Trend Kombinler 2016-2017 Sonbahar/ Kış Trendi: Kadife Kombinleri

Elif

Onur Üyesi
Pro Üye
12 Temmuz 2006
34.865
29.791
60
2016-2017 sonbahar/kış sezonunun en gözde parçalarından biri kadife. Gösterişli ve asil duruşuyla birçok kadının severek kullandığı kadife, kullanım alanı olarak geniş bir yelpaze sunuyor. İşte elbiselerden ceketlere kadifenin star parça olduğu en iyi beş kombin:

Elbiseler

kadife-elbisee.jpg


Özellikle yeşil ve kahve tonlarının ön plana çıktığı elbiseler, Kendall Jenner gibi stil ikonlarının da favori parçası. Botlarla kombinleyerek daha modern bir hava yakalayabilirsiniz.

Takımlar

takım-ka.jpg


Kadife takımların sahip olduğu iddia ile stilinizi bir adım öteye taşıyabilirsiniz. Topuklu ayakkabılarla feminen, düz ayakkabılarla da maskülen bir tavra bürünebilirsiniz.

Pantolonlar

kadife-pantolon.jpg


Kadife pantolonları t-shirtler ve gömleklerle kombinleyip, günlük bir şıklık yakalayabilirsiniz.

Ceketler

kad-cek.jpg


Sıradan bir kotun ya da eteğin üzerine giyeceğiniz kadife ceketler tarzınızı ortaya koymaya yardımcı olacak. Bu sezonun diğer hit parçası bomber ceketler ise kadife ile harika bir uyum yakalıyor.

Ayakkabılar

kad-ay9.jpg


Bu sezon rengarenk kadife ayakkabı seçenekleri bulmak mümkün. Siz de ister elbiselerle ister pantolonlarla kadifenin asil duruşunu ayağınızda taşıyabilirsiniz.

Chokerler

kadife-choker.jpg


Hemen her kıyafetle kombinlebilen bu yılın öne çıkan parçası chokerler, kadifeyle buluşunca zarif ve hoş bir detay olarak boyunları süslüyor.
yasamtonu.com
 
X