Benim bu ayda tutmazsa Ekim anneliğine talibimEkim ayinda dogum yapmak isteyenler
Haber et o zaman :))Benim bu ayda tutmazsa Ekim anneliğine talibim
Insallah hepimizin gonlundeki olur2016 Temmuz anneligine adaydim. Bos gebelik yasadigim icin kurtaj oldum. Ocak ayinda hamile kalirsam Ekim Annesi adayiyim insallah.
ben de öyleyim. dua saatine denk geldi galiba, doğumdan 8 ay sonra ikinci kızıma hamile kaldım. ikinci kızım 13 aylık, 3. ye hamileyim. çevrem deli gözüyle bakıyor :):) ben 2015 ekim annesi olmayi beklerken eylul annesi olanlardanim... evlat sahibi olmak harika biseymis simdiden 2.sini yapmak icin sabirsizlaniyorum ama bunu cevreme itiraf edemiyorum burada itiraf edeyim bari:) biz daha 3 ayligiz allah evlat sahibi olmak isteyen herkese nasip etsin...
3.cunun cinsiyeti belli mi canım.allah sana bagidlasin evladlarini ,deli desinler ne olcak bende 3. Istiyorum istiyorum iste ,napalım yaniben de öyleyim. dua saatine denk geldi galiba, doğumdan 8 ay sonra ikinci kızıma hamile kaldım. ikinci kızım 13 aylık, 3. ye hamileyim. çevrem deli gözüyle bakıyor :)
yok canım. henüz 7 haftalık :)3.cunun cinsiyeti belli mi canım.allah sana bagidlasin evladlarini ,deli desinler ne olcak bende 3. Istiyorum istiyorum iste ,napalım yani
Yıl hesabı bakıyorum cinsiyet belli olunca yazarsan sevinirimyok canım. henüz 7 haftalık :)
Rabbim dileyene nasip etsin.
unutmazsam yazarım inşallah.Yıl hesabı bakıyorum cinsiyet belli olunca yazarsan sevinirim
unutmazsam yazarım inşallah.
yıl hesabı ne demek?nasıl yapılıyor?cinsiyet belirlemek için mi?Yıl hesabı bakıyorum cinsiyet belli olunca yazarsan sevinirim
Tatlim ben kizimda 18 aylik 2.yi Allah nasip ederse ocakta yapmayi planliyoruz.cocuk guzel sey ama.Allah sagliklica nasip etsin insallahunutmazsam yazarım inşallah.
Kesinlikle. Amin inşallah gönlünüzce olur :)Tatlim ben kizimda 18 aylik 2.yi Allah nasip ederse ocakta yapmayi planliyoruz.cocuk guzel sey ama.Allah sagliklica nasip etsin insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?