Kizlar dogumda kac kilo verdiniz tartildiniz mi? Dogum oncesi kiloya dusmek benim icin imkansiz 16kilo aldim ben simdi:) dogum sonrasi da hizla veriliyor diyorlar 1-2 hafta sonrasinda toplam kac kilo vermistiniz tartilan varsa paylaşabilirse cok merak ediyorum..
canım normal doğum yaptım ben 26.günümüz bugun bemden toplamda 8 kg gitti az gitti sanki ben daha cok bekliyodum ama kıtkım cıkana kadr 10olabilit cünkü hala kendimi biraz şiş hissediyorum.Kizlar dogumda kac kilo verdiniz tartildiniz mi? Dogum oncesi kiloya dusmek benim icin imkansiz 16kilo aldim ben simdi:) dogum sonrasi da hizla veriliyor diyorlar 1-2 hafta sonrasinda toplam kac kilo vermistiniz tartilan varsa paylaşabilirse cok merak ediyorum..
bu konuda iki görüşe ayrılmış doktorlar bizim doktorumuz göbegin düşmesini bekleme yaptır dedi. 3günlükken ilk banyomızı yaptık.12.günde düştü göbegimiz.sonrasında 3 gümde bir yıkıyorum ama aetık gitgide sıklaşır malum havalar ısınıyor.Kizlar banyo konusunu nasil yapiyorsunuz? Ben daha dogurmadim ama banyosu ilk zamankar ne kadar zamanda yapilmali gobek bagi da var dln ya islak bezle mi silmek lazim mesela? Sampuanla suyla mi yikaniyor yoksa?
bu konuda iki görüşe ayrılmış doktorlar bizim doktorumuz göbegin düşmesini bekleme yaptır dedi. 3günlükken ilk banyomızı yaptık.12.günde düştü göbegimiz.sonrasında 3 gümde bir yıkıyorum ama aetık gitgide sıklaşır malum havalar ısınıyor.
Cok iyimis canim masallah sana hizlisin bence:) ben daha dogurmadim gun sayiyorum hala:) darisi basima diyorum..Ben de 16 kilo aldım canım. Doğumdan geldiğimde 4 kilo gitmişti. Bugün 12. gün 7 kilo gitmiş. Sende durum ne?
canım normal doğum yaptım ben 26.günümüz bugun bemden toplamda 8 kg gitti az gitti sanki ben daha cok bekliyodum ama kıtkım cıkana kadr 10olabilit cünkü hala kendimi biraz şiş hissediyorum.
aslında banyo yapınca cok rahatlıyorlar uyku süresi bile uzuyor havalar biraz ddaha ısınsıgında günlük yaptırırım heralde. ama ilk etapta 2-3gün ideal.Her gun banyo yaptırmak gerekmiyor yanii? Ben gibek dusunce her gun mu yaptirsam diyordummm ama gerci burda katıldığım yeni dogan bakimi seminerinde de hemsire her gune gerek yok vs dedi.. Haftada 2-3 yetermiş.. Gobek 12 gunde dusuyorsa banyo yaptirmamak zor olur zatenben de dikkat ederek yaptirmayi dusunuyorum acikcasi.. Onun disinda emzirme ve diger isler nasil gidiyoor?:)
canım ben 22 kilo aldım malesefCok iyimis canim masallah sana hizlisin bence:) ben daha dogurmadim gun sayiyorum hala:) darisi basima diyorum..
Senin de hic de az degil 10 kilo hemen ilk aydan vermek buyuk basari ne kadar almistin toplamda?
Csnım ben öyle yapınca Altını açıp tekrar memeye tutuyorum meme de uyuyor yalandan bir iki fırt çekip uyuyor bende direk yatağına koyuyorum bir de gazı varsa sen rezene iç bebişde rahat uyurKızlar ya benim bebiş çok huzursuz bir türlü uyumuyor sürekli ağlıyor emiyor tam uyudu diyorum yatağa koyacağım hemen uyanıyor ve ağlıyor en az üç kere böyle oldu ve uyumuyor bir türlü çıldıracağım ben ya
Canım ben 2.gnden itibaren bir gün durup bir gğn banyo Yaptım 6.gğn göbeği düştü hala gğn aşırı yapıyorum ilk 2-3 banyoda şampuan sabun kullanmadım hala sabun kullanmıyorum ama vücudunuzda hafif şampuanla yıkıyorum Dr öyle Demişti bu arada 18 günlük olduk teyzelerKizlar banyo konusunu nasil yapiyorsunuz? Ben daha dogurmadim ama banyosu ilk zamankar ne kadar zamanda yapilmali gobek bagi da var dln ya islak bezle mi silmek lazim mesela? Sampuanla suyla mi yikaniyor yoksa?
Merhaba38+2 deyim bu sabah nişanım geldi.çok heyecanlıyım.kızım gelmek istiyor artık.normal doğum istiyorum..bakalım sancılar ne zaman başlayacak
Aşağı doğru çok baskı hissediyorum karnımda bazen çok sertleşiyor.ama daha sancılar başlamadı bekliyoruz.hurma yedim bol yürüyüş plates ve nadir ilişki.hangisi başlattı acaba :)Ayyyy cok heycanliiiii!! Ben de 38+3 um bugun daha nisan vs yok bekliyorum ben de heyecanla.. Gelisme olursa haber veeer sancilar basladi mi nisan sonrasi nasil seyler yasiyorsun cok merak ediyorum ben de normal dogum istiyorum cunku!:) hayirlisiyla saglikla gelsin insallah bebisin..
Aşağı doğru çok baskı hissediyorum karnımda bazen çok sertleşiyor.ama daha sancılar başlamadı bekliyoruz.hurma yedim bol yürüyüş plates ve nadir ilişki.hangisi başlattı acaba :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?