- 22 Nisan 2010
- 374
- 543
- 303
- 34
benim her gün akıntım var :) doktorum normal olduğunu söylüyor, endişelenmeyin...Bir de kizlar benim bugun ilk defa sari bi akintim olsu cok endiselendim simdiye kadar kupkuru gelmisti. Sizce bir sorun olabilir mi yoksa bunu yasayan var mi aranizda
Az once yürüyüş yapayim dedim elime birkac kilo meyve aldim gelirken. Eve geldigimde kahverengi kanama olmus cok korktum doktoru aradim progestan al hemen iç dedibenim her gün akıntım var :) doktorum normal olduğunu söylüyor, endişelenmeyin...
Canim ayaklarini dik yat hemen dedigi hapi icAz once yürüyüş yapayim dedim elime birkac kilo meyve aldim gelirken. Eve geldigimde kahverengi kanama olmus cok korktum doktoru aradim progestan al hemen iç dediAllah im nolur aklima getirmek bile istemiyorum olumsuz ihtimalleri dua edin bana
Yattim hemen kocam işten cikti getiriyor ilaci cok korktu o dahemen yattim ayaklari kaldırdım su an kanama yok insallah olmaz nolur bana 7 fatiha okuyun Allah rizasi icin
Kizlar hepiniz sag olun desteklerin icin tesekkur ederim..
Baska bir doktora gittim ozel o da vajinal ultrasonla bakti sukur ki gorundu bebegimrahim geride karindan cok zor gorulur dedi doktor. Bebegim 5+2 gunlukmus
Sag ol canim insallah kalp atisini da duyarim yakindaCanim gozun aydin, ultrason makinalari arasindada cok fark oluyor doktorum solemisti. Birde karindan hemen gozukmiyor, vajinal yoldan baktirmak daha net sonuclar alinabiliyor. Tebrik ederim
Tamam canim gecmis olsun okudum ben deYattim hemen kocam işten cikti getiriyor ilaci cok korktu o dahemen yattim ayaklari kaldırdım su an kanama yok insallah olmaz nolur bana 7 fatiha okuyun Allah rizasi icin
Sag ol canim insallah kalp atisini da duyarim yakinda
RABBİM KORUSUN BEBEKLERIMIZI CANIMYattim hemen kocam işten cikti getiriyor ilaci cok korktu o dahemen yattim ayaklari kaldırdım su an kanama yok insallah olmaz nolur bana 7 fatiha okuyun Allah rizasi icin
KIZLAR BANA DA DUA EDIN LAVABOYA GİTTİM PECETEYE KAN BULAŞTI GELİYO AZ AZ
ALLAH RAZI OLSUN CANIM İNŞAALLAH RABBİM SAĞLIKLI ŞEKİLDE BİZLERE BAĞIŞLASIN EVLATLARIMIZICanim cok gecmis olsun sana da 7 fatiha okudum, rabbim evladina guc versin can versin. Insallah kotu bisey olmasin.
KIZLAR BANA DA DUA EDIN LAVABOYA GİTTİM PECETEYE KAN BULAŞTI GELİYO AZ AZ
Merhabalar banada dün doktorum progestan yazdı aldım ilacı ama daha kullanamadım yan etkileri ürküttü beni biraz sizde bi etkisi oldu mu nasıl kullanıyorsunuz ?CANIM KALP ATIŞINI DUYDUNMU AYNIYIZ SENLE SANIRIM BEN EN SON MUAYENE 22 NİSAN DA GİTTİM 13 MAYIS TA GIDICEM BENIM AZ KANAMAM OLMUŞTU 21 NISAN DA HEP YATTIM PROGESTAN VE BEBE ASPIRINI CORASPIN KULLANIYORUM SUAN AKINTIM NORMAL COK ŞÜKÜR KAHVERENGI GELİYORDU ODA DÜzeldi
Ben vajinadan kullaniyorum canim doktorum öyle yan etkisi daha az olur dediMerhabalar banada dün doktorum progestan yazdı aldım ilacı ama daha kullanamadım yan etkileri ürküttü beni biraz sizde bi etkisi oldu mu nasıl kullanıyorsunuz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?