2016' da yumurtalama döneminde hamile kalmak isteyenler

jupi90

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2015
95
72
38
Herkese merhabalar 2016 da hamile kalmayı planlayanlar varmı? Ben doktoruma sordum bana uc ay öncesinden folik asit alınması gerektiğini önerdi.. 7 ayda hamile kalmayi düşünüyorum tabiki rabbımın ıznıyle. 5 ayım var daha eşimle uzun zamandır bebek planları yapıyoruz Yumurtalama döneminde hamile kalanlar varsa lutfen tecrubelerini burda paylaşabilirmi?

canım bizde düşünüyoruz inş rabbim nasip ederse bu ay başladık bakalım denemelere folbiol kullandım 3 ay ve bu ay bıraktım inş faydası olur.. benim bi arkadaşım yumurtlama gününde hamile kaldı bi android uygulaması var takvimim diye ona uydu hamile kaldı valla şimdi bende onu takip ediyorum bakalım hayırlısı

Merhaba ben folik asit kullanmaya baslicam. Dogumdan en az 6 ay once kullanilmasi gerektigini soyledi doktor taki hamileligin ilk uc ayina kadar. Biz hamileligi yaza dogru dusunuyoruz, ama simididen hem piskolojik hemde saglik acisindan hazirlanmak istedik.. Kadinlarklubu sitesinde biraz arastirmalara girdim ama ayni konu ile ilgili o kadar cok baslik varki en iyisi yeni konu acmak oldu

Çocuğum yok canım 10 aylık evliyim artık çocugumuz olmasını istiyoruz yeni başladık denemelere henüz yumurtlama zamanına denk gelemedim takip ediyorum bakalım folik asit 3 ay kullanıp bıraktım hap kullanmaktan biktim diye bıraktım yoksa bırakmasamda olurdu yani

Ne guzel sizinde ilk bebeginiz olacak baya heycanlisinizdir ozaman istediginiz cinsiyet varmi
ay hemde nasıl heyecan. erkek çocuklarını çok severim hep erkek çocuğum olsun isterdim,ama ben bu ara bi tanıdığımızın 6 aylık kızı var oyy bi tatlı bi tatlı ona merak sardım yani demem oki kız erkek hiç farketmez yeterki sağlıklı olsun dimi

Aynen kesinlikle kiz cocuklari daha tatli ve neseli oluyorlar erkek cocuklari ise daha yaramaz hareketli oluyorlar genel olarak ama buda degiskenlik gøsterebilir

Ben cok arastiriyorum ama yeni yeni basladim diyebilirim siz ne zaman hamile kalmak istiyorsunuz

Ben cok arastiriyorum ama yeni yeni basladim diyebilirim siz ne zaman hamile kalmak istiyorsunuz
herhangi bi zamanım yok benim yani bu yıl içinde olmasını çok istiyorum eğer bu yıl içinde olmaz ve bi terslik olursa doktora giderim henuz hiç doktora gitmedim ben daha yeni başladığımız için sen gittinmi doktora muayene oldunmu ?

Hayir hic muaene olmadim sence gerek varmi muaeneye? Bunu hic dusunmemistim hmm.. Bence kalirsin hamile sonucta daha yeni evlisin ve korunmussunuz yeni yeni dusunuyorsunuz bebek. Kafam karisti bende mi doktora gitsem bi kontrol icin

Hayir hic muaene olmadim sence gerek varmi muaeneye? Bunu hic dusunmemistim hmm.. Bence kalirsin hamile sonucta daha yeni evlisin ve korunmussunuz yeni yeni dusunuyorsunuz bebek. Kafam karisti bende mi doktora gitsem bi kontrol icin
hayır bencede gerek yok ilk önce denenmeli yumurtalama günleri değerlendirilmeli bol bol eğer 1 yıla yakın olmamışsa öyle doktora gidilmeli öyle okumuştum biyerde

hayır bencede gerek yok ilk önce denenmeli yumurtalama günleri değerlendirilmeli bol bol eğer 1 yıla yakın olmamışsa öyle doktora gidilmeli öyle okumuştum biyerde
Evet kesinlikle sana katiliyorum adet donemlerim duzenli cok sukur saglik sorunum yok sigara alkol hic kullanmiyorum ama filtre kahvesine dayanamiyorum tabiki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…