2016 Balayı :)

oznurasil

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2014
88
8
46
35
İstanbul
Arkadaşlar merhaba,
Düğün tarihimiz henüz netleşmedi fakat büyük ihtimalle 2016 temmuz sonu gibi istiyoruz. O netleşene kadar bir yandan da balayı otelleri araştırmaya başkadık kı sonradan sıkışmayalım. Kasım aralık gbii erken rezervasyonlar açılıyormuş sanırım, o zamana kadar otelleri araştırırsak sonradan karar vermesi daha kolay olucak benim için.
2016 gelinleri olarak düşündüğünüz, araştırdığınız oteller var mı? Önerileriniz vs herşeye açığım :)
Diğer başlıkları okumaya çalıştım gördüğüm kadarıyla aşağıdaki otelleri önerenler olmuş,
Voyage Belek
Vogaye Sorgun
Spice
Thor Deluxe
Gitmek istediğimiz bölgeye de karar veremedik, Alaçatı da çok çekiyoz bizi :) fakat balayı birkez oluyor herşey dahil olsun diyoruz,
Fikirlerinizi bekliyorum kızlar :)

Biz AdamEve ye gittik ve kesinlikle aldığımız en doğru karardı bence Otel tam bir balayı oteli ve çok şık. Otelden hiç çıkmadık ve hiç sıkılmadık devamlı aktivite var. Balayı mantığına uygun ye iç yat eğlen dinlen

bende orayı istedim ama ocak ayında kapalıymış otel...peki ordaki meleklerden kıskanmadın mı çok dolaşıyorlarmış etrafta ben bi ona sinir olurdum gitsem herhalde yoksa bence de tam balayılık otel:)

bende orayı istedim ama ocak ayında kapalıymış otel...peki ordaki meleklerden kıskanmadın mı çok dolaşıyorlarmış etrafta ben bi ona sinir olurdum gitsem herhalde yoksa bence de tam balayılık otel:)
Yok Canım ya Melek'ler sadece odaya bırakıyor seni ve numara veriyor birşeye ihtiyacınız olursa ben sizin meleğinizi m diye Ama devamlı birbirinden seksi dansçı kızlar dolanıyor ortalıkta Ama onları da kıskanmıyorsun artık her yerdeler

yok ya iyiki kapalıymış ocakta ben yinede sinir olurdum:)erkeklerde dolaşsa ya eşitlik nirdeyalnız orası epey pahalı sanırım diğer yerlere göre

yok ya iyiki kapalıymış ocakta ben yinede sinir olurdum:)erkeklerde dolaşsa ya eşitlik nirdeyalnız orası epey pahalı sanırım diğer yerlere göre

Erkeklerin de gösterisi olmuştu biz ordayken Bi akşam robot dansı gibi bir gösteri yapmışlardı. Bir de gündüz çimlerde Afrika dansı gibi bir gösteri yapmışlardı Ama çoğunluk kadınların tabi Evet biraz pahalı ama diğer otellerde de odamda jakuzi olsun manzara olsun balkon olsun deyince aynı fiyata geliyor ki burda tüm odalarda standart bunlar Birlikte olduktan sonra her yer güzel ya Mutlu olalım yeter aslında

aynı fiyata gelmeyen oteller vardır sanki ya burası gerçekten diğerlerine göre bir tık pahalı ama hakediyor bence yani:)neyse neyse ben kıskancım gitmesek daha iyi bizim için:))

aynı fiyata gelmeyen oteller vardır sanki ya burası gerçekten diğerlerine göre bir tık pahalı ama hakediyor bence yani:)neyse neyse ben kıskancım gitmesek daha iyi bizim için:))
önemli olan birlikte birşey yapmaktan keyif alabilmek zaten.. Nereye giderseniz gidin çok çok eğlenip Mutlu olursunuz inşş kıskançlık başa bela

Kızlar merabaa agustos basinda balayına gidecegiz gittiginiz memnun kaldiginiz yerleri yazabilir misiniz benim aklimda Sentido Gold island var. Oraya balayina giden oldu mu ? Balayi icin ikramları vs var mi mesela bazi otellerde guzel odalar veriliyormus bazılarında 2 kere alakart restaurant firsati veriliyomus bunun gibi seyleri merak ettim

Benım dugunum Mayıs 2015 de oldu KAMELYA WORLD FULYA OTEL E gıttık ve cok cok memnun kaldık bu yıl da gıtmek nasıp olursa tercıhım orası olucak kesınlıkle...

Bence balayı öteki adam&eve.
Adem Havva balayi oteli

Benm kuzenm gecen yaz sentidodan memnun kaldi uyguna geldi balayilari manavgat tarafnda otel ben antalyada yasiyorum biz biraktik oteller bolgesine memnun kaldilar bende subatta bolu gol evlerini dusunuyorum arastriyrz guzel balayilar canim

Balayında yurt dışına gitmek kötü bir fikir mi? Interrail daha önce yapmıştım şimdide yapalım diyorum ama bizimki deniz kum güneş istiyor

Bizde bugün erken rezervasyondan faydalandık
Antalya Granada Luxury Resort Otel 3 bin'e aldık
Herkes çok güzel yorumlar yapmış umarım bizde memnun kalırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…