2016 Balayı :)

2014 te balayına gitmiştik biz memnun kaldık tavsiye ederim. Manzarası mükemmel.1kere alakart restaurant vardı. Odayakahvaltı 1 kere. Gittiğimizde odada meyve tabağı ve şarap vardı. Alkol kullanmadığımız için şarabı klozete boca ettim çıkarken

Rixos Premium Tekirova'da karar kıldık bizde, önceden giden bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine. 1 ekimde düğünümüz belek hem sıcak hemde oldukça güzel tesis. sadece havaalanına uzak o kadar :)

bende orayı istedim ama ocak ayında kapalıymış otel...peki ordaki meleklerden kıskanmadın mı çok dolaşıyorlarmış etrafta ben bi ona sinir olurdum gitsem herhalde yoksa bence de tam balayılık otel:)

kesinlikle gitmem bende :) adameve evet eğlence odaklı bir balayı oteli ama bence balayı daha huzurlu daha sakin olmalı.

Arkadaşlar yeni balayından gelmiş biri olarak anlatmadan duramayacağım. Bu siteden birinin tavsiyesi üzerine Sabrina Haus ta Balayı yaptık. Gerçekten tek kelimeyle harikaydı:) otelin dizaynından çalışanların ilgisine kadar her şey beklentimizin üstündeydi. Sakin huzur dolu bir balayı hayaliniz varsa bir değerlendirin derim.

http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/siz-balayinizi-nerede-yaptiniz.28631/
Buraya da yazın isterseniz. Ordan daha çok kişi faydalanabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…