışsın dinlenmek de lazm yoksa halsiz kalıyo insan

geçmiş olsun hemencecik iyi olsun inşallah canm

İnanmıyorum yaaa :)) bu damı gol :))) hamilelikteki herşey aynı, doğurduğumuz günler aynı, ve daha birçok şey. bunuda tutturdukya helal olsun bize kuzum :))))
Aynen yaa valla bende hic beklemiyordum. Ama ben de öyle kanama olmadı az geldi sende durumlar nasıl

Aynen yaa valla bende hic beklemiyordum. Ama ben de öyle kanama olmadı az geldi sende durumlar nasıl
Benim dün hafif kaverengi gelmesiyle başladı. Bugün tamamen yoğun adete dönüştü. En güzel tarafı sancım yok şükür :) eskiden 7 gün sürerdi, bakalım artık kaç gün sürecek. ve ilginç olan hamilelikten önceki adet tarihimde oldum.

Benim de kahverengi geldi. Az kırmızı geldı oda bi damla. Simdi yok kesildi

Yok panik yok civan percemi verdik gecti 20 gundur yapamiyor demek istemedim bebegimiz 20 gunluk manasinda dedimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…