2016 Ekim Ayın da Transfer yaptıranlar

Slm canim bende 4 ekimde transfer yaptirdim 2 tane 2. gündü ben dayanamayip 10. gün test yaptim ve Negatif cikti oan bütün umudum gitti hatta ilaclarimi bile slmadim 1-2 gün sonra yeniden basladim ilaclarima belki bir umut diye.Bugün kan testi yaptik 15. günüm 113 küsür cikti sonucum.Lütfen kendini dinleme kafani baska seylere ver dagit ve test gününe kadar sakin test yapma.
O zaman Bnm değerim düşük değil dimi dün kü doktor aklımı karıştırdı

şükürler olsun benimki
İnşallah cnm Bnm olumlu haberlerini bekliyoruz
olumlu haberi çok hızlı vericem sanırım. 5. gün tek embriyo konulmuştu. bugün 9. gün, test günümdü. kan degerim 72 çıktı :) cuma bir daha bakacaklar. çok tuhaf hissediyorum yani karmakarışık değişik... güzel ama. insallah hep böyle güzel haberler alırız. olumlu düşüncenin ve inancın etkili olduğuna çok inanıyorum. lütfen elinizden geldiğince güzel şeyler düşünün.

ayzel , neden değerini düşük diye düşünüyorsun. gayet güzel bir değer. üstelik 4 tane 4. gün emriyosu konulmuş. büyük olasılıkla teki yada ikisi tutmuştur. benim ilk tüp bebeğimde 9. gün değerim 54 dü. ve ikizdi.

ayzel , neden değerini düşük diye düşünüyorsun. gayet güzel bir değer. üstelik 4 tane 4. gün emriyosu konulmuş. büyük olasılıkla teki yada ikisi tutmuştur. benim ilk tüp bebeğimde 9. gün değerim 54 dü. ve ikizdi.
Cnm 5. Gün embriyosu cnm dün gittiğim doktor yüzünden bi öyle düşündüm ama şu an kafam rahat inşallah ikizdir

Hanimlar ctesi transferim oldu. Dünden beri ara ara sol bacagimin ust kisminda cekilme kasilma hissi oluyor. Boyle bir durum yasayan oldu mu??? Herseyi paranoyakca buna baglamak istemiyorum ama merak ettim.

Hanimlar ctesi transferim oldu. Dünden beri ara ara sol bacagimin ust kisminda cekilme kasilma hissi oluyor. Boyle bir durum yasayan oldu mu??? Herseyi paranoyakca buna baglamak istemiyorum ama merak ettim.
Benimde olmustu öyle sag bacagimda cekilme hissi vardi ve hala var ara ara.Ben sali günü pzitifi gördüm coksükür inaniyorum sende görüceksin.

Sol kasıkta da ağrı girip çıkıyor.. insallah yerleşiyordur şu an:) teşekkür ederim

Merhaba,
Benimde cumartesi transferim oldu bir belirti hissetmiyorum sanki arada bir kasiklarimda agri oluyor ama iyi mi kotu mu bilemiyorum :) bazilariniza coklu transfer yapilmis ama bnm doktorum yapmadi maalesef.. ikinci denenem bu bkakim hayirlisi artik umarim sizlerde hayirli sonuc alirsiniz...

kızlar selam benimde pazartesi ya da salı transferim olacak sanırım dün opu yapıldı vegüzel sonuçlar aldım şükür :)

benim ikinci transferim ilkinde olmadı, bunda da farklı birşey hissetmiyorum, hayırlısı olsun artık ama 29 ekim de gidicem doktora bakalım artık :anneadayı:

Hanimlar bugun bir hafta oldu tam transfer sonrasi... tuhaf bir karin ağrım var.. ve midem bulaniyor.... ne dersinizzz???

Kızlar birşey soracağım yumurta topladıktan sonra lekelenme yaşayan var mı? Bugün 3.gün toplanalı hala lekelenmem var. Pazarteside trasnfer olcağı için stres yaptım biraz

Merhaba kızlar bugün emriyo tranferimin 8. Günü ve sabah uyandığımda adetin ilk günü gibi kanamam başladı şuan hala ara ara geliyor ped taktım ama ona hiç bulaşmadı hep peçeteyle sildiğimde geliyor bazen kan gibi bazen kahverengi gibi hiç bi ağrım falan yok ama sizce bu kanama lekelenme tutunmanın belirtisimi yoksa negatif sonuçmu çok korkuyorum bütün emeklerimiz boşa gidecek diye herşey yolunda ilerledi hiç bi aksilik çıkmadı 5. Gün transferi yapıldı ama şimdi bu kanama neyin habercisi çok sıkıldım test gününü bekliyorum ama böyle bu olayı yaşayan varmı sonucu ne çıktı nolur bilgilendirin beni..

Merhaba kızlar bugün emriyo tranferimin 8. Günü ve sabah uyandığımda adetin ilk günü gibi kanamam başladı şuan hala ara ara geliyor ped taktım ama ona hiç bulaşmadı hep peçeteyle sildiğimde geliyor bazen kan gibi bazen kahverengi gibi hiç bi ağrım falan yok ama sizce bu kanama lekelenme tutunmanın belirtisimi yoksa negatif sonuçmu çok korkuyorum bütün emeklerimiz boşa gidecek diye herşey yolunda ilerledi hiç bi aksilik çıkmadı 5. Gün transferi yapıldı ama şimdi bu kanama neyin habercisi çok sıkıldım test gününü bekliyorum ama böyle bu olayı yaşayan varmı sonucu ne çıktı nolur bilgilendirin beni..
Bana olasi bir kanama icin igne vermislerdi. Bence tup bebek merkezini ara sor konus bilgi alsan iyi olur. Insallah olumsuz degildir.

Merhaba, morpembe belli olmaz tutunma kanaması da olabilri boyle durumlarda hemen doktorum beni ara demişti.
Bnmde belim ağırıor yaa 9. Günüm test yaptırsam belli olurmu??

Merhaba kızlar dün kanamam başlamıştı demiştim bugün hala devam ediyo test yaptırdım ve sonuç 0,288 yani negatif hiç tutunmamış bile sanırım olmadı yani rabbim nasip etmedi hayırlı bi zamanı var demekki giden para pul bi yana onca emek eziyet ilaç ve evimden uzakta kaç gün neler yaşadık onlara yanıyorum can parçam canım eşimde çok üzüldü ama oda benim gibi düşünüyo rabbim ol derse olur zaten hayırlısı buymuş demekki dedi bu süreç insanı çok yıpratıyo tek dayanak eşlerimiz oluyo rabbim onu başımdan eksik etmesin . Bu arada bu yaşadığınız yaşıcanız süreci çok kişilere anlatmayın kafanız rahat olsun ben öyle yaptım kendi aileme dahi söylemedim eğer söyleseydim daha çok üzülürdüm ve herkafadan ayrı ses dinlerdim şuan ne diyeyim hakkımızda hayırlısı rabbim hepinizin yardımcısı olsun benim ilk denememdi önümde rabbim ömür verdikçe yaşanacak yıllarım var inşallah herşeyin hayırlısı...

Merhaba, ben dün kan testi yaptırdım 64,7 çıktı doktorum şimdilik pozitif görünüyor cuma günü bakalım dedi birde.. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah!!

Merhaba kızlar dün kanamam başlamıştı demiştim bugün hala devam ediyo test yaptırdım ve sonuç 0,288 yani negatif hiç tutunmamış bile sanırım olmadı yani rabbim nasip etmedi hayırlı bi zamanı var demekki giden para pul bi yana onca emek eziyet ilaç ve evimden uzakta kaç gün neler yaşadık onlara yanıyorum can parçam canım eşimde çok üzüldü ama oda benim gibi düşünüyo rabbim ol derse olur zaten hayırlısı buymuş demekki dedi bu süreç insanı çok yıpratıyo tek dayanak eşlerimiz oluyo rabbim onu başımdan eksik etmesin . Bu arada bu yaşadığınız yaşıcanız süreci çok kişilere anlatmayın kafanız rahat olsun ben öyle yaptım kendi aileme dahi söylemedim eğer söyleseydim daha çok üzülürdüm ve herkafadan ayrı ses dinlerdim şuan ne diyeyim hakkımızda hayırlısı rabbim hepinizin yardımcısı olsun benim ilk denememdi önümde rabbim ömür verdikçe yaşanacak yıllarım var inşallah herşeyin hayırlısı...
Hayırlısını istiyoruz olmadıysa rabbimin bi bildiği vardır allah can sağlığı versin yine deneriz .. ben gecen ay kimyasal gebelik oldu bu ay ara verip yine başlıycam neyapalım rabbim bu dünyadaki tek sınavımızı böyle yapsın. Bedenen ve maddi olarak zor ama sonu güzel olcak inş:)

Back
X