2016 Ekim Ayın da Transfer yaptıranlar

iyi akşamlar korkma yarın mı belli olacak hesabıma göre öyle umarım hayırlısı olur bizede haber ver
Ben hamileyim cnm hayırlısıyla 7. Gece yaptım çift çıktı değerlerimde 7. Gün 77
9. Gün 169
11.gün 369:) 22 sinde randevum kese. Ve kalp atışı nı görcez inşallahh allahh bekleyen herkese nadip etsin cnm :)

Hanimlar benim transfer de yarin. Dualarinizi bekliyorum. Cok heyecanliyimmm

Ben hamileyim cnm hayırlısıyla 7. Gece yaptım çift çıktı değerlerimde 7. Gün 77
9. Gün 169
11.gün 369:) 22 sinde randevum kese. Ve kalp atışı nı görcez inşallahh allahh bekleyen herkese nadip etsin cnm :)
Çok sevindim allah tamamına erdirsin Benimde 22 sinde transfer edecek sabah dr gittim hayırlısı

C

canım erken idrar testi yaptım 6. Gün çıkınca kana gittim 54 çıktı dünde 9. Gün 191 çıktı 5. Gün embriyosu erken çıkıyo diyolar
Tek embriyo muydu peki? Bana da umut oldunuz ben de 6. Gun yapacagim :)

4 tane embrio transferi mi oldu? Hepside 5. gün mü? Ayy 4 tane koyuyorlar mi?? Sasirdim dogrusu.. bu aradada tebrik ederim hamileliginizi.. degeriniz cok güzel MasaAllah
Canım Türkiye de koymuyorlar kıbrısa gittim ben sırf fazla embriyo transferi için çok şükür tuttu buda darısı size inşallah

4 tane embrio transferi mi oldu? Hepside 5. gün mü? Ayy 4 tane koyuyorlar mi?? Sasirdim dogrusu.. bu aradada tebrik ederim hamileliginizi.. degeriniz cok güzel MasaAllah
Ya bu gün bi doktora gittim tül bebek için düşük bir oran dedi canımı sıktı Bnm zaten test günüme daha var dedim o zaman normal olabilir dedi bi şey bildikleri yok

Ya bu gün bi doktora gittim tül bebek için düşük bir oran dedi canımı sıktı Bnm zaten test günüme daha var dedim o zaman normal olabilir dedi bi şey bildikleri yok
Slm canim bende 4 ekimde transfer yaptirdim 2 tane 2. gündü ben dayanamayip 10. gün test yaptim ve Negatif cikti oan bütün umudum gitti hatta ilaclarimi bile slmadim 1-2 gün sonra yeniden basladim ilaclarima belki bir umut diye.Bugün kan testi yaptik 15. günüm 113 küsür cikti sonucum.Lütfen kendini dinleme kafani baska seylere ver dagit ve test gününe kadar sakin test yapma.

merhaba hanımlar. ben de ekim ayında transfer yapılanlardanım. beni de aranıza alırsanız sevinirim :) Allah hepimize çocuklarımızı verir insallah.

Back
X