Ahhaah evet ya garipseme konusunda katılıyorum pazartesi ilk kez çıktım başım döndüÖylemi dersinya :) şu 2 günü atlatayımda. Ay yatmaktan belim öyle ağrıdıki artık. Eve kapanmaktan dışarıyı garipseyeceğim yakında :)))
Canım Rabbim hayırlı haberlerle sevindirsin seni inşallah geçenlerde attığım bi dua vardı namaz kılıp onu oku inşallah canımAslında ben korkuyorum şuan heyecanım ondan benim 4.denemem yine negatifi göreceğim endişesi.
Hepimiz gecelim oraya insallah :))ay inş canım benım ıns. senden de yarın güzel haberler bekliyoruz hepimiz hamiş olarak temmuz anneleri topiğine geçelim burdan
Tamam cnm sağolCanım Rabbim hayırlı haberlerle sevindirsin seni inşallah geçenlerde attığım bi dua vardı namaz kılıp onu oku inşallah canım
Offf korkma insallah bu sefer gülecek yüzünAslında ben korkuyorum şuan heyecanım ondan benim 4.denemem yine negatifi göreceğim endişesi.
Canım Rabbim hayırlı haberlerle sevindirsin seni inşallah geçenlerde attığım bi dua vardı namaz kılıp onu oku inşallah canım
Hangi duaydı o acaba?
Günaydın Banada 2 saat demişlerdi ama internet üzerinden bakılıyordu Telefon arada kontrol ediyordum 1 saatte çıktıBizim hastanede 2 saatte çıkmıyomuşyaaa
Canim ben kan verdikten sonra esimle gazete okumustuk 2 saatte gecer biraz rahat ol yeterkiAy 11-12 günleri yedik yedik bakalım 2 saat geçcek mi:))
Hoşgeldin canım Rabbim hayırlısıyla sonuçlandırsın tedaviniKızlaaaar yeni katılıyorum aranıza tedaviye başladım bende
Hoşgeldin hayırlı olsun :)Kızlaaaar yeni katılıyorum aranıza tedaviye başladım bende
Hangi duaydı o acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?