canım bizde düşünüyoruz inş rabbim nasip ederse bu ay başladık bakalım denemelere folbiol kullandım 3 ay ve bu ay bıraktım inş faydası olur.. benim bi arkadaşım yumurtlama gününde hamile kaldı bi android uygulaması var takvimim diye ona uydu hamile kaldı valla şimdi bende onu takip ediyorum bakalım hayırlısıHerkese merhabalar 2016 da hamile kalmayı planlayanlar varmı? Ben doktoruma sordum bana uc ay öncesinden folik asit alınması gerektiğini önerdi.. 7 ayda hamile kalmayi düşünüyorum tabiki rabbımın ıznıyle. 5 ayım var daha eşimle uzun zamandır bebek planları yapıyoruz Yumurtalama döneminde hamile kalanlar varsa lutfen tecrubelerini burda paylaşabilirmi?
Çocuğum yok canım 10 aylık evliyim artık çocugumuz olmasını istiyoruz yeni başladık denemelere henüz yumurtlama zamanına denk gelemedim takip ediyorum bakalım folik asit 3 ay kullanıp bıraktım hap kullanmaktan biktim diye bıraktım yoksa bırakmasamda olurdu yaniMerhaba ben folik asit kullanmaya baslicam. Dogumdan en az 6 ay once kullanilmasi gerektigini soyledi doktor taki hamileligin ilk uc ayina kadar. Biz hamileligi yaza dogru dusunuyoruz, ama simididen hem piskolojik hemde saglik acisindan hazirlanmak istedik.. Kadinlarklubu sitesinde biraz arastirmalara girdim ama ayni konu ile ilgili o kadar cok baslik varki en iyisi yeni konu acmak oldu
ay hemde nasıl heyecan. erkek çocuklarını çok severim hep erkek çocuğum olsun isterdim,ama ben bu ara bi tanıdığımızın 6 aylık kızı var oyy bi tatlı bi tatlı ona merak sardım yani demem oki kız erkek hiç farketmez yeterki sağlıklı olsun dimiNe guzel sizinde ilk bebeginiz olacak baya heycanlisinizdir ozaman istediginiz cinsiyet varmi
aa sizde yeni evlisinz ne hoşBende ekim ayinda evlendim bu konulari cok arastiriyorum
herhangi bi zamanım yok benim yani bu yıl içinde olmasını çok istiyorum eğer bu yıl içinde olmaz ve bi terslik olursa doktora giderim henuz hiç doktora gitmedim ben daha yeni başladığımız için sen gittinmi doktora muayene oldunmu ?Ben cok arastiriyorum ama yeni yeni basladim diyebilirim siz ne zaman hamile kalmak istiyorsunuz
okuyorum tabikiiBu arda ben burda cok yeniyim umarim yazdiklarimi okuyabiliyorsundur
Sanirim oldu :)okuyorum tabikiihoş geldin. cevap vermeden once benim yada herhangi birinin sorusunun altındaki cevapla yazan yerden cevapla karışıklık olmasın
Kac yasindasin bu arada ? Ben 26 girecemokuyorum tabikiihoş geldin. cevap vermeden once benim yada herhangi birinin sorusunun altındaki cevapla yazan yerden cevapla karışıklık olmasın
hayır bencede gerek yok ilk önce denenmeli yumurtalama günleri değerlendirilmeli bol bol eğer 1 yıla yakın olmamışsa öyle doktora gidilmeli öyle okumuştum biyerdeHayir hic muaene olmadim sence gerek varmi muaeneye? Bunu hic dusunmemistim hmm.. Bence kalirsin hamile sonucta daha yeni evlisin ve korunmussunuz yeni yeni dusunuyorsunuz bebek. Kafam karisti bende mi doktora gitsem bi kontrol icin
Evet kesinlikle sana katiliyorum adet donemlerim duzenli cok sukur saglik sorunum yok sigara alkol hic kullanmiyorum ama filtre kahvesine dayanamiyorum tabikihayır bencede gerek yok ilk önce denenmeli yumurtalama günleri değerlendirilmeli bol bol eğer 1 yıla yakın olmamışsa öyle doktora gidilmeli öyle okumuştum biyerde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?