2015'te Tüp bebek yaptıran ve 2. gün embriosuyla hamile kalan var mı ? ?

EsrRam

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Kasım 2015
1.643
2.488
133
41
Merhaba arkadaşlar, tüp bebekte 2. Gün embriosuyla hamile kalan var mı aranızda acaba yarın transferi olacak dün toplandı yumurtalar. 5in 2 si iyi ilerleme kaydetti diğerlerini takip ediyoruz yarın transfer yapacağız dendi. 2. Gün embriosuyla ilgili içimi rahatlatmaya ihtiyacım var sanırım.

merhaba cnm. çok okudum bende 2.gün embriyosu ile hamile kalanı. doktorlar dışarıda fazla bekletmeden anne rahmine doğal ortamına koymayı tercih ediyorlar. sen gönlünü ferah tut. ne mucizeler yaşanıyor her gün. sabır ve dua tek ilacımız :KK46::KK46::KK68:

Bu ikinci deneme olunca insan daha bi strese giriyor canım inşallah dediğin gibi olur . Herkes 5. Gün embriyosuna takmış yaa insanın kafası karışıyor. Rabbim herkesin gönlüne göre versin inşallah.

Bu ikinci deneme olunca insan daha bi strese giriyor canım inşallah dediğin gibi olur . Herkes 5. Gün embriyosuna takmış yaa insanın kafası karışıyor. Rabbim herkesin gönlüne göre versin inşallah.
valla cnm benimde 15 tane yumurtam döllendi ama 4 tanesi 3.gün 1.kalite oldu ve donduruldu. geri kalanlar 5.güne gidemedi. benimkiler de 3.gün embriyosu yani. hiç de kafama takmıyorum. olacağı varsa olacak sonuçta :)

Aynen öyle haklısın. İnsan iyi şeyler duymak istiyor çok da araştırıyoruz . hele ki ilk denemede insan hiç bişey anlamıo şuan daha bilerek girip çıkıyoruz işlemlere. İnşallah Rabbim size de pozitifi yaşatır en kısa zamanda bana da :KK16: Rabbim kendi yanından hayırlı, sağlıklı evlatlar versin inşallah. Bakalım yarın transfer olacak hakkımızda hayırlısı.

Back
X