Camım basın olursa ınsl bende aralık annesi olacagım benı de eklermisin
Kayseri
27
12 mart
17 aralık (netten öğrendiğim )
Cinsiyet henüz yok
İkinci bebegim
asysss
31 yaş
sat 10 mart
yer kısmı şimdilik boş kalsın tayinimizin çıktığı şehri söylerim daha sonra bursa istiyoruz inşallah olur
2. bebeğim.
beklenen doğum tarihi 16 aralık
bu kadar herhalde...
Günaydınn bu hafta doktora gidicem 5+4 te olucak. keseyi görürürz muhtemelen demişti doktor.
bilmediğimden soruyorum sadece kese mi görülüyor. kesenin içinde bebeği de görebiliyo muyuz?
Günaydınn bu hafta doktora gidicem 5+4 te olucak. keseyi görürürz muhtemelen demişti doktor.
bilmediğimden soruyorum sadece kese mi görülüyor. kesenin içinde bebeği de görebiliyo muyuz?
Inşallah Allah tamamına erdirir hepimizin gebeliğini, daha çok yeni olduğu için içimde hep bir temkinli olma havası var, kalbini duymadan rahatlamayacağım sanırım.
Herkese merhabalar bende aranıza yeni katıldım gece evde test yaptım bu ikinci gebeliğim inşallah hayirlisiyla kucağıma alırım Rabbim isteyen herkese nasip etsin henüz doktora gitmeyi düşünmüyorum nasılsa birşey gorunmeyecek beklemedeyim
Merhaba benim bi sorum olucak degerim 895 cikmisti iki gun sonra 2668 cikmis korkulcak bisey yoktur degil mi 3 kat bi artis olmus biraz panikledim acikcasi
Herkese merhabalar bende aranıza yeni katıldım gece evde test yaptım bu ikinci gebeliğim inşallah hayirlisiyla kucağıma alırım Rabbim isteyen herkese nasip etsin henüz doktora gitmeyi düşünmüyorum nasılsa birşey gorunmeyecek beklemedeyim
Merhaba benim bi sorum olucak degerim 895 cikmisti iki gun sonra 2668 cikmis korkulcak bisey yoktur degil mi 3 kat bi artis olmus biraz panikledim acikcasi
Kızlar cok şükür değerim cok iyi gün aşırı ikiye katlamış cuma yada C tesi de giderim şimdilik evde istiharet inşl biMillahirrahmanirrahim yeni bebegımle 4+2 de yiz