Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
evli mutlu bebisli
Kayıtlı Üye
Mayis 2016 anneleri
Oglusum 4 aylik size bi kac sorum olcak
1. Mama kac cc veriyosunuz
2. Anne sutu +mama veriyorum90cc yeterlimi sizce
3. Gece 3 kere alrm kurup 2 kere mama verip kalan satlerde meme emiyo azmi çokmu sizce
4. Ek gida elma vs versemmi dr verebilirsiz demisti ama tedirginim
5. Kan ilaci ferrum kullniyomusunz bi problem varmi bebek icin
Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
Mayis 2016 anneleri
3. Gece 3 kere alrm kurup 2 kere mama verip kalan satlerde meme emiyo azmi çokmu sizce
Merhaba ben 2016 mayıs annesiyim 1 hafta sonra 5 ayı tamamliyoruz mama konusunda bi fikrim yok çünkü sadece anne sütü veriyorum. Aklıma takılan neden alarm kuruyorsun bevek açıkça kendisi uyanır, 2 saatte bir uyandirip doyurmak ilk ay için gecerliydi sarılık olmasın diye, çocuğun uykuya süt kadar çok ihtiyacı var neden uykusunu boluyorsun yazık kuzuya. Kan ilaci olarakta vegaferon verdiler ve ben kullanıyorum. Mama konusunda ayrıntılı sormak istersen 2016 mayıs anneleri sayfasında mama veren arkadaşlar var ordan bilgi alabilirsin
29 mayis annesiyim 4 buçuk aylik oğlum var . Sadece anne sütü alıyor gece 12 de emiyor gece birdaha uyanırsa emziriyorum uyanmassa ben uyandirmiyorum
...TeßeSSüM SaDaKaDıR...
Kayıtlı Üye
Ben 2016 şubat annesiyim 8 aylık pldu oğlum.Bende pek mama vermiyorum canım 7. aydan sonra arada bir ara öğün olarak veriyorum.İlk aylarda bende alarm kuruyodum ama alarmdan öncr uyanıyodu genelde.Şimdi kurmuyorum kendi 2-3 kere uyanıyo zaten.Endişe etme acıkınca uyanır ağlar annesş
Benim çocuğum zayıf olmasına rağmen ben geceleri uyandırmıyorum kendisi ne zaman uyanırsa kan ilacı dr verdi ama dişlerini sarartıyormuş sonradan ağzını iyi temizlemek lazımmış diye ben vermedim ilacı ( kan sayımına bakmadan verdi ilacı teste bakıp vermiş olsaydı kullanabilirdim)
wingardium leviosaa
Kayıtlı Üye
Facebookta emziren anneler grubuna üye olunuz. Böylece bebeğinize sadece anne sütü verebilirsiniz. İkinci olarak ek gıda için lütfen 180 günün dolmasını bekleyin aksi taktirde bebeğinizin bağırsak florasına zarar verirsiniz

Mayis 2016 anneleri
Ben temmuz annesiyim ancak bildiklerimi paylasmak istedim.
1-2 sutunun yeterligine bagli olarak karar verilecek bi konu. Bebegin surekli aglayip huysuzluk yapmiyorsa ve duzenli de kilo aliyorsa yeterlidir
3- Benm doktorum 2. Aydan sonra gece istemezse hic kalkmaz artik sorun yok dedi. Ha ben duramadim cok kucuk diye az bi kimildasa kaldiriyorm ama alarm kurmuyorum. Gece bakiyorm ellerini falan emmeye basliyo kipirdaniyo aliyorum emziriyorm ama bu gece en fazla 2 defa oluyor. Kendim uyandirmiyorm artk yani.
4- Ek gidayi da bana doktorum aylik 500 gr dan az alirsa 4 den sonra baslariz dedi degilse 6 dan sonra.
5- Demire henuz baslamadik biz de 3,5 ayligiz. Sevgiler.