• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015'te karma eğitim kalkacak mı ?

Senin birsey demen gerekmiyor zaten, sen burnuna kadar kapali oldugunu soylemidin mi? Sen kendini ben gibi giyindiginde ciplak hissedenlerden degil misin? Senin soylediklerin de soylemediklerin de her kelimende asikar zaten... Yazdiklarini okuyanlar aptal mi? Getirip ayetlerden parcalar koymussun, hadislerle de aciklamissin, ne demek istedigini anlamak icin alim olmak gerekmiyor... bir avucsunuz Meryem, TCde sadece bir avuc.. Bakma sen gunun modasina uyup kapanan, hatta carsaf giyen ne oldugu belirsiz kendinden bihaberlere... Seriat gelse once onlar kosar protesto gosterilerinle yollara... Senin hayallerin bu ulkede gercek olmaz Meryem hanim. Ruya gorme, uc bes kendini bilmez bu ulkede sacma sapan islere soyundu diye ne olduk delisi olma. cok uzulursun sonra..

şimdi de sidik mi yarıştırıyoruz senin turkiyedeki medreselerden haberin yok sanırım o bi avuç insan var ya

kıyamet gelmeden galip gelecek

Adama bak yahu benim uygulamalarım diğerlerine çıplak dediğim cehennemlik dediğim anlamına geliyormuş böyle anladıgın için aptal olabilirsin mesela

Ayetin muhatabı sen misin kardeşim;ayetin muhatabıı islamda olanlardır. Sana ne oluyor ?
Ben kendi gerekçemi yazıyorum sana ne oluyor? Sen sırf çarşaflıyım diye bana fiilen cahil de ama bensana fiilen bir şey yapmıyım sırf çarşaflıyım diye sana dolaylı olarak çıplak diyo olayım
bu nasıl bi zihniyet
Karma eğitim hakkı diyoruz şeriat diyor boş ruyalar diyor kısa ve net
sanane !!!

Ben en haddimi bilecegim, asil sen haddini bil. Dinle kafayi bozmussunuz, basortusu takmayan kadina ciplak, cehennemlik dediginiz yetmedi nerdeyse herkesi yollu ilan edeceksiniz burada adamlarla ayni yerde durabildikleri icin.. Yeterin artik dusun bu milletin yakasindan be.. Herkesin namusu kendine...
kible geç canım arkadaş gidici zaten :D

Bir avuç dediğiniz insanlar akın akın islama koşuyor mesela benim medrese hocam eski bir stlist ve geçmişinde önemli yerlere gelmiş bir insan ama hepsini bir kalemde silmiş bir insan bu gibi örneklerin sayısı artıyor bir zamanlar deli gözüuye bakılıyordu onlara çarşaf moda değil 1900 lü yıllardan beri dönüş var izmirli bir hemşire şimdi 70 li yaşlarda ve çok genç yaşlarda da dönüş yapmış anladın mı amaç yarışsa sen çok geride kaldın saraylım

Son düzenleme:
Belli bi yaştan sonra kardeş de olsa yataklar ayrılır.
Erkek kardeş sapık oldugu için değildir bu
Dedğim gibi her şeye basit insan mantıgıyla bakılmaz
ve senin zannettiğin gibi mesele Ahlak değildir
İnsan sevgili bulmak için karma ortamda okumak ister diye bir şey yok, buna meyilli olan birini olsa olsa '' duruma ortam sağlamamak'' için buna karşı olunabilir mesela...
ama bu düşünce bile tek başına karma eğitime karşı çıkmak için yeterli değildir.
Nese siz komaedi havasında karşılıklı begenişin
düşünceye saygıdan bir haber olarak tabi
saygı dediğin karşılıklı olur ben erkek kardeşimle aynı yatakta mı yatıyorum dedim aynı evde olması da yanlış olamaz mı cocuk bu ne yapar içgüdüsel belli olmaz
ayrıca basit insan mantığı ile bakan ben değilim biraz haddini aşıyorsun bence artık gitme zamanın geldi .dinimizi sahiplenmeyin artık sizin değil o tekelenize almayın .hz aişe web e girip kk da yazıda yazmazdı o günü bugüne uyarlamayı biliyorsunda bunun da yanlış olduğunu bilmiyorsun ya şaşıyorum

saygı dediğin karşılıklı olur ben erkek kardeşimle aynı yatakta mı yatıyorum dedim aynı evde olması da yanlış olamaz mı cocuk bu ne yapar içgüdüsel belli olmaz
ayrıca basit insan mantığı ile bakan ben değilim biraz haddini aşıyorsun bence artık gitme zamanın geldi hadi eyvallah sana dinimi ağzınıza almayın hz aişe web e girip kk da yazıda yazmazdı o günü bugüne uyarlamayı biliyorsunda bunun da yanlış olduğunu bilmiyorsun ya şaşıyorum
saygı karşılıklı olur ama siz başlamadan bitirdiniz bu olayı :)
perde o dönemde de var bu dönemde de var canım rahat ol sen.
Sana basit demedim beşeri mantıgın basit oldugunu söyledim ben hakaret yemeye meraklsın ki her şeyi öyle algılıyorsun
Sana kardeşinle aynı yatakta yatıyorsun denmesi o bi örnek canım örnekkk

Diplomalı cahillik için tek kriter karma olması mı
Keşke öyle olsa ama ülkemde bir sürü üniversite okumuş cahiller var üstelik karma eğitim durumu ile ilgli de değil

Karma diye birşey yazmadım. Her halukarda Türkiye okulları diplomalı cahil yetiştiriyor. Bunun karma ile veya haremlik selamlık ile ilgisi yok. Taş devri taşlar bittiği için değil mantıklar değiştiği için kapanmıştır.

Ben mantık değil islam çerçevesinde değerlendiriyorum dediköe dünya sizin çevremizden ibaret gibi hala hayattan örnekler veriyorsunuz kim size ahlak hakkında yorum yaptı
Hem diyelim biri yanlışa meyili hal böyleyken ateşe atmak mı mantıklı yoksa o ortamı sağlamamak mı
Îmâm hatipte camdan sarkan kızın devamı veya türevi öpüşen başörtülü vs dir zaten

İslam mantıksız bir din değildir hatta matığın ta kendisidir. İslamda mantık yoktur diyenler köleleştirme politikası gütmektedir. ''Aklınızı kullanın değilse üzerinize pislik yağar'' ayetini gözardı edemem

yıllardır erkek lisesinde görev yapıyorum.Keşke kız da olsa.Kız olsa belki konuştuklarına ,yaptıklarına daha dikkat ederler.Şuan ağızlarından ne çıkarsa söyleyiveriyorlar.Öğle aralarında vaya çıkışlarda kızlarla buluşmak için ne hazırlıklar yapıyorlar.Okula kazara bir kız geldi mi hepsi cama yapışıyor.Yani ayrım neyi değiştirecek ki,okulda görüşmez,dışarda istediğini yapar zaten.Hem okulda kız olsa sürekli kız düşünmekten de vazgeçerler

Pembe otobüs gelsin tartısmasından sonra normal bu tartımalar..Cok da sasırtıcı degil...Bırakıp gideceksin aslında bu ülkeyi..

Bir kere ahlak nedir diye düşünmemiz lazım.
Toplumda birileri bir şeyleri düşünüp ahlak diye bize dayatıyor
Ve toplum da çok çeşitli kesimlerden oluştuğu için herkesin ahlak anlayışı başka oluyor
Sonra biz birbirimizi yiyoruz
Fazla hiççi yaklaştım galiba :KK53:

Back
X