• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama 2016 ekimde aşılama yaptıranlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
amin canım. seninkiler cins mi? benim ilk cins kedim. diğerlerini sokaktan almıştım. şimdi bu kız alıp alıp öldürüyor deme :KK70: 3 kedi aldım hele biri ölmek üzereydi baktım biraz büyüynce sahiplendirdim malzemeleriyle birlikte. ama bu son olsun yavrumla beraber büyüsün istiyorum vermek istemiyorum..

Yok yok demem :)
Ben bu konuda ballıyım çok şükür ilk oğluşumu sahiplendim scottish straight blue point sahibi çok ilgilenemediği için vermek istemiş bana kısmet oldu. Kızımda british shorthair onuda perşembe günü sahiplendim. Bununda kardeşi ölmüş evde yalnız kalınca ağlıyormuş kadın demiş evde çocuklarım etkileniyor vermek istemiş buda bana kısmet oldu çok şükür :)

Oğlum 1 yaşında oldu kızım 4 aylık dediler ama daha küçük en fazla 3 aylık :)

dün akşam ve bu sabah yaptım. ikiside negatif. dün akşam yaptıüım erken hamilelik testiydi. sabahki normal.

Canım kendini dinleme boşver.
Ben hep normal test yapmıştım ve atmadım 3 gün sonra bile silik çizgi çıkmıştı. Yanlıştır diye önemsememiştim tabi. Hergün yaptım kenara koydum son gün 1 saat sonra silik çizgi olunca gittim kan verdim o gün aşılamanın 16. günüydü hamile olduğumu öğrenmiştim. Sende testleri atma dursun kenarda ;)

Canım kendini dinleme boşver.
Ben hep normal test yapmıştım ve atmadım 3 gün sonra bile silik çizgi çıkmıştı. Yanlıştır diye önemsememiştim tabi. Hergün yaptım kenara koydum son gün 1 saat sonra silik çizgi olunca gittim kan verdim o gün aşılamanın 16. günüydü hamile olduğumu öğrenmiştim. Sende testleri atma dursun kenarda :KK66:
attım bile :( üzülemem :(

Mrb. Arkadaslar bende ilk aşılamamı dün oldum yazdiklarinizi okudum Insallah hepimiz güzel haberler alırız benim bi tane düşüğüm var 1 yıl gecmesine ragmen bi daha hamile kalamadm eşimde veya bende bi problem yok simdide ümitsizim açıkcası

Mrb. Arkadaslar bende ilk aşılamamı dün oldum yazdiklarinizi okudum Insallah hepimiz güzel haberler alırız benim bi tane düşüğüm var 1 yıl gecmesine ragmen bi daha hamile kalamadm eşimde veya bende bi problem yok simdide ümitsizim açıkcası
hayırlı olsun. inşallah senin de güzel haberlerini alırız. problem bizde de yok diyorlar ama olmayınca olmuyor iştee..

ben ovitrelle yaptım. 28 eylülde çatlatma iğnesi oldum. 30unda aşılama yapıldı. aşılama günü ağrım oldu biraz. cuma günü yapacağım kan testini bakalım sonuç ne çıkacak?

evet göğüslerim bedenime fazla gibi. çok ağrıyor. karnımın alt bölgesine zaman zaman bişeyler batıyor. bacaklarım, başım ağrıyor ve sürekli uykum var.
bunun yanında dün akşam ve bu sabah test yaptım iksiide negatifti :(

sende var mı lekeden başka bişey?

aşılamadan sonra bana progestan verdi dr ama dün ve bugün içmedim. negatif testlerden sonra moralim bozuldu. ama yinede kan testi yaptıracağım cuma günü. ve sigaraya hayır sağlıklı beslenmeye devam..

evet göğüslerim bedenime fazla gibi. çok ağrıyor. karnımın alt bölgesine zaman zaman bişeyler batıyor. bacaklarım, başım ağrıyor ve sürekli uykum var.
bunun yanında dün akşam ve bu sabah test yaptım iksiide negatifti :KK43:

sende var mı lekeden başka bişey?
Benim daha bisey yok dün yaptırdım aşılamayı ama hic ümidim de yok niyeyse olmayacak gibi geliyo bana

Benim daha bisey yok dün yaptırdım aşılamayı ama hic ümidim de yok niyeyse olmayacak gibi geliyo bana
o kadarda umutsuz olmamak laızm bak ben hala umutlarımı saklıyorum cuma gününe o zamn üzülürüm. şimdiden üzülmeye gerek yok. sende üzülme zaten küçüksün 93 lü yazıyor doğruysa ben 86 lıyım :)

o kadarda umutsuz olmamak laızm bak ben hala umutlarımı saklıyorum cuma gününe o zamn üzülürüm. şimdiden üzülmeye gerek yok. sende üzülme zaten küçüksün 93 lü yazıyor doğruysa ben 86 lıyım :)
Aynen 93 lüyüm ama kan değerlerim yüksek erken menepoz muhabbetiyle psikolojim bozuldu fsh ve lh degerim yüksek yani doktorlarda net bisey diyemiyolar bana herser normal ama o degerlerin yüksek olmasına ragmen hamile kaldm ama yaşamadî simdide bi daha hic kalamicam die endise ediyorum aslında o degerlerim yüksek olmasaydı belki daha ümitli olurdum

Back
X