2016 Ağustos anneleri

elffth3

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Aralık 2015
2.722
4.441
53
35
Bi kaç forum gezdim fakat her gün konuşabilecek kimseler yok ortada ilk defa hamile kaldım çevremdeki insanlarla rahat konuşamıyorum burda gelişmeleri takip edip günümüzü değerlendirip iki Lak Lak edicek hamişler arıyorum :))

hoşgeğeldin canım.... bende seninle aynıyım 15 haftamın içindeyim... benimde ilk bebişim bu sayfada gerçekten çok faydalı bilgiler paylaşılıyor takip etmek lazım.

merhaba hanımlar, bende ağustos bebeği annesi olucam inşallah:) bir başak kızı olacak gibi :)
yaklaşık 1 ay kadar bir erkek annesiyken sonrasında kızım olacağını öğrendiğim gün baya bir travma yaşadım...

1 oğlum var 1 kızım olacak... ona rağmen kendimi o kadar kaptırmışım gibi oğluma arkadaş geliyor diye kız olunca duygularım birbirine girdi

18+6 bugün:) 1 haftadır bayağu tekmiklerini hissediyorum yaramazın

Ben 19+2 oldum ama hala pek hissetmiyorum :s oğlun varmış ne güzel bi de kız olması çok güzel olmuş Ayrıntılı ultrason yaptırdın mı nasıl Değişti birden

Ben 19+2 oldum ama hala pek hissetmiyorum :s oğlun varmış ne güzel bi de kız olması çok güzel olmuş Ayrıntılı ultrason yaptırdın mı nasıl Değişti birden
valla annemden aldığım bilgiye göre kızların organı ilkten dışarda olurmuş sonra içeri girermiş..
anneler doktorlardan bile iyi bilir :) annemin cinsiyet tahminleri hep tutmuştur...
oğlumu da bildi kızımı da maşallah :)
ayrıntılı ultrason 1 ay içinde yaptıracağım . kendi doktorum baktı bu defa kesin dedi eşim 6 defa sordu:)

Hımm annen haklı kız genital organı başta erkekle çok karıştırılıyor bunu Dr larda bildiği için cinsiyeti geç söylüyolar genelde ama olsun zaten oğlun varmış ne güzel kızında oldu:) oğlun kaç yasında o da tüp bebek miydi?

evet hiç söylemek istememişti ama ben ısrar edince bakmıştı.
ikisi de çok sükür Allah vergisi ile oldu. ama oğlumda birazcık bitkisel ve kocakarı ilaçları gibi destekler almıştım:)
2. bebekler daha erken hissediliyormuş sanırım ondan kaynaklı 1. bebeklerde 20. ve 22. haftayı bulabiliyormuş.

Kızlar meraba 2015 kasimda hamile oldugumu ogrendim 2016 agustosta insallah kizimi kucagima alicam.. Cok heycanli ve ayni zamanda stresliyim
. fazla evham yapiyorum ve bazen kendimi strese sokuyorum.. Benim gibi hamilelerle konusmak iyi gelicektir diye dusundum.. :)) umarim herkes saglikla bebeklerini kucaklarina alir sorunsuz hamilelikler gecirir :))))

Stres yapma bende ilk gebeligimi yasiyorum ve anca hissediyorum bebegimin tekmelerini net bisekilde .. Daha oncesinde kipirti guruldama kanat cirpmasi gbi hisler oluyodu.. Simdi netlesti.. 22+2 deyim su an..

Stres yapma bende ilk gebeligimi yasiyorum ve anca hissediyorum bebegimin tekmelerini net bisekilde .. Daha oncesinde kipirti guruldama kanat cirpmasi gbi hisler oluyodu.. Simdi netlesti.. 22+2 deyim su an..
Bende 22+0 2 haftadır hissediyorum çok şükür :)

Kizlar kucukcekmece hastahane ve doktor onerisi.olan var mi?? Ben doktorumdan memnun degilim...

Merhaba sevgili anne adayları, doğum zamanı yaklaşmışken herkese öncelikle kolay doğum diliyorum. Geçen sene eşimle beraber bir tam haftasonu aldığımız ve çok faydasını gördüğüm eğitimin özünü ve doğumla ilgili bilinmeyenleri doğuma hazırlanan tüm anneler faydalansın diye sayfamızda canlı yayın yapıyoruz. Doğum önerileri ile doğuma hazırlık eğitmeni ve serbest ebe gözde çavuş babyfoni facebook sayfasında canlı yayında olacak, 21 haziran salı saat 11:00 de. 20 dakika sürecek yayına katılmak isterseniz, babyfoni sayfasını takip etmeniz yeterli. görüşmek dileğiyle, sevgiler,

1. Merhaba arkadaşlar bi çaree çaree bebeğim bugün 80 günlük kolikmi değilmi anlayamadım bi türlü gündüz sürekli kucağımdaoldğumda ağlamaya vakit bulamıyor akşam üstü 6 da başlıyor ağlamaya susmak dinmek bilmiyor e tabi gündüzün yorgunluğu gecelerde birleşiince mahvoluyırum lütfen bi cevan verin kızım ağlama geldiğinde kıpkırmızı oluyor ayaklar dimdik yay gibi vucüt taş kesiliyor durmuyor hiç kimse acaba kolik mi başka bi yeri mi ağrıyor anlamadm geçen çok kötü oldu acile gittik kan aldılar idrar bekleidk yapmadı dr geldi kana baktı bişi yoo gaz dedi es geçti ne baktı ne dokundu acaba başka bi rahatsızlığımı var yavrumun deli olacam gündüz uykudan uyanınca mis gibi gülückler agular ama akşam üstü tam bi canavar kolik midir sizce??? Eğer kolikse sizinkiler ne zaman bitti ağlaması ne zaman durdu rahat mutlu bebek oldular ne olur umut verin bana

Merhaba gaz sancısı için rezene çayını tavsıye ederim ben hem kendim içiyorum hemde doktor tavsiyesiyle bebeğime çay kaşığıyla emzirdikten sonra 2 çay kaşığı veriyorum inanın çok faydası oluyo.bu ay sonu 3 aylık olcak biraz hafifledi bizde rahatladık gibi.biraz sabredin inş hafifleyecektir.

Ağustosta anne olmak bir ayrıcalıktır hanımlar.Sıcaklar bitmiş oluyo bebek ele avuca gelmiş oluyo zaten.Ne sıcakta pişik oluyo ne soğukta üşüme derdi.bebeklerimizde bizde şanslıyız.

Maalesefki denedim ve artık dayanılacak gidi değil çıldırmış gibi sürekli ağlıyor bit iyor ağlaması sızlaması bunaldım yemnle 113 günlük oldubitmedi gitti 4. Aya girdi artık deli olacam iyi bi psikologa ihtiyacım var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…