canım dün gittim.şükürler olsun keseyi gördük 11mm. haftasıylas uyumluymuş 5 hafta 6 günlük görünüyorum. Bugünde tam 6 haftalık oldu. 2 hafta sonraya da kalp atışı için randevu verdi. sen ne yaptın canım?
Canim benim kendi hesaplamama gore doktora gttgimde 5+4 dü kesen 9 mm dedi 4,5 haftalik dedi dun aksam ultrasona girdim 21 mm dedi baska bi doktor. 5+6 da 11 mm normalse ilk gttgim doktormu bilemedi daha kucuk soyledi ve ilk gttigmde ayin 5 iydi dun 7 si iki gunde yani
Arkadaşlar biz de dün doktorumuza ilk kontrolümüz için gittik. Çok şükür her şey yolunda. Rabbim hepimize bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah. Beni de listeye ekleyebilir misiniz? :) bat 3 Mart , Bursa :)
Kızlar Beta hcg değerim 189,2. Doktor randevu saatine kadar dayanamayacağım, sormak istedim. BAT 3 Nisandı. 4 hafta 5 günlük hamile olmam gerek son adet tarihine göre. Normal midir tecrübelerinize dayanarak?
14 sene bekledikten sonra eşimle evlendim sandım daha mutlu günüm olamaz ama bügün bebeğimin kesesini görünce daha çok mutlu oldum. bide kalp atışını duysam nasıl mutlu olurum tahmin bile edemiyorum. Allah' ım herkese yaşatsın bu duyguyu.
Arkadaşlar nasıl gidiyor gebelikleriniz? Bulantısı başlayan var mı? Keseleriniz hangi hafta hangi günde görüldü? Bende sürekli bir açlık hissi, özellikle akşamları
Arkadaşlar nasıl gidiyor gebelikleriniz? Bulantısı başlayan var mı? Keseleriniz hangi hafta hangi günde görüldü? Bende sürekli bir açlık hissi, özellikle akşamları