2016 anneleri buraya

Merhaba , ilk hamileliği olan arkadaşlar
İnsan gördüğü herşeyi almak istiyor haliyle. İlkler hep daha heyecanlı oluyor derlerdi galibe haklılar mış. Bende ilk hamilelğim de 8 haftalık iken ortak renklerden badi Zıbın yelek vs almıştım. Çok heyecanlı zamanlar. Ama normalde 7.ayda almak en mantıklısı . 8.ayda herşeyi tamamlanmış olacak. En geç 38.hafta da ise alınanlar yıkanmış ve ütülenmiş olacak. İlk bebeğim erkek. Bakalım eğer bebişimiz kız olursa bende ufak ufak alırım birşeyler. Yok eğer erkek ise Abisi nin ciciler yeter. Ama ilk kıyafetleri cicileri ona ait olsun isterim. Erkek te olsa hastane çıkışı vs alırım . Hepimize hayırlı güzel doğumlar diliyorum . Allah bebeklerimiz i sağlıkla ve hayırlısıyla bizlere bağışlasin .

Amin cnm benim anlaşılan o ki geç olsun ama güç olmasın!!!! Bazı sıtelerde alısveris listeleri var Bebekler icin malzemeler yazın Google çıkıyor tavsiye ederim!!!! En azından ufakta olsa hiç bişey unutulmaz planlı olunca...!!!

benimde ilk bebeğim ve erkek olduğunu öğrendik :)) Tarifsiz bir mutluluk içinde bir umut minik bir kalp taşımak harika birşeymiş...Herşeyin en güzeli hayırlısı ile bizlerin olsun inşş...Bebişlerimizi hayırlısı ile kucağmza alabilelim allahın izni ile :))

Hanimlar cok belirti yasadm gecen ay ve gununden 3 4 gun evvel regly oldum.pihti olmamasi dsnda normal kanama yasadm.adetten iki gun snra bas donmesi nedenyle test yaptm cift ckti.snra kan verdim sonuc zayif pozitif.acaba zayif pozitif denmesi icin degern kac ustu olmasi gerek bilen varmi hangi araliga zayif pozitf deniyor?lutfen yardmci olun

Cnm kan testinde rakam olarak ne yazıyorduki!!! Bana kalırsa benim gibi sende erken test yaptın dusuk ama pozitif çıktı adete gelince üstüne görmede olabilir yerlesme kanamasıda.... 3 gün sıra tekrar kan testi yap bak bakalım kaç katı olmuş yükselmesi gerekiyor

merhaba arkadaşlar bende gördüğüm herşeyi almak istiyorum ilk bebeğim olucak inşallah ama kendimi frenliyorum daha önce bi kimyasal gebeliğim oldu sabretmeey çalışıyorum rabbim hepimizin gönlüne göre versin inşallahhh

Merhaba :) ben 5. Ayımda bişeyler almaya basladım çünkü bebeğim kendisini gec gösterdi şimdide ne alsam diye düşünüyorum bahar bebeği olacak annem sağolsun her çıktığında bişeyler alıyo bu ay eksiklerini tamamlamayı düşünüyorum sonra beşiği arabası vs. Yavas yavas alıcaz

Kızlar bebiş icin alışverişe kaçıncı ayda baslamalıyıııızzzz?!?!
ben hamile olduğumu öğrendiğimde, ilk heyecanla ortak renklerden zıbın seti almıştım. sonrasında 16. haftada cinsiyeti öğrendikten sonra da bir kaç parça bişi aldım. ama asıl alışverişi 6.5-7 aylıkken yaptım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…