• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015'te karma eğitim kalkacak mı ?

Senin de sebebin dediklerimmiş zaten. Demek ki aklıma gelen sığ şeyler gerçekten böyle önemli bir konuda sebebiniz oluyor. : D
İlkokul birdeki çocuğun sevgilisi varmış. Kızları okula göndermeyelim en iyisi. Kendimendinize sığ dediniz ben daha da bir şey demem. Böyle sığ şeyler için sattırdınız ülkeyi bu insanlara.
Ben brnim sebeplerim bunlar değil ama eğer sen öyle görüyorsan evet onlar da var dedim ha ama tabi sizde kişisel bi özellik haline gelmiş lafları istediğin yere çekmek

imamhatipten camlardan taşan kızlar erkekler okulun önünden geçerken bağıran kızlar ne oluyor o zaman
meryemd bence bu insanın içinde olacak canım istersen orduya koy ahlakı bozulmayan bozulmaz
Direk imam hatip bir sonraki aşama Park'ta öpüşen kapalılar olur
Mesele buymuş gibi

Ben karmaya karşıyım bunun için iki nedeni var
Birincisi öğrencilerin daha rahat olması kendilerini daha rahat ifade etmesi
Ikincisi ise dini sebepler
Kalkıp da bana neden böyle düşünüyorsun demye de kimesin hakkı yok herkes kendi işine baksın

Ben brnim sebeplerim bunlar değil ama eğer sen öyle görüyorsan evet onlar da var dedim ha ama tabi sizde kişisel bi özellik haline gelmiş lafları istediğin yere çekmek
Eminim çok bilimsel açıklamaların vardı senin, tüh günahını aldım. Gerçi birinci sınıfta sevgilisi olan çocuklardan da ilk bahseden bendim ya, neyse. : D
Îyi ideolojiler.

Direk imam hatip bir sonraki aşama Park'ta öpüşen kapalılar olur
Mesele buymuş gibi

ya mesele ne ahlak bozulması değil mi
kızları biraraya tıksanda lezbiyen olma ihtimali de var
olmamış seyler değil. kız liselerinden daha yozlaşmış insanlar gördüm .ee mesele nerde karma eğitimde mi ?
baskıyla doğal olan bir şeyi engelleyemezsin diyorum çarpıtma söylediğimi .

olmamış seyler değil. kız liselerinden daha yozlaşmış insanlar gördüm .ee mesele nerde karma eğitimde mi ?
Söylediğimi çarpıtman siŞersiniz mantıktan önce gelen şeyler de var her şeye mantıkla bakılmaZ

Bi sonraki mesajına baksana arkadaşın. : D birinci sınıf çocuğun sevgilisi varmış. Sanki ben başka bir şey dedim. : D enteresan valla.
bende parkta öpüşenlere gelmişim :D mesele bu değilmiş
mesele ne erkek kız ilişkisi olmasın değil mi eee ne diyecektim gördüğüm olaylardan bahsettim imamhatip de karma olmayan eğitim vardı ondan bahsettim küfürler eden erkeklere laf atan kızlardan ..
şimdi karma eğitim le ne alakası var diyor
hay allam gereksiz konuşma boşverdim bu muhabbete girdiğime sabit fikirler kafaya işlendi

Ben karmaya karşıyım bunun için iki nedeni var
Birincisi öğrencilerin daha rahat olması kendilerini daha rahat ifade etmesi
Ikincisi ise dini sebepler
Kalkıp da bana neden böyle düşünüyorsun demye de kimesin hakkı yok herkes kendi işine baksın
Yine soracağım, ilkokulda erkekler senin konuşmana, kendini geliştirmene, sosyal hayata karışmana nasıl engel oldu da
Ondan öncesinde kişisele girip çocuklar sana bişey mi yaptı diyen bendim evet (!)
ama sen kendi kendine sebep olarak birinci sınıfta çocukların sevgili olmasını gösterdin. Bu sebepler benim sebebim değil demedin ki. Kendi kendine itiraz ettiğin şeyi örnek gösterdin.
Neyse konuşmalarımızda her şey açık. : ))

Kız lisesinde okudum, öyle meslek lisesi falan değil bizim zamanımızda süper lise vardı, benimki de öyleydi. Ailem de göndermedi onu da söyleyeyim, diploma notu ile orası denk geldi oraya gittim. Çok da rahattı valla, öyle kapıda erkeklerin toplanması laf atması olayı da yoktu. Karşı cinse karşı merakım da olmadı, sevgilim de olmadı. Çıkışta direkt eve giderdim. Diyeceğim o ki boşuna kendinizi harap etmeyin, yapacak kişi karma da olsa ayrı da olsa yapar yapacağı şeyi..

hep böyle karma eğitim konusu geçince illa ki kız liseleri erkek liseleri örnek olarak verilir ,
sanki bir tek bu liselerde ki erkekler kızlara , kızlarda erkeklere düşkün oluyorlarmış gibi ,
karma liseden mezun oldum , kız veya erkek lisesinde olan bütün laf atmalar , bütün olaylar bizde de oluyordu..
hatta bizim lisenin erkekleri karşı apartmanlarda oturan kadınlara bile laf atıyorlardı. erkek her yerde erkektir veya kadın her yerde kadındır. bu bir kişilik meselesi insanın içinde varsa karma eğitim veya erkek lisesi hiç fark etmez ..
tabi karma eğitimin kalkmasına da karşıyım , böyle bir şey olacağını da hiç zannetmiyorum .. birilerini hüsnü kuruntusu sadece bu haber ..

üniversiteyi de karma okudum ordada aynı şeyler , karma lisesinden mezun olsa bile kızlara düşkün hatta sapık boyutunda bir çok bölüm arkadaşımız vardı... kişilik , kişilik , kişilik başka bir açıklaması yok bunun .

Ahlak bozulmasının tek nedeni karışık kızlı erkekli okumak değildir. O küçük bir faktör olabilir. Dizilerden tutun magazin dergileri, arkadaş çevresi hepsi etken.

Ahlak bozulmasının tek nedeni karışık kızlı erkekli okumak değildir. O küçük bir faktör olabilir. Dizilerden tutun magazin dergileri, arkadaş çevresi hepsi etken.

aynen onu diyorum zaten karma eğitim yüzünden 6 yasında sevgili olunmaya çalışılmaz
aşkı memnu muhteşem yüzyıl vs gbi saçma seyleri çcouklar yanında izletirler sonra karma eğitim sorun olur.çizgi filmler bile cocukların beynine subliminal mesajlar yerleştiriyor ama suçlu karma eğitimse kız ve erkek cocuğunuzu kardeş te olsa ayrı tutun bence !

hep böyle karma eğitim konusu geçince illa ki kız liseleri erkek liseleri örnek olarak verilir ,
sanki bir tek bu liselerde ki erkekler kızlara , kızlarda erkeklere düşkün oluyorlarmış gibi ,
karma liseden mezun oldum , kız veya erkek lisesinde olan bütün laf atmalar , bütün olaylar bizde de oluyordu..
hatta bizim lisenin erkekleri karşı apartmanlarda oturan kadınlara bile laf atıyorlardı. erkek her yerde erkektir veya kadın her yerde kadındır. bu bir kişilik meselesi insanın içinde varsa karma eğitim veya erkek lisesi hiç fark etmez ..
tabi karma eğitimin kalkmasına da karşıyım , böyle bir şey olacağını da hiç zannetmiyorum .. birilerini hüsnü kuruntusu sadece bu haber ..
ne örnek verilebilir ki canım karma olmayan eğtimde gördüğüm de var imamhatip de de meslek de de . yani heryerde olabilir diyorum bunu çarptmak başörtüye getirmek zırvalık

ne örnek verilebilir ki canım karma olmayan eğtimde gördüğüm de var imamhatip de de meslek de de . yani heryerde olabilir diyorum bunu çarptmak başörtüye getirmek zırvalık
ben baş örtüye getirmedim . sadece kişilik bozuk olursa her yerde bozuktur ve herşekilde ortaya çıkar demek istedim.

Back
X