• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama 2016 ekimde aşılama yaptıranlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Evet çok zor rabbim sabır versin hepimize cümlemize inşallah bekleyiş sonu güzel haberler alırız :KK46:
Sen hangi ilaç kullandın ben puregon kullandım 100 ml günlük solda 7 - 8 sağda hatırlamıyorum yumurta oldu 17,5 büyüklüğünde ama en çok solda vardı
Amin canım ya insallah Ben klomen kullandim sagda 4 solda 4 yumurtam oldu buyuklukleri 21mm falan olmustu

kızlar bugün benim çok karnım ağrıyor adet olacakmışım gibi çok zor druyorum :KK43:

Üzülme canım inşallah olmazsın
Ama zaten hamilelikte de adet olucak gibi oluyormuşsun inşallah olmazsın senin ne kadar kaldı sonuca yakınmısın üzülme dua et

:KK46:
Amin canım ya insallah Ben klomen kullandim sagda 4 solda 4 yumurtam oldu buyuklukleri 21mm falan olmustu

Çok güzel bence büyüklük inşallah iyi ve güzel sonucu alırız :KK46::anneadayı:
Bende Klomen kullanmıştım 2 ay ama perde varmış bende onun için tutmamıştı 2 ay önce ameliyat oldum perde alındı iğneye başladık

Gecmis olsun canım ins hep beraber güzel haberleri aliriz ayni dönemin anneleri oluruz ☺
Doktorda olumlu konustu ins. Ikiz ücüz olmaz dedi ama ben bi tanesi tutsa bari die ümit ediyorum. Ben daha önce bi hamilelik yaşadm kendiligimden ama yasamadi 1 yıl gecti olmayınca bu ay aşılamayı denedik bakalm nolcak

Üzülme canım inşallah olmazsın
Ama zaten hamilelikte de adet olucak gibi oluyormuşsun inşallah olmazsın senin ne kadar kaldı sonuca yakınmısın üzülme dua et
az dinlendim geldim yerime şimdi. yatmak iyi geldi. cuma günü benim 14.gün ve kan testini yaptırıcam kısmetse. bu ağrı çok ama :/

Gecmis olsun canım ins hep beraber güzel haberleri aliriz ayni dönemin anneleri oluruz ☺
Doktorda olumlu konustu ins. Ikiz ücüz olmaz dedi ama ben bi tanesi tutsa bari die ümit ediyorum. Ben daha önce bi hamilelik yaşadm kendiligimden ama yasamadi 1 yıl gecti olmayınca bu ay aşılamayı denedik bakalm nolcak

Ayyy inşallah yaaa nasıl güzel olur rabbim bizede nasip eder inşallah Can'ım benim kaybına üzüldüm ama o sana şefaatçi olacak unutma oda bir umut rabbimin hediyesi de
Verdiğine vermediğine hamd olsun şükür olsun

eelifce, post: 48408776, member: 763950"]Ayyy inşallah yaaa nasıl güzel olur rabbim bizede nasip eder inşallah Can'ım benim kaybına üzüldüm ama o sana şefaatçi olacak unutma oda bir umut rabbimin hediyesi de
Verdiğine vermediğine hamd olsun şükür olsun[/QUOTE]
Bende öyle avutuyorum kendimi zaten cok zor bi sürec gecirdim. Hersey üst üste geldi Rabbime hamd olsun daha iyyim simdi. Insallah bizimde yüzümüz guler canm ya

kızlar benim cuma günü doktordaydımmm 3 tane yumurtam oluşmuş igne yaptırıyordum sağda 2 tane (17mm ), solda 15mm birtane doktor ctesi günü aşılamamı yaptı ve iki gün sonrada ilişki önerdi bekliyoruz bakalım şuan hayırlısı olsun hepimiz için dua edin arkadaşlar

kızlar benim cuma günü doktordaydımmm 3 tane yumurtam oluşmuş igne yaptırıyordum sağda 2 tane (17mm ), solda 15mm birtane doktor ctesi günü aşılamamı yaptı ve iki gün sonrada ilişki önerdi bekliyoruz bakalım şuan hayırlısı olsun hepimiz için dua edin arkadaşlar
hayırlısı inşallah.. ama aşılama için 21 mm gibi olması gerekmiyomuydu 15-17 küçük değil mi? bende 2 yumurta oluşmuştu klomenle.

Igneden kac sonra aşılaman yapıldı

12.gün bugün ve akıntım çook fazla tek taraflı kasığımda batma oluo. Sonucu merakla bekliorm.. ama sanki adet olcakmısım gibi de bi his var.. :KK12::işsiz:

Herkesinki farklı oluyo demek ki ilk aşılamanız mi sizin
bana normelde 5 gün iğne vermişti canım ama 5 günden sonra 2 gün daha iğne verdi
ilk aşılamam 1.5 yıldır bebek istiyoruz bir takım tahlillerde yaptırdım bir tane çikolata kistim var 2cm tek sorun o gözüküyor
sizin durumunuz nedir? aşılama yaptırdınız bekleyenlerdenmisiniz

12.gün bugün ve akıntım çook fazla tek taraflı kasığımda batma oluo. Sonucu merakla bekliorm.. ama sanki adet olcakmısım gibi de bi his var.. :KK12::işsiz:

Anlamak çok zor canım. Belirtileri aynı. Hamile olsanda adet ağrısı gibi ağrın oluyor.

Back
X