Kızlar sonunda ovülasyonu tutturdum. Ama 5 ay sabrettikten sonra. Önce PC programını indirdim. Tahmin ettiğim günleri akıntıya göre işaretledim. Kendimce doğru tahmin ettiğimi zannediyordum ama olmuyordu. Sorun olup olmadığını kontrol ettirmek için dr a gittim. Hormon kan vs testlere baktı hiçbir sorun yoktu. Yumurta takibi yaptı ilk ay, ilişkiye girmem gereken günleri söyledi. Dediğini uyguladım ama olmadı. Tekrar gittim, bana sabretmem gerektiğini, ovülasyonu denk getirsem bile döllenme ihtimalinin sadece yüzde yirmi olduğunu söyledi. Birkaç ay bekleyelim, sabır en önemli şey, düşünmeyeceksin, kafana takmayacaksın, oluruna bırakacaksın dedi. Ama ben her seferinde erkenden kan testi yaptırdım, sonuç negatif, negatif. Artık aynı kliniğe gidip kan testi yaptırmaya utanır oldum. Ta ki 5. Ayın sonunda kardeşimin ısrarlarıyla aynı kliniğe tekrar gidip kan testi verdim. Negatif sonuca alıştığım için hiç beklemiyordum. Aletli pilatese başlayacaktım. Kan testi pozitif çıktı, inanamadım. Herhalde başkasıyla karıştı falan diye düşündüm herhangi bir belirti de yoktu. Şu an 10 haftalık hamileyim. Bulantılarımdan halsizliğimden yazamamıştım. Ancak yazabiliyorum. Tavsiyem kesinlikle sabredin, kafadan atın. İnşallah en hayırlı zamanda sizlerden de güzel haberler alırız.