- 27 Kasım 2014
- 3.672
- 3.994
- 333
Iyi oda güzel :) bende 5 ayda başlamayı düşünüyorum bakalım
Insan zamanla alisiyor mecbur olunca
Inşallah alışırsin canım :)evet ilk evlediğimdede çok zor olmuştu ama alışmıştım erken doğum riskim yuzumden son 2 ay yalnız kalmadım Bi de 40 falan derken alıştım çokluk olmaya dua et İnşallah alışırım yalnız kalmaya
Maşallah canım :) bizimde 18 eylülde yumurta toplama olmuştu 21 eylülde transfer. Aslına bakarsak teorik olarak 1 yaşına girdiler bence :)))Kızlar bugün tüp bebek doktorumuza ziyaret e gittik. Oğlumu ilk kez gördüler. Cok guzel bir duygu. Tam bir sene oldu. Geçen sene 18 eylülde transfer olmuştu. O günden bu yana ilk kez gittim. Oğlumu sevdiler. Foto cekindiler. Dondurulmuş embriyo ücreti verdik. Oğlum kardeşlerinin yanına gitti.
Aynen canım çok şükür :) ordaki görevli ablaya öyle bi baktı ki bende bir yerden tanıdık diye bakıyor dedim herhalde dedi,güldü.Maşallah canım :) bizimde 18 eylülde yumurta toplama olmuştu 21 eylülde transfer. Aslına bakarsak teorik olarak 1 yaşına girdiler bence :)))
Evet düşününce ne heyecanlı ve geçmek bilmeyen bi süreçti :)) inşallah canım allah gönlüne göre versin. Nolstalj yapmışsın bu arada :))) kaç dondurulmuşun var ve ne kadar ödediniz arkadaşım?Aynen canım çok şükür :) ordaki görevli ablaya öyle bi baktı ki bende bir yerden tanıdık diye bakıyor dedim herhalde dedi,güldü.Eski Günler geldi aklıma bir tuhaf oldum gidince. Transfer için bekleyen kontrole gelen. .. rabbim her isteyene versin oglum 3 yaşına gelince kardes istiyoruz bakalım
Amin canım evet biraz geçen zamana baktım :) ne günlerdi ... 3 dondurulmuş 50 dolar verdikEvet düşününce ne heyecanlı ve geçmek bilmeyen bi süreçti :)) inşallah canım allah gönlüne göre versin. Nolstalj yapmışsın bu arada :))) kaç dondurulmuşun var ve ne kadar ödediniz arkadaşım?
Slm canım .. Benim kızımda tüp bebek .. Bi tane de dondurulmuş vardı transfer gecen yıl temmuzda idi. O dondurulmuş embriyo için ne bizi aradılar ne de biz !!Kızlar bugün tüp bebek doktorumuza ziyaret e gittik. Oğlumu ilk kez gördüler. Cok guzel bir duygu. Tam bir sene oldu. Geçen sene 18 eylülde transfer olmuştu. O günden bu yana ilk kez gittim. Oğlumu sevdiler. Foto cekindiler. Dondurulmuş embriyo ücreti verdik. Oğlum kardeşlerinin yanına gitti.
Hast neresiydi?Kızlar bugün tüp bebek doktorumuza ziyaret e gittik. Oğlumu ilk kez gördüler. Cok guzel bir duygu. Tam bir sene oldu. Geçen sene 18 eylülde transfer olmuştu. O günden bu yana ilk kez gittim. Oğlumu sevdiler. Foto cekindiler. Dondurulmuş embriyo ücreti verdik. Oğlum kardeşlerinin yanına gitti.
Slm kızlar nasilsiniz? Çok acil bişey sorcaktim. Diğer grupta servikal yetmezligi için dikiş atılan biri vardı o kimdi hatırlıyor müsünüz? Ona ulasmam lazım da bi arkadaşım için. Bilen yazarsa sevinirim.
Evet canim benim hayir olsun insallah yardimci olabilirsem ne mutlu cok gecmis olsun
Canim benim o sahsiyet simdide baska imtihanla uğraşıyorum ogluma 10 gun gecmeyen atesi yuzunden kawasaki teshisi kondu vucuda giren iltihap kalbe giden ana damarlada anevrizma olusturmus bize dua edin teyzeleri pihti atma tehlokesinden dolayi hergün yavruma clexane yapiyirum hamileyken kendime yapiyordum anasinin kaderi bebegime bohca oldu cook dua bekliyoruzSlm kızlar nasilsiniz? Çok acil bişey sorcaktim. Diğer grupta servikal yetmezligi için dikiş atılan biri vardı o kimdi hatırlıyor müsünüz? Ona ulasmam lazım da bi arkadaşım için. Bilen yazarsa sevinirim.
Çok geçmiş olsun canım çok üzüldüm. Rabbim yardımcınız olsun. Rabbim şifa versinCanim benim o sahsiyet simdide baska imtihanla uğraşıyorum ogluma 10 gun gecmeyen atesi yuzunden kawasaki teshisi kondu vucuda giren iltihap kalbe giden ana damarlada anevrizma olusturmus bize dua edin teyzeleri pihti atma tehlokesinden dolayi hergün yavruma clexane yapiyirum hamileyken kendime yapiyordum anasinin kaderi bebegime bohca oldu cook dua bekliyoruz
Sağol canım bi arkadasimda da aynı durum var da bişey soracaktım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?